ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Καουκένας: "Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλύτερα τώρα"

Καουκένας: "Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλύτερα τώρα"

Ο παίκτης της Ζαλγκίρις Κάουνας, Ριμάντας Καουκένας, περιμένει έναν πολύ καλύτερο Ολυμπιακό σε σχέση με τον αγώνα των δύο ομάδων στο ΣΕΦ.
Ο Λιθουανός γκαρντ μίλησε για το παιχνίδι Ζαλγκίρις-Ολυμπιακός στο Κάουνας (30/11, 20:00, ΝΕΤ), υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του θέλει μόνο τη νίκη για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση του τρίτου ομίλου της πρώτης φάσης της Euroleague.
"Το ματς θα είναι πολύ σημαντικό και δύσκολο. Και για τους δύο είναι σημαντικό, για την επόμενη φάση. Θέλουμε, επίσης, να παίξουμε καλά, για να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλύτερα τώρα, σε σχέση με την αρχή της σεζόν και το δείχνει τελευταία", δήλωσε αρχικά ο Ριμάντας Καουκένας, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ήττας, απαντώντας:

"Είναι σημαντικό να παίζεις μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι, γιατί υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην πρώτη, τη δεύτερη και την τρίτη θέση. Θέλουμε την καλύτερη δυνατή θέση στον όμιλο, προκειμένου να έχουμε πιο εύκολους αντιπάλους στη συνέχεια".

Για το αν έχει κάποιο μυστικό ο Ολυμπιακός, ο 35άχρονος Λιθουανός σούτινγκ γκαρντ τόνισε: "Πάντα κοιτούν να παίζουν καλά, προετοιμάζονται σωστά και μπορεί να μας έχουμε ετοιμάσει κάτι καινούριο. Δουλεύουμε σκληρά και θέλουμε να βελτιώσουμε την ποιότητά μας όλες η ομάδες και γι' αυτό καμία δεν μένει στάσιμη".

Τέλος, για τους πόνους που ένιωθε το τελευταίο διάστημα και δεν ήταν και στην καλύτερή του αγωνιστική κατάσταση: "Τώρα όλα είναι μια χαρά. Ήταν ένα διάστημα 10 ημερών, τότε που δεν έκανα προπονήσεις και απλά έπαιζα. Τώρα είμαι καλά και δεν νιώθω κανένα πόνο".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου