ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Ε...ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ...ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ?

 Ε...ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ...ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ?

1/8/2012 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ  

  Καλημερα και καλο μηνα Γιαννακη μου...σε πονεσε η φαπα ε? εμεινες πισω απο την 2η αγωνιστικη ε? τι να σου κανω? εισασταν και ατυχοι βλεπεις χασατε καποιες καλες ευκαιριες για το διπλο για να ειμαστε δικαοι..αλλα ετσι ειναι το ποδοσφαιτο Γιαννακη μου και για να ξερεις...η μπαλλα ειναι στρογγυλη ετσι?

Τωρα...για την διαιτησια που λες...το περιμεναμε...δεν μας κανει εντυπωση...

Μηπως πρεπει να τα πεις λιγο με τον Κατσουρανη που αρχισε στα γαμψσταυριλικια τον διαιτητη και εφαγε την κοκκινη?

Το τοπι παντως το ειχατε ρουφηξει πριν την καρτουλα ετσι? ΑΝΤΕ...πιες καμμια σοδιτσα και κανενα ντεπονακι αναβραζον και θα συνελθεις...

  Α...ρε Γιαννακη νασαι καλα....φροντιζεις καθημερινα να μας προσφερεις απλοχερα γελιο...

«Υπάρχει εγκληματική οργάνωση!»

1/8/2012

Έξαλλος ο Αλαφούζος με την διαιτησία μετά το 1-1 με ΠΑΣ, μίλησε για εγκληματική οργάνωση και τόνισε πως «τα πράγματα έχουν ξεφύγει, θα πάμε στις Αρχές». Τι είπε για Λεωφόρο!
«Υπάρχει εγκληματική οργάνωση!»
Ο ιδρυτής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο ΟΑΚΑ μίλησε για την διαιτησία του Σιδηρόπουλου και με αφορμή την αποβολή του Κατσουράνη ανέφερε: "Είχαμε πληροφορίες πριν το ματς και βγάλαμε μία ανακοίνωση αλλά δεν πιστεύαμε ότι θα γίνονταν τέτοια πράγματα. Τα πράγματα έχουν ξεφύγει. Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε σκεφτόμαστε να πάμε ακόμα και στις Αρχές.

Μπορεί κάποιος να φανταστεί ότι υπάρχει ακόμα και εγκληματική οργάνωση πίσω από αυτό. Υπάρχει Θεός όμως. Μπορεί φέτος να βγούμε δεύτεροι..."
.
Μάλιστα, πριν την ολοκλήρωση των δηλώσεων του εμφανίστηκαν περίπου 100 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και του ζητούσαν να κάνει κάτι για να... διορθώσει την κατάσταση. Η απάντηση του ήταν η εξής:"Θέλουμε γήπεδο ποδοσφαιρικό. Σκεφτόμαστε να γυρίσουμε στη Λεωφόρο". 


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου