ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Ιωάννου: "Ο Ιμπαγάσα κάνει τη διαφορά"

Ιωάννου: "Ο Ιμπαγάσα κάνει τη διαφορά"

Ο σκόρερ της Βέροιας στην πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό, Ηλίας Ιωάννου, τόνισε σε συνέντευξή του πως αν η ομάδα του είχε τον Ιμπαγάσα στις τάξεις της πιθανότατα θα έπαιρνε εκείνη τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Το εγκώμιο του Αριέλ Ιμπαγάσα έπλεξε με δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΦΩΣ" ο Ηλίας Ιωάννου, ο οποίος μετά από το γκολ που είχε σημειώσει πέρυσι με τη φανέλα της Κέρκυρας κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης" βρήκε ξανά ερυθρόλευκα δίχτυα συνδυάζοντάς μάλιστα το γκολ με εξαιρετική εμφάνιση.

Αποσπάσματα από όσα δήλωσε ο Έλληνας επιθετικός:

Για τις αλλαγές που έχουν γίνει φέτος στον Ολυμπιακό όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό: "Πέρυσι ο Ολυμπιακός είχε ένα από τα καλύτερα δίδυμα σέντερ μπακ. Αλλά και φετινά μπακ είναι δυναμικοί παίκτες, ο δε Κοντρέρας είναι πολύ έμπειρος, είναι εγκεφαλικός, ξέρει να μαρκάρει και να κλείνει χώρους. Θέλει λίγο χρόνο να προσαρμοστεί. Σε ό,τι αφορά τις απώλειες, για μένα θα λείψουν το ίδιο και ο Μέλμπεργκ και ο Αβραάμ και ο Μιραλάς. Διότι είναι παίκτες που αποδεδειγμένα στον Ολυμπιακό σήκωσαν το βάρος της φανέλας και τον τράβηξαν στα δύσκολα".

Για τη μίνι παράδοση του να σκοράρει κόντρα στους Πειραιώτες: "Έχω σκοράρει στον Ολυμπιακό με τον Πανιώνιο, με την Κέρκυρα, μάλιστα σε δύο διαφορετικές περιόδους με την Κέρκυρα, και τώρα με τη Βέροια. Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό είναι μεγαλύτερη η πρόκληση γιατί είναι το πιο δύσκολο ματς. Και ακούγεται ο αγώνας σε περισσότερα αυτιά, ακούγεσαι ως ποδοσφαιριστής".

Για την άσχημη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο της Βέροιας: "Δεν είναι και ό,τι καλύτερο... Λόγου χάρη στο γκολ που έχασα, ο κόσμος δεν ξέρει τι συνέβη γιατί δεν είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το ίδιο έπαθε και ο Τζεμπούρ! Και γέλαγε νευρικά μετά το γκολ που έχασε. Ενώ τους είχε περάσει έστειλε τη μπάλα έξω".

Για την συμβολή του Ιμπαγάσα στη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Βέροια και τι θα γινόταν αν φορούσε τη φανέλα των γηπεδούχων: "Κάθε ματς είναι διαφορετικό όμως είναι πιθανό ότι θα νικούσαμε αν είχαμε εμείς αυτόν τον παίκτη. Κάνει τη διαφορά. Όταν μπαίνει αυτός στο γήπεδο γίνεται πιο απλό, πιο στρωμένο το παιχνίδι του Ολυμπιακού".

Για τον Ολαϊτάν που έδωσε εξαιρετικά δείγματα γραφής με τη φανέλα της Βέροιας: "Είναι πράγματι πολύ ταλαντούχος και μικρός στην ηλικία, έχει πολύ καλά στοιχεία. Πρέπει να δοθεί σημασία σε αυτόν τον ποδοσφαιριστή και να δουλέψει διότι έχει όλα τα φόντα να κάνει πάρα πολλά πράγματα στο μέλλον".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου