ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Νίκη και ετοιμάζεται για το ΟΑΚΑ

Νίκη και ετοιμάζεται για το ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός απόψε (19:30, NS2) για την 13η αγωνιστική της Super League θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά στο Φάληρο. Στόχος η νίκη, ενώ στη συνέχεια θα ετοιμαστεί για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.
Ο πρωτοπόρος και αήττητος στην βαθμολογία της Superleague, Ολυμπιακός, με 32 πόντους (10 νίκες, 2 ισοπαλίες, 29-6 τα γκολ), θα υποδεχθεί απόψε (19:30, NS2) στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" τον Πλατανιά, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Στόχος των Πειραιωτών η νίκη, ώστε να διατηρήσουν (ή και να αυξήσουν αν ηττηθεί ο ΠΑΟΚ στην Βέροια) το προβάδισμα τους από τον "Δικέφαλο του Βορρά", όντας στο +8 στην βαθμολογία στις 12 πρώτες αγωνιστικές.

Παράλληλα, θέλουν να κερδίσουν την ομάδα από τα Χανιά της Κρήτης ώστε να ετοιμαστούν με... φόρα για το ντέρμπι της ερχόμενης εβδομάδας, καθώς στις 9 Δεκεμβρίου (14η αγ.) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Οι πράσινοι βρίσκονται στην 7η θέση της Super League με 16 βαθμούς, δηλαδή ακριβώς τους μισούς από αυτούς που έχουν οι ερυθρόλευκοι (32β) που βρίσκονται στην κορυφή βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα.

Στα αγωνιστικά και στην πιθανή ενδεκάδα που αναμένεται να χρησιμοποιήσει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά, ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε γνωστές τις σκέψεις του στην προπόνηση. Ο Ρόι Κάρολ θα είναι ο βασικός γκολκίπερ, έχοντας μπροστά του ως κεντρικό δίδυμο στα στόπερ τους Κώστα Μανωλά και Δημήτρη Σιόβα. Αριστερά θα πάρει θέση ο Χοσέ Χολέμπας και δεξιά ο Βασίλης Τοροσίδης.

Στην μεσαία γραμμή τον ρόλο του "κόφτη" θα τον αναλάβει ο Φρανσουά Μοδέστο, ως εσωτερικός δεξιός μέσος θα παίξει ο Γιάννης Μανιάτης και αριστερά ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Στην ερυθρόλευκη γραμμή κρούσης, στο πόστο του δεξιού χαφ-εξτρέμ θα χρησιμοποιηθεί ο Νταβίδ Φουστέρ, αριστερά ο Τζαμέλ Αμπντούν και κορυφή στην επίθεση θα ξεκινήσει ο Ραφίκ Τζεμπούρ.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Μανωλάς, Χολέβας, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Μασάντο, Φετφατζίδης, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Κοντρέρας.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Αργυρόπουλος, Αρόχα, Δέντσας, Γκονζάλες, Δημήτρης, Ζάλουντοκ, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδης, Κηπουρός, Κουρτεσιώτης, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Ναζλίδης, Ντόε, Ουκάρ, Ουντότζι, Παληγεώργος, Τζανής.

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου