ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Διάψευσαν από την ΑΕΚ το ενδιαφέρον τους για Φετφατζίδη

Διάψευσαν από την ΑΕΚ το ενδιαφέρον τους για Φετφατζίδη

Από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο δημιουργήθηκε μία φημολογία πως η Ένωση θέλει να αποκτήσει τον Φετφατζίδη ως δανεικό, αλλά η διοίκηση της ΑΕΚ στη συνέχεια διέψευσε αυτό το σενάριο.
Είναι αλήθεια ή δεν είναι αλήθεια, εκείνοι ξέρουν. Τις τελευταίες ώρες δημιουργήθηκε μία φημολογία από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο πως η Ένωση ενδιαφέρεται να ζητήσει από τον Ολυμπιακό ως δανεικό τον Γιάννη Φετφατζίδη (!) έως το τέλος της σεζόν.
Τόσο λόγω ότι τον θέλει στην ΑΕΚ ο προπονητής της ομάδας, Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος τον γνωρίζει από το πέρασμα του στον Ολυμπιακό, όσο και επειδή ο 22χρονος μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, με αποτέλεσμα να έχει μικρό χρόνο συμμετοχής.

Αυτή την φημολογία, όμως, στη συνέχεια από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο την διέψευσαν, με ανθρώπους της διοίκησης της Ένωσης να τονίζουν πως "δεν είναι δυνατόν, τούτες τις δύσκολες ώρες που βιώνει ο σύλλογος μας να συζητιούνται τέτοια πράγματα. Η ΑΕΚ είναι η ΑΕΚ και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Η ιστορία της δεν σηκώνει τέτοια... παρατράγουδα". Τα λόγια ανήκουν στον αντιπρόεδρο της ουραγούς ομάδας στην βαθμολογία της Super League, Ηλία Μπρουσιάνου.

Εννοείται, βέβαια, πως ακόμη και αν το ενδιαφέρον της ΑΕΚ ίσχυε επίσημα, δεν υπήρχε περίπτωση ο Ολυμπιακός να δώσει δανεικό στην Ένωση τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες έως το 2016.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου