ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Ώρα Κυπέλλου

Ώρα Κυπέλλου

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή (28/11), με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (26/11) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα για τους ερυθρόλευκους.

Την Παναχαϊκή αντιμετωπίζει την Τετάρτη (28/11, 20:30) ο Ολυμπιακός στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την φάση των "32" του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους Αχαιούς, με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (26/11) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο Κυριακάτικο (25/110 με τον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία, ενώ ιι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμό, κάνοντας ασκήσεις τεχνικής και ελέγχου της μπάλας, κατοχής και πίεσης προς τον αντίπαλο, αλλά και δίτερμα, σε χώρο μικρότερο του μισού γηπέδου.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν αντιμετωπίζει κανέναν αγωνιστικό πρόβλημα και αναμένεται να ξεκουράσει αρκετούς από τους βασικούς του παίκτες κόντρα στην Παναχαϊκή. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί εδώ και καιρό.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Στο παρελθόν ανήκει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League. Οι ερυθρόλευκοι κοιτούν μόνο το μέλλον, εκεί όπου την Τετάρτη υπάρχει ένα σημαντικό ματς, το πρώτο φέτος για τον θεσμό του Κυπέλλου, απέναντι στην Παναχαϊκή. Σε αυτό το ματς στρέφουν το ενδιαφέρον τους και για αυτό άρχισαν από σήμερα, Δευτέρα, να προετοιμάζονται.

Όσοι από τους ποδοσφαιριστές μας αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΟΚ, έκαναν σήμερα αποθεραπεία και πιο "χαλαρό" πρόγραμμα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμό, κάνοντας ασκήσεις τεχνικής και ελέγχου της μπάλας, κατοχής και πίεσης προς τον αντίπαλο, αλλά και δίτερμα, σε χώρο μικρότερο του μισού γηπέδου.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, πλην του τραυματία Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί εδώ και καιρό. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 16:30".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου