ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ντέρμπι με τον Φοίνικα Σύρου

Ντέρμπι με τον Φοίνικα Σύρου

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί το Σάββατο (1/12) στο Ρέντη (16:00, Novasports) τον Φοίνικα Σύρου, στο ντέρμπι του πρωταθλήματος. Καζάζης: "Nα είμαστε επιφυλακτικοί και συγκεντρωμένοι", είπε.
Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται το Σάββατο (1/12, 16:00, Novasports)  τον Φοίνικα Σύρου και θέλουν να πανηγυρίσουν μαζί με τους φιλάθλους μας την 8η νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες της VolleyleagueΟΠΑΠ.
Ο προπονητής της ομάδας μας, Δημήτρης Καζάζης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας του πρωταθλήματος Ε.Σ.Α.Π. δήλωσε: «Το πρόβλημα για εμάς είναι ότι ο Φοίνικας με τις τελευταίες εξελίξεις είναι μια ομάδα... άγνωστη κι αυτό μας κάνει να είμαστε πιο επιφυλακτικοί και πιο συγκεντρωμένοι. Στόχος μας δεν είναι άλλος από τη νίκη και γι' αυτό πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, αλλά σίγουρα θα είμαστε και αρκετά επιφυλακτικοί».

Σε ερώτηση για τις δύο φετινές νίκες του Ολυμπιακού επί του Φοίνικα Σύρου στο τουρνουά της Πορταριάς και στο LeagueCupαπάντησε: "Αυτές οι νίκες θα έπαιζαν κάποιο ρόλο αν δεν είχαν προκύψει οι αλλαγές στο ρόστερ του Φοίνικα. Τώρα δεν νομίζω ότι υπάρχει σχέση σ' αυτά τα παιχνίδια. Σίγουρα πάντως εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας και από κει και πέρα να συγκεντρωθούμε στο επερχόμενο ματς με την Λέφσκι για το Challenge Cup. Τώρα όμως το μυαλό μας είναι μόνο στον Φοίνικα".

Ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας, Χρήστος Πάτρας σχολίασε για το αυριανό ντέρμπι: "Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με αντίπαλο μία ομάδα η οποία βαθμολογικά, αλλά και αντικειμενικά, δείχνει να είναι εξαιρετικά φορμαρισμένη. Από τη δική μας πλευρά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε όπως πρέπει να παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να προσπαθήσουμε να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχουμε. Να δώσουμε στους εαυτούς μας, αλλά και συνολικά σαν ομάδα, τη δυνατότητα να καταλάβουμε και να δείξουμε ότι είμαστε σε υψηλό επίπεδο".

*Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται πριν από την έναρξή του από το εκδοτήριο του κλειστού γυμναστηρίου Ρέντη.

*Αναλυτικά η 8η αγωνιστική της VolleyleagueΟΠΑΠ:

Σαββάτο 01/12/2012

16.00, Ρέντη (Novasports 3), Ολυμπιακός - Φοίνικας Σύρου, Γεροθόδωρος - Μυλωνάκης, Κομισάριος: Βασιλειάδης

18.30, Ζηρίνειο, ΑΟ Κηφισιάς - Παναθηναϊκός, Βαρθαλίτης - Κυριοπούλου, Κομισάριος: Γεωργόπουλος

19.00, Χαλκιοπούλειο (Star Κ.Ε.), ΓΣ Λαμία - Νίκη Αιγινίου, Μουλά Λ. - Γεωργουλέας, Κομισάριος: Ακαρέπης

19.00, Βόχας, ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - Άρης, Καραμπέτσος - Κουτσούλας, Κομισάριος: Ιορδανίδης

19.00, Μίκρας, Ηρακλής - ΑΟΝΣ Μίλων, Μπαντιανίδης - Αμασιάδης, Κομισάριος: Μιχελινάκης

Δευτέρα 26/11/2012

18.00, ΠΑΟΚ (Novasports 3), ΠΑΟΚ - Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Θεμελής - Δεληκωστίδης,

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου