ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Κούτσης: "Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους"

Κούτσης: "Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους"

"Σίγουρα, όταν παίζεις με τον Πρωταθλητή Ελλάδας, αντιλαμβάνεστε ότι τα πράγματα για εμάς ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πειθαρχημένοι στη μεγαλύτερη διάρκειά του κόντρα σε μία ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Δώσαμε χώρο στον αντίπαλο και προσπαθήσαμε να πετύχουμε κάτι καλό στις αντεπιθέσεις. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους", τόνισε αρχικά ο τεχνικός της Παναχαϊκής και συνέχισε:
"Θέλω να τους πω πραγματικά να πιστέψουν πως αν υπάρχει μία ελπίδα για την πρόκριση αυτή η ελπίδα μπορεί να είναι αρκετή. Πρέπει να το πιστέψουμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγήσουμε αυτήν την ελπίδα. Δεχθήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ στο πρώτο γκολ νομίζω πως δεν υπάρχει φάουλ. Μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι σε δύο αντεπιθέσεις, αλλά δύο φορές υποδειχθήκαμε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια στους παίκτες. Ήρθαμε εδώ αντιμετωπίζοντας προβλήματα τραυματισμών.

Παίξαμε χωρίς τέσσερις πολύτιμους παίκτες, οι οποίοι αν και τραυματίες ήθελαν να έρθουν έστω για να βρίσκονται στην αποστολή. Αυτό για μένα λέει πολλά. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό και να επιτευχθούν οι στόχοι του".

Σε ερώτηση για το θα ήταν το ποιο δίκαιο αποτέλεσμα κατά τη γνώμη του;

"Όταν παίζεις με μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός ακόμα και η λεπτομέρεια παίζει σπουδαίο ρόλο. Σίγουρα, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, αλλά και τα παιδιά έδωσαν πραγματικά ό,τι είχαν για να αντιμετωπίσουν μία τέτοια ομάδα".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου