ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Καραπαπάς: "Ο Κούγιας είναι μυθομανής..."

Καραπαπάς: "Ο Κούγιας είναι μυθομανής..."

Μετά την παραληρηματική ραδιοφωνική παρουσία του Αλέξη Κούγια στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, όπου και υποστήριξε πως βρέθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης" αλλά δεν του επετράπη η είσοδος, παρενέβη ο Κώστας Καραπαπάς τονίζοντας πως πρόκειται για μυθομανή!
"Πλέον ο κύριος Κούγιας κινείται στη μυθομανία! Υποστήριξε ότι ήρθε στο "Γ. Καραϊσκάκης" με την αποστολή της Παναχαϊκής! Αυτό φυσικά δεν συνέβη ποτέ ή συνέβη μόνο στο μυαλό του Κούγια!

Ήρθε στο "Γ. Καραϊσκάκης" μια ευγενέστατη κοπελίτσα, μας είπαν ότι είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και μας έδωσε τη λίστα των προσκεκλημένων της Παναχαϊκής. 30 άτομα που έτυχαν υποδειγματικής φιλοξενίας στο "Γ. Καραϊσκάκης" και ακόμα και ο κύριος Λούβαρης, ο Πρόεδρος στα χαρτιά και όχι στην ουσία της Παναχαϊκής, έφυγε πριν από λίγο από το γήπεδο απόλυτα ευχαριστημένος.

Τώρα ο Κούγιας μπορεί να νομίζει ότι το "Γ. Καραϊσκάκης" είναι στο λόφο Σκουζέ στον Κολωνό και να πήγε εκεί, αλλά έλεος πια...

Γελάει μαζί του όλη η Ελλάδα. Επικαλείται διαρκώς τους Αχαιούς λες και δεν ξέρει ότι οι μισοί τουλάχιστον Αχαιοί είναι Ολυμπιακοί και όχι μαζί του δεν είναι, αλλά ούτε να τον βλέπουν δε θέλουν!

Δεν ξέρω πότε βγαίνει το καρναβάλι ακριβώς αλλά ο Κούγιας σίγουρα το ξεκίνησε από απόψε. Σας ξαναλέω, ο άνθρωπος νομίζει ότι είναι ο Πάπας και δε θέλει αντίλογο. Ζει σε δικό του κόσμο. Και οι παίκτες της Παναχαϊκής που έφυγαν πριν από λίγο από το "Γ. Καραϊσκάκης" θα γελάνε μαζί του στο πούλμαν που βρίσκονται τώρα! Έλεος πια με αυτόν τον άνθρωπο...", ήταν η τοποθέτηση του Κώστα Καραπαπά.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου