ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Άπαντες στην διάθεση του Ζαρντίμ

Άπαντες στην διάθεση του Ζαρντίμ

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν την Πέμπτη (29/11) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ξεκινώντας την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης (1/12, 19:30) με τον Πλατανιά στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα για τους ερυθρόλευκους.

Την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ξεκίνησαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (29/11) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.
Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ όσοι βρέθηκαν εκτός αποστολής ή είχαν λίγα λεπτά συμμετοχής κόντρα στους Αχαιούς, ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, πλην βεβαίως του Αβραάμ Παπαδόπουλου που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί τους τελευταίους μήνες.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα στον θεσμό του Κυπέλλου, νικώντας 2-0 την Παναχαϊκή στον πρώτο αγώνα της 3ης φάσης.

Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στο προσεχές ματς Πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Πλατανιά στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Για αυτή την αναμέτρηση οι ερυθρόλευκοι άρχισαν σήμερα την προετοιμασία τους. Το πρωί της Πέμπτης βρέθηκαν στο Ρέντη και γυμνάστηκαν. Όσοι αγωνίστηκαν χθες έκαναν αποθεραπεία, ενώ όσοι δεν έπαιξαν πολύ ή ήταν εκτός αποστολής, ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ περαιτέρω αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου