ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Και τώρα θα κοιτάξει για ελεύθερους

Και τώρα θα κοιτάξει για ελεύθερους

Η διοίκηση του Ολυμπιακού μέσα στο Σαββατοκύριακο θα κάνει μία προσπάθεια στο να βρει ελεύθερο παίκτη, καθώς την Δευτέρα (3/9) θα πρέπει να δηλώσει τους 23 παίκτες στην UEFA.
Μία τελευταία προσπάθεια θα κάνει η διοίκηση του Ολυμπιακού μέσα στο Σαββατοκύριακό, ώστε να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας ενόψει της σεζόν που μόλις ξεκίνησε.

Η μεταγραφική περίοδος τελείωσε όσον αφορά το να έχει δικαίωμα ο Ολυμπιακός να αγοράσει ποδοσφαιριστή από άλλον σύλλογο, αλλά οι ερυθρόλευκοι έχουν το δικαίωμα έως την 15η Σεπτεμβρίου να αποκτήσουν ελεύθερο παίκτη, δηλαδή που δεν έχει συμβόλαιο με κάποιον σύλλογο. Η UEFA, όμως, έχει ενημερώσει τους συλλόγους που αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πως θα πρέπει έως την Δευτέρα (3/9) να παραδώσουν τις λίστες τους με τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής, είτε στο Champions League, είτε στο Europa.

Οπότε, στον Ολυμπιακό μέσα στο Σαββατοκύριακο (1-2/9) θα κοιτάξουν για περιπτώσεις ελεύθερων παικτών, ώστε αν βρουν λύση που τους ικανοποιεί, να τον δηλώσουν και στην UEFA, ώστε να έχει ο ποδοσφαιριστής δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League.

Υπάρχει μία σχετική λίστα με αρκετά ονόματα ποδοσφαιριστών που είναι ακόμη ελεύθεροι και οι Πειραιώτες εξετάζουν τις περιπτώσεις τους. Είτε παίκτες για την θέση του αμυντικού μέσου, είτε για εκείνη του ακραίου μεσοεπιθετικού.

Η διοίκηση βρίσκεται σε επικοινωνία με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, και αν από κοινού αποφασίσουν πως τους ενδιαφέρει κάποιος ποδοσφαιριστής θα κινηθούν για την απόκτηση του, αλλιώς η ομάδα θα μείνει ως έχει.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου