ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ρεπό και ετοιμάζονται για το Κάουνας

Ρεπό και ετοιμάζονται για το Κάουνας

Η ομάδα είχε ρεπό την Δευτέρα και την Τρίτη επιστρέφει στο ΣΕΦ για διπλή προπόνηση, ξεκινώντας την προετοιμασία της για το ματς της Παρασκευής (30/11) στο Κάουνας κόντρα στη Ζαλγκίρις.
Ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε ρεπό στους παίκτες του την Δευτέρα (26/11) ώστε να ξεκουραστούν, ύστερα από τη κυριακάτικη (25/11) εκτός έδρας επικράτησης τους στην Ρόδο επί του Κολοσσού.
Την Τρίτη (27/11) όμως άπαντες θα επιστρέψουν στο ΣΕΦ για διπλή προπόνηση (πρωί-βράδυ), ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το ματς της Παρασκευής (30/11) κόντρα στη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, για την 8η αγωνιστική της Euroleague. Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι από βαθμολογικής πλευράς, καθώς το αποτέλεσμα του αγώνα θα κρίνει κατά πολύ το ποια ομάδα θα έχει περισσότερες πιθανότητες ώστε να τερματίσει στην πρώτη θέση του γκρουπ. Η Ζαλγκίρις είναι πρώτη στον όμιλο με 6 νίκες και 1 ήττα, ενώ ο Ολυμπιακός στην δεύτερη με 5 νίκες και 2 ήττες. Οι ερυθρόλευκοι αν πάρουν το "διπλό" θα υποβαθμίσουν με τους Λιθουανούς στην κορυφή. Για να έχουν προβάδισμα θα πρέπει να κερδίσουν με +19 (καθώς είχαν ηττηθεί στο ΣΕΦ με 61-79), ενώ αν κερδίσουν με μικρότερη διαφορά τότε ναι μεν θα ισοβαθμούν, αλλά θα μειονεκτούν.

Αν βέβαια οι Πειραιώτες ηττηθούν στο Κάουνας, τότε η Ζαλγκίρις θα γίνει το ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο, ενώ ο Ολυμπιακός θα παλέψει στη συνέχεια με την Αναντολού Εφές για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει την Πέμπτη (29/11) με πτήση τσάρτερ για το Κάουνας και θα επιστρέψει στην Αθήνα αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης. Στη συνέχεια το πρόγραμμα έχει ματς την Δευτέρα (3/12) κόντρα στον Άρη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για το πρωτάθλημα, ενώ την Πέμπτη (6/12) οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχτούν την Τσεντεβίτα στο Φάληρο.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου