ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Μαυρέλου: "Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Έγκερ"


Μαυρέλου: "Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Έγκερ"

Η Βάσω Μαυρέλου μίλησε για την πρόκριση του Ολυμπιακού στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Καπ και την επόμενη αντίπαλο της πειραϊκής ομάδας, Έγκερ.
Στην 3η θέση του Ομίλου τους με 9 βαθμούς τερμάτισαν οι Γυναίκες του Ολυμπιακού στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Καπ που διεξήχθη στην Ιμπέρια της Ιταλίας. Η Βάσω Μαυρέλου μίλησε στην ΚΟΕ για την πρόκριση της ομάδας στα προημιτελικά και τον επικείμενο αγώνα με την ουγγρική Έγκερ.
"Δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο και παίξαμε συγκεντρωμένα. Οι νεαρές αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, το ίδιο κι εμείς. Θεωρώ ότι η συνεργασία μας ήταν άψογη. Είχαμε δυνατότητες να χτυπήσουμε την Ιμπέρια, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες", σημείωσε αρχικά η περιφερειακός των ερυθρολεύκων και συνέχισε:

"Έχουμε εντοπίσει τα λάθη και τα κενά της ομάδας μας και στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένες στο παιχνίδι με την Έγκερ. Δεν ξέρουμε την ομάδα και δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε, καθώς η Ουγγαρία γενικότερα έχει παράδοση στο πόλο. Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα που αν συγκεντρωθούμε και δουλέψουμε παραπάνω θα μπορέσουμε να την χτυπήσουμε".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου