ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE 

28/11/2012

 

Σενάρια για Βιεϊρίνια και Τζαβέλλα 

27/11/2012

Σενάρια για Βιεϊρίνια και Τζαβέλλα 
Το «πράσινο φως» για την υλοποίηση μεταγραφών την περίοδο του Ιανουαρίου φέρεται να έχει ανάψει ο Ιβάν Σαββίδης στους υπεύθυνους για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς φέρονται να επιθυμούν την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ενώ από χθες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι κοντά σε συμφωνία με τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Η εφημερίδα της Θεσσαλονίκης «Σπορ του Βορρά» αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να πάρει δανεικό για έξι μήνες τον Ιανουάριο τον Βιεϊρίνια. Ήδη οι διοικούντες την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ φέρονται να έχουν καταθέσει κρούση στη διοίκηση της Βόλφσμπουργκ για τον δανεισμό του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού. Ακόμη δεν έχει απαντήσει η γερμανική ομάδα, όμως σύντομα αναμένεται να έχουμε εξελίξεις για την πορεία της υπόθεσης.

Εν τω μεταξύ, μία ατάκα του Γιώργου Τζαβέλλα στο Twitter, στο οποίο ανάρτησε σχόλιο από γνωστό λαϊκό άσμα «Μετακομίζω στη Θεσσαλονίκη» έχει γίνει η αφορμή να αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ο διεθνής μπακ-χαφ της Μονακό βρίσκεται σε συζητήσεις και, μάλιστα, σε καλό δρόμο με τον ΠΑΟΚ. Η διαφαινόμενη χρησιμοποίηση των χρημάτων του Σαββίδη για μεταγραφές αυξάνει τις πιθανότητες να αγωνιστεί στην Τούμπα ο 25χρονος παίκτης, ακόμα και με τη μορφή δανεισμού.

Αναστασίου προ των πυλών 

27/11/2012

Αναστασίου προ των πυλών
Παρελθόν από τον Άρη αποτελεί το δίδυμο Πασσιαλή-Μπουγιουκλή και πρώτη επιλογή της διοικούσας επιτροπής για την αντικατάστασής τους στην τεχνική ηγεσία είναι ο Γιάννης Αναστασίου. Η οριστική απόφαση αναμένεται σήμερα, καθώς στόχος είναι ο νέος προπονητής να πιάσει δουλειά το αργότερο την Τετάρτη, προκειμένου να προετοιμάσει την ομάδα για το ματς του Σαββάτου απέναντι στον Ατρόμητο.

Τα μέλη του ΔΣ επέστρεψαν από την Κομοτηνή λίγο μετά τις 2:00 και στη συνέχεια έκαναν μία άτυπη συνεδρίαση, που ολοκληρώθηκε μετά τις 5:00! Οι διοικούντες έχουν εξετάσει κι άλλες λύσεις (Σάββας Παντελίδης, Γιάννης Χατζηνικολάου μεταξύ άλλων, ενώ έχει προταθεί και ο Γιάννης Τοπαλίδης), αλλά καταλήγουν στον 39χρονο παλαίμαχο επιθετικό, παρότι δεν έχει εμπειρία ως πρώτος προπονητής και θα κληθεί να διαχειριστεί μια πολύ δύσκολη κατάσταση.  

 Αλεφαντος:Μην κανετε σαν κυρα-Κατινες

27/11/2012

(Photo: Action Images)
Ο Παναθηναϊκός δεν δικαιούται να ασχολείται με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νίκος Αλέφαντος. «Δεν έχει καλούς παίκτες, δεν είναι για Παναθηναϊκό οι παίκτες αυτοί, ό,τι και αν λένε, όσες δικαιολογίες και αν ψάχνουν», τόνισε ο πρώην τεχνικός των Πειραιωτών και πρόσθεσε: «Τι ασχολείστε στον Παναθηναϊκό συνέχεια σαν κυρά Κατίνες με τον Ολυμπιακό, κοιτάξτε τα χάλια της ομάδας σας».

«Ήμουν εκτός χωρίς να το αξίζω…» 

27/11/2012

«Ήμουν εκτός χωρίς να το αξίζω…»
Την πικρία του για τον μέχρι πρότινος παραγκωνισμό του από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στον Ατρόμητο για μη αγωνιστικούς-όπως αναφέρει ο ίδιος-λόγους εξέφρασε ο Σωκράτης Φυτανίδης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Έμεινα εκτός ενδεκάδας χωρίς να το αξίζω. Έχει γίνει αρκετός ντόρος για το θέμα του συμβολαίου μου, αλλά θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για όσο φοράω τη φανέλα του Ατρομήτου», ανέφερε ο 28χρονος αμυντικός. «Δεν έχουμε αποδώσει στο 100% που μπορούμε», πρόσθεσε.

Αναλυτικά, ο Σωκράτης Φυτανίδης μίλησε στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και στους Γιάννη Θειακό και Νικόλα Ακτύπη για:

-τη νίκη επί της Skoda Ξάνθης με δικό του γκολ: «Το τελευταίο διάστημα για λόγους που δεν είχαν να κάνουν με την απόδοσή μου ήμουν εκτός ενδεκάδας, αλλά δεν είχα σταματήσει να δουλεύω κι επέστρεψα δυνατός. Είναι σημαντικό να κερδίζει η ομάδα, παρότι δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και δεν ήμασταν αυτοί που θέλαμε. Δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις, κυρίως από ατομικές ενέργειες, κι αυτό που μας προβληματίζει είναι ότι στα τελευταία ματς δεν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να δουλέψουμε για να το αλλάξουμε αυτό, γιατί δεν είμαστε ικανοποιημένοι πρώτοι από όλους εμείς».

-τους λόγους του παραγκωνισμού του: «Έχει γίνει αρκετός ντόρος τον τελευταίο καιρό και για τον συγκεκριμένο λόγο έχω μείνει εκτός ενδεκάδας χωρίς να το αξίζω. Εγώ δεν έχω να σκεφτώ τίποτε άλλο από το να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Είμαι ένας παίκτης που έχει βοηθήσει πολύ τον Ατρόμητο κι αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαίρι και όλα τα θέματα είναι προς συζήτηση. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις και αυτό το θέμα χειρίζεται ο μάνατζέρ μου. Είμαι χαρούμενος στον Ατρόμητο, η ομάδα μού έχει προσφέρει πολλά κι εγώ έχω προσφέρει σε αυτή, έχω δεθεί με την ομάδα και ο κόσμος με αγαπά και μου το δείχνει. Όσο θα φορά αυτή τη φανέλα θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Πάνω από όλους είναι η ομάδα και το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει».

-τη χρησιμοποίησή του στη θέση του αμυντικού χαφ: «Όσο καιρό είμαι στον Ατρόμητο παίζω στόπερ. Μου ζητήθηκε να παίξω εκεί και δεν μπορούσα να πω όχι σε ένα τόσο κομβικό παιχνίδι για την ομάδα».

-τις αιτίες της μέτριας εικόνας του Ατρομήτου: «Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρεις το γιατί. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα, είτε παίζει καλά είτε όχι. Έχουμε χρόνο μπροστά μας για να προετοιμαστούμε, μιλάμε πολύ μεταξύ μας και με τον προπονητή μας και αυτό λύνεται μόνο μέσα από τη σκληρή δουλειά. Τα λόγια είναι περιττά πολλές φορές. Οι πράξεις μετράνε και ο αγωνιστικός χώρος είναι ο καθρέφτης. Στο ρόστερ υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω, αλλά αρκετοί από μας δεν έχουν δώσει το 100% που μπορούν σε όλα τα παιχνίδια. Αυτό που μας λείπει είναι η συνέχεια. Δεν είναι εύκολο στο ποδόσφαιρο να έχεις συνεχή ανοδική πορεία».

-το προσεχές ματς με τον Άρη: «Είδα το ματς με τον Πανθρακικό, είδα αρκετά προβλήματα στην ομάδα του Άρη, αλλά σημασία έχει πώς θα παραταχθούμε εμείς. Ο Άρης δεν παύει να έχει δυναμική στην έδρα του με την παρουσία του κόσμου και θα έχουν πεισμώσει για να δώσουν απαντήσεις. Στόχος μας είναι η πεντάδα και αυτό δεν έρχεται μόνο κερδίζοντας στην έδρα σου, αλλά και με μεγάλα διπλά. Είναι σημαντικό για μας να πάρουμε τη νίκη, να συνεχίσει η ομάδα να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα και να αυξάνει τη διαφορά από τις ομάδες που είναι πίσω της».

Αυτό της έλειπε… 

27/11/2012

Αυτό της έλειπε…
Είναι τελευταία στη βαθμολογία. Τα χρέη συσσωρεύονται και το σίριαλ με την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς δεν λέει να τελειώσει. Ήρθαν και οι τραυματισμοί βασικών στελεχών, για να συμπληρώσουν το παζλ της μιζέριας για την ΑΕΚ.

Μετά τον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, που λόγω τιμωρίας θα χάσει το παιχνίδι της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, ο Έβαλντ Λίνεν αναγκάζεται να σβήσει έναν ακόμη παίκτη από τα πλάνα του. Ο Παναγιώτης Λαγός διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους, πράγμα που σημαίνει πως θα λείψει από τα γήπεδα για 2-3 εβδομάδες.

Προβλήματα εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν οι Ταξιάρχης Φούντας Θωμάς Τσίτας και Μαυρουδής Μπουγαΐδης, που έκαναν θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ ο Μιχάλης Παυλής αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο και αποχώρησε από την προπόνηση.

Το παρήγορο για τον Γερμανό τεχνικό είναι πως ο Εμίλιο Φουρτάδο προπονήθηκε κανονικά και υπολογίζεται για το προσεχές παιχνίδι.

Για την Τετάρτη έχει οριστεί διπλή προπόνηση (11:00 και 18:30).

Η ΑΕΚ στο Παιδικό Χωριό SOS 

27/11/2012

Η ΑΕΚ στο Παιδικό Χωριό SOS
Παρά τα δικά της προβλήματα, που δεν είναι και… λίγα, η ΑΕΚ δεν χάνει το ανθρώπινό της πρόσωπο. Την προσεχή Πέμπτη (29/11, 17:00) αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών της ομάδας θα επισκεφτεί το Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη, στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΠΑΕ με το συγκεκριμένο ίδρυμα.

Η ΑΕΚ στηρίζει το έργο των χωριών τόσο με την προβολή ενός βίντεο στους εντός έδρας αγώνες της, όσο και με τη δημοσίευση του πενταψήφιου αριθμού για την οικονομική στήριξή τους μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Νέα λίγκα σχεδιάζει ο Κούγιας 

27/11/2012

Νέα λίγκα σχεδιάζει ο Κούγιας
Διεργασίες για τη δημιουργία μίας νέας λίγκας, που θα λειτουργεί ανεξάρτητα από τη Σούπερ Λίγκα και φιλοδοξεί να προσελκύσει ομάδες που είναι δυσαρεστημένες από την υπάρχουσα κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει αρχίσει ο Αλέξης Κούγιας, όπως ο ίδιος δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό της Καλαμάτας («Best»).

Ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής φιλοδοξεί να εντάξει στη νέα λίγκα ομάδες όπως Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, η Παναχαϊκή, η Δόξας Δράμας και ο Ηρακλής, όχι όμως και τον Ολυμπιακό για τον οποίο θεωρεί πως «καταδυναστεύει» το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Βέλλιος: «Μόνο Ηρακλής για μένα στην Ελλάδα» 

27/11/2012

Βέλλιος: «Μόνο Ηρακλής για μένα στην Ελλάδα»
Τέλος, πριν καν… γεννηθούν, έβαλε στα σενάρια περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ να τον αποκτήσει δανεικό από την Έβερτον ο Απόστολος Βέλλιος. Φήμες ήθελαν τον Γιώργο Κατίδη να «ψήνει» τον φίλο και συμπαίκτη του στις μικρές εθνικές ομάδες να έρθει στην Ελλάδα, ωστόσο ο 20χρονος επιθετικός κατέστησε σαφές πως θα επαναπατριζόταν μόνο για χάρη της πρώην ομάδα του, του Ηρακλή.

«Για μένα στην Ελλάδα υπάρχει μόνο ο Ηρακλής ! Τώρα βρίσκομαι στην Έβερτον και είμαι ευτυχισμένος», έγραψε στο Twitter ο νεαρός διεθνής.

Φέτος ήδη έχει κάνει φέτος τρεις εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα παίζοντας στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος ως αλλαγή, ενώ έχει δέκα εμφανίσεις και δύο γκολ με τις «ρεζέρβες».


Η επόμενη μέρα του Γκέκα 

28/11/2012

Η επόμενη μέρα του Γκέκα
Ελεύθερος είναι από χθες ο Φάνης Γκέκας, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τη Λεβάντε. Ο διεθνής επιθετικός ένιωθε ότι δεν χωρούσε στην ισπανική ομάδα από τη στιγμή που η διοίκηση του συλλόγου απέκτησε τον Ομπαφέμι Μάρτινς.

Οι «βάτραχοι» ήθελαν τον Λαρισαίο φορ, όμως εκείνος ήταν κάθετος και έφτασε στο σημείο να χαρίσει πάνω από 200.000 ευρώ (δόση Δεκεμβρίου) για να φύγει. Πλέον ο Γκέκας βρίσκεται στην Ελλάδα, αλλά μόνο για προσωρινή ξεκούραση.

Ο 32χρονος παίκτης είναι στην Κέρκυρα, όπου διαμένει μόνιμα η οικογένειά του. Οι πιθανότητες να αγωνιστεί σε κάποια ελληνική ομάδα είναι ελάχιστες και ήδη φέρεται να έχει δεχθεί προτάσεις από τη Γερμανία από όπου έχει δύο προτάσεις που δεν τον «ψήνουν».

Υπάρχει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά στην Τουρκία. Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση του Γκέκας δεν πρόκειται να αργήσει και - όπως γράφει η SportDay - «ενδεχομένως να προκαλέσει έκπληξη! Πρώτου μεγέθους…».

Απαντήσεις… από βδομάδα 

28/11/2012

Απαντήσεις… από βδομάδα
Στα τέλη της επόμενης εβδομάδας αναμένει η πλευρά Βιντιάδη την ολοκλήρωση των επαφών με τους πιστωτές της ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να έχει μία σαφή εικόνα για το ύψος των χρεών του συλλόγου κι εν συνεχεία να πάρει την οριστική του απόφαση για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών (ή όχι).

Το μήνυμα του υποψηφίου επενδυτή και των συνεργατών του σε αυτούς με τους οποίους έχουν γίνει επαφές είναι πως εφόσον δεχτούν «κούρεμα» των οφειλομένων τους μέχρι και 40%, τότε θα εξοφληθούν μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου. Αρκετοί εκ των πιστωτών δείχνουν από διαλλακτικοί ως θετικοί γνωρίζοντας πως αν δεν ολοκληρωθεί η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, η χρεοκοπία της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι προ των πυλών και κινδυνεύουν να χάσουν ακόμη περισσότερα χρήματα.

Η χθεσινή εξέλιξη με την εξασφάλιση της δόσης και της αποτροπής της χρεοκοπίας της χώρας φέρεται να ικανοποίηση τον Δημήτρη Βιντιάδη και τους συνεργάτες του, καθώς είδαν το ρίσκο της (πιθανής) επένδυσής του στην ΠΑΕ ΑΕΚ να μειώνεται.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ ελπίζει στην υπομονή των πιστωτών και περιμένει, μην έχοντας εναλλακτική λύση και διαπραγματευτικά όπλα. Πάντως η θηλιά μέρα με τη μέρα σφίγγει και περισσότερο. Ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για χρέη προς παλιούς παίκτες είναι ορατός, ενώ και οι παίκτες της τωρινής ομάδας (όπως και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ) είναι στα όριά τους.

Οι σκέψεις του Λίνεν

Με δύο δεδομένες απουσίες, τους Λαγό και Κορδέρο, καταστρώνει τα πλάνα του ο Έβαλντ Λίνεν εν όψει του αγώνα της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ. Για το αριστερό άκρο της άμυνας προβληματίζεται για το αν θα επαναφέρει τον Κοντοέ, καθώς έχει λειτουργήσει πολύ καλά ως στόπερ. Δεν αποκλείεται να επιλέξει τη λύση του Αρκούδα, που αν και δεξιοπόδαρος έπαιξε εκεί κατά συνθήκη ως αλλαγή στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Όσο για τη θέση του Κορδέρο, ο Ρίκκα δεν έχει πάρει ευκαιρίες από τον Γερμανό προπονητή αλλά δεν αποκλείεται αυτή τη φορά να προτιμηθεί. Πιθανότητες να παίξει εκεί έχει και ο Κοτσαρίδης, που χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στα δύο τελευταία ματς. Το παρήγορο είναι πως ο Φούντας αναμένεται να είναι διαθέσιμος, ενώ επανέρχεται και ο Φουρτάδο.

* Εξασφαλίστηκε από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ η έκδοση εισιτηρίων για το ματς της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα κατόπιν συνεννόησης με τη ΦΕΑ Αθηνών, ενώ εξασφαλίστηκαν διαβεβαιώσεις πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα και για το παιχνίδι στις 3 Δεκεμβρίου με τον Ατρόμητο.

Το πλάνο για το ρόστερ 

28/11/2012

Το πλάνο για το ρόστερ 
Τους στόχους του ΠΑΟΚ για τη φετινή έθεσαν στη χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τούμπας. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα προσπαθήσει να καταλάβει την πρώτη θέση στα πλέι οφ και να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας. Εκτός από αυτό, Βρύζας, Δώνης, Γεωργιάδης, Γκοντσάρεβα και Τσιστιακόφ μίλησαν για το υπάρχον ρόστερ της ομάδας και πού χρειάζεται ενίσχυση την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μεταγραφικοί στόχοι

Στα πλάνα των Θεσσαλονικέων δεν βρίσκεται ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος με το προχθεσινό του σχόλιο στο Twitter έβαλε κάποιους σε σκέψη ότι ο ΠΑΟΚ θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Μάλιστα, οι διοικούντες την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δεν έχουν μιλήσει καθόλου μαζί του.

Σε ό,τι αφορά τον Σωκράτη Φυτανίδη, δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Άλλωστε, ο 28χρονος στόπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι με τον Ατρόμητο.

Για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια τα μηνύματα δεν είναι θετικά για να επιστρέψει στην Τούμπα. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός επιθυμεί να παραμείνει στη Βόλφσμπουργκ και να παλέψει για να κερδίσει φανέλα βασικού.

Η νοοτροπία

Στην πρόσφατη συνάντηση του Γκέρμαν Τσιστιακόφ με τους υπεύθυνους του αγωνιστικού τμήματος ξεκαθαρίστηκε: «Δεν θα πάρουμε παίκτες για να… κάψουμε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που βγήκαν από τις ακαδημίες μας». Συγκεκριμένα, στις μεταγραφές του καλοκαιριού θα αποκτηθεί ποδοσφαιριστής για να παίζει πίσω από τον 18χρονο Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

Επίσης, ο Γιώργος Δώνης - εκτός από τρεις με τέσσερις προσθήκες τον Γενάρη - μπορεί να υπολογίζει σε τρεις εσωτερικές «μεταγραφές». Πολύτιμες μπορούν να χαρακτηριστούν οι υπηρεσίες του Γκαρσία, αν αποθεραπευτεί πλήρως. Επίσης, αν ο Λόρενς επιστρέψει στις καλές του εμφανίσεις και ο Γεωργιάδης είναι απολύτως υγιής.

Πρώτα… διοίκηση, μετά προπονητής 

28/11/2012

Πρώτα… διοίκηση, μετά προπονητής
«Παγώνει» το θέμα πρόσληψης προπονητή στον Άρη μέχρι να οριστεί νέα διοίκηση που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας μέχρι την εκδίκαση της αίτησης υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 99.

Η Κοινωνία Μελών Άρη κατέληξε στα πρόσωπα που θα διαδεχτούν Ζαμπέτα, Κατσιαούνη, Λαμπριάκο και Στεφανίδη και θα αποτελέσουν τη διοίκηση που θα προταθεί στο Πρωτοδικείο. Σε αυτή θα μετέχουν σίγουρα οι Ψηφίδης, Τικμπασάνογλου και Χριστοφορίδης, ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη και ένα ακόμα μέλος, πιθανώς το μέλος του ΑΣ Θόδωρος Αγγελούσης.

Σήμερα το βράδυ στην ευρεία σύσκεψη ΠΑΕ, Ερασιτέχνη και Συνδέσμων η Κοινωνία Μελών Άρη θα ενημερώσει για τις αποφάσεις της και θα ζητήσει τη στήριξή τους στη νέα διοίκηση. Εκτός απροόπτου και υπό την προϋπόθεση πως θα επιτευχθεί η συναίνεση, την Πέμπτη θα κατατεθεί η αίτηση για ορισμό διοίκησης στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο στα διοικητικά, τις προπονήσεις θα συνεχίσει να κάνει το δίδυμο Πασσιαλή-Μπουγιουκλή. Η νέα διοίκηση θα «τρέξει» τις επαφές για τον νέο προπονητή, με τον Γιάννη Αναστασίου να παραμένει φαβορί αλλά να μην… παίζει μόνος του. Έχει προταθεί κι ένας Ισπανός τεχνικός, για τον οποίο όμως εκφράζονται αμφιβολίες σχετικά με το χρόνο που θα χρειαστεί για να μάθει την ομάδα κι ενώ η συγκομιδή βαθμών είναι αναγκαία εδώ και τώρα για τους «κίτρινους».

Μετά τον Απόλλωνα, του Μητρόπουλου 

28/11/2012

Μετά τον Απόλλωνα, του Μητρόπουλου 
Μετά το σημερινό (18:30, ΟΤΕ sport 3) παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης θα ασχοληθούν στον ΟΦΗ πιο «ζεστά» με την υπόθεση του Παύλου Μητρόπουλου.

Ο νεαρός αμυντικός επιβεβαίωσε στο sport-fm.gr ότι οι Κρητικοί ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του, όμως κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας δεν σημειώθηκε κάποια εξέλιξη.

Μετά τον αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας ο Μάνθος Πουλινάκης θα έρθει σε επαφή με τη διοίκηση του Παναιτωλικού, ώστε να διαφανεί και αν υπάρχουν πραγματικές πιθανότητες για την υλοποίηση της μεταγραφής.

Οι οικονομικές δυνατότητες του κρητικού συλλόγου, άλλωστε, δεν είναι τέτοιες που να δικαιολογούν μεγάλη αισιοδοξία.

Ωστόσο, στον σχεδιασμό του ΟΦΗ δεν είναι μόνο η απόκτηση αμυντικού μέσου. Αναζητείται δεξιός μπακ, αφού τα συνεχή προβλήματα τραυματισμών του Χρήστου Μπούρμπου τον καθιστούν ανενεργό, καθώς και επιτελικός μέσος, εφόσον... περισσέψουν λεφτά.

Επίσης, υπό προϋποθέσεις μπορεί να αναζητηθεί και τερματοφύλακας, δεδομένου ότι εκτός ομάδας είναι πλέον ο Φίλιππος Σαχσανίδης. Φυσικά, θα πρόκειται για λύσεις χαμηλού κόστους.

Σάντος: «Η Ελλάδα υποφέρει, αλλά θα τα καταφέρει» 

28/11/2012

Σάντος: «Η Ελλάδα υποφέρει, αλλά θα τα καταφέρει»
Για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα μίλησε ο Φερνάντο Σάντος σε συνέδριο που έγινε στην Πορτογαλία, που αντιμετωπίζει επίσης μία περίοδο ύφεσης. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός περιέγραψε τη ζοφερή πραγματικότητα στη χώρα και εξέφρασε την αισιοδοξία πως Έλληνες και Πορτογάλοι θα… επιβιώσουν.

«Η χώρα υποφέρει πολύ με την οικονομική κρίση, που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στην Ελλάδα. Οι μισθοί έχουν μειωθεί πολύ και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση. Οι Έλληνες πάντως είναι λιγότερο απαισιόδοξοι από τους Πορτογάλους, αν και στην Πορτογαλία είναι περισσότερο κατανοητό τι συμβαίνει και η κυβέρνηση προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα γρήγορα. Ελπίζω να μη συμβεί κάτι αντίστοιχο με την Ελλάδα, γιατί κι εκεί πριν τρία χρόνια άκουγα τα ίδια πράγματα και η ανεργία από το 16% αυξήθηκε στο 25%», ανέφερε ο 58χρονος τεχνικός και πρόσθεσε: «Κάποιοι με εσκεμμένο τρόπο πλήττουν τον τουρισμό της Ελλάδας μεταφέροντας μια εικόνα για τη χώρα και τους ανθρώπους που δεν είναι πραγματική».

Πάντως ο Φερνάντο Σάντος δεν χάνει την πίστη του στους δύο λαούς. «Πιστεύω πάντως πως υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ. Τόσο οι Έλληνες όσο και οι Πορτογάλοι μπορούν να αντεπεξέρχονται στις δύσκολες καταστάσεις και αισιοδοξώ πως θα τα καταφέρουν. Η οικογένεια παίζει μεγάλο ρόλο και στις δύο κοινωνίες και προσφέρει την υποστήριξή της. Αν δεν υπήρχε αυτή, η Ελλάδα θα είχε βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση εδώ και πολύ καιρό.

Διπλός πονοκέφαλος στον Πανθρακικό 

28/11/2012

Διπλός πονοκέφαλος στον Πανθρακικό
Την ευφορία για την ευρεία νίκη επί του Άρη στον Πανθρακικό, ήρθαν να χαλάσουν τα προβλήματα τραυματισμού. Ο Διονύσης Μακρυδημήτρης και ο Χρήστος Μελίσσης τίθενται εκτός πλάνων Παύλου Δερμιτζάκη για το επόμενο διάστημα, με την αμυντική γραμμή των Θρακιωτών να αποδυναμώνεται σημαντικά.

Ο Μακρυδημήτρης έχει υποστεί ράγισμα στο μετατάρσιο ενώ ο Μελίσσης έχει πάθει θλάση στον δικέφαλο, με αποτέλεσμα οι δυο ποδοσφαιριστές να λείψουν από τις υποχρεώσεις της ομάδας μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Αντίθετα οι Σερφάς και Στάθης τίθενται ξανά στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού αφού ο πρώτος εξέτισε την τιμωρία του ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο δεύτερος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Εξάλλου, με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παρατάξει ο Δερμιτζάκης την ομάδα του στο αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου, προκειμένου να ξεκουράσει βασικούς παίκτες και να δώσει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές με λιγότερο χρόνο συμμετοχής.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου