ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

"Σέβομαι την άποψη του κόσμου"(video)

"Σέβομαι την άποψη του κόσμου"(video)

Διαβάστε τις δηλωσεις του Λεονάρντο Ζαρντίμ στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Παναχαϊκή, για την συνύπαρξη Τζεμπούρ - Μήτρογλου στην επίθεση και τις αποδοκιμασίες του κόσμου στον Μασάντο.
"Κυρίως στο πρώτο μέρος ο ρυθμός ήταν ιδιαίτερα χαμηλός και αυτό το στοιχείο βοήθησε τη λειτουργία της αντίπαλης άμυνας. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε κάπως το ρυθμό, βελτιωθήκαμε, πετύχαμε δύο γκολ και είχαμε τις ευκαιρίες και για άλλα τέρματα. Έγινε το πρώτο "ημίχρονο" και η πρόκριση είναι ανοιχτή. Στο δεύτερο "ημίχρονο" πρέπει να έχουμε την ίδια αγωνιστική συμπεριφορά, να κερδίσουμε και να προχωρήσουμε στο θεσμό", τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και συνέχισε:
"Επίσης, εκμεταλλευτήκαμε αυτό το παιχνίδι και δώσαμε την ευκαιρία σε παίκτες, που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Με εξαίρεση τον Γιαννιώτη και τον Τάτο οι υπόλοιποι παίκτες είχαν την ευκαιρία. Είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα τις τελευταίες εβδομάδες με τρία δύσκολα συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ είχαμε και την κούραση από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Έχουμε ανάγκη όλους τους παίκτες και περιμένουμε να βοηθήσουν όποτε τους χρειαστεί η ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει την υποχρέωση να παίζει πάντα καλά, έχουμε μείνει ικανοποιημένοι από τους παίκτες που αγωνίστηκαν και στόχος μας είναι η διαρκής βελτίωση ως ομάδα. Κάποιοι από αυτούς τους παίκτες θα αγωνιστούν και στο δεύτερο ματς στην Πάτρα".

Για το αν είναι εφικτή η συνύπαρξη Τζεμπούρ και Μήτρογλου στην επίθεση:

"Είναι δύο επιθετικοί, οι οποίοι όταν παίζουν μαζί προσθέτουν ποιότητα και δύναμη στην επίθεση της ομάδας. Κάποιες φορές, όμως, χάνεται η ισορροπία στην υπόλοιπη ομάδα. Κάποιες φορές θα παίζουν μαζί, αλλά όταν αυτό γίνεται θα πρέπει να μην κάνει κακό στην ισορροπία του υπόλοιπου συνόλου.

Για τις αποδοκιμασίες προς τον Πάουλο Μασάντο: "Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για τις αποδοκιμασίες του κόσμου στον Μασάντο. Οι φίλαθλοι έχουν άποψη κι εγώ έχω την ευθύνη για την ομάδα. Σέβομαι, όμως, απόλυτα την άποψη του κόσμου".

Δειτε το βιντεο με τις δηλωσεις του 
 

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου