ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι

Το μεσημέρι της Τρίτης (27/11) έγινε η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν στο παιχνίδι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, στο ΟΑΚΑ. Αποφασίστηκε να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Τους πράσινους εκπροσώπησαν ο υπεύθυνος αγώνων, Γιάννης Ζαβραδινός και ο υπεύθυνος ασφαλείας, αντιστράτηγος Γιάννης Μπούτσικας, τον Ολυμπιακό ο υπεύθυνος ασφαλείας, Γιώργος Παναγόπουλος, τη Superleague ο Νίκος Πατμανίδης και ο ταξίαρχος Ζαφειρόπουλος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής, ο υπεύθυνος για τα μέτρα, Νίκος Δημητρόπουλος και ο Θεόδωρος Κούτσαρης από τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων.
Οι συμμετέχοντες συμφώνησαν ότι είναι αναγκαίο να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του αιώνιο ντέρμπι. Γύρω από το ΟΑΚΑ θα δημιουργηθούν τρεις ζώνες ασφαλείας, ώστε να μην μπορεί κανείς να προσεγγίσει το γήπεδο χωρίς εισιτήριο, οι Θύρες θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από τη σέντρα και την αποστολή του Ολυμπιακού θα συνοδεύσει ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Κατόπιν αιτήματος των Πειραιωτών, στα αποδυτήρια δεν θα υπάρχουν αστυνομικοί και θα παρίστανται μόνο όσοι προβλέπονται από τον κανονισμό, 8 από τους γηπεδούχους και 3 από τους φιλοξενούμενους. Οι τελευταίοι θα δηλώσουν 10 άτομα, τα οποία θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι σε μπουθ του ΟΑΚΑ.

Όσον αφορά την πιθανή έλευση του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ΟΑΚΑ, δεν συζητήθηκε κάτι σχετικό στη σύσκεψη και έως τώρα, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού δεν έχει εκφράσει τις προθέσεις του.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου