ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ζαρντίμ: "Θα χρειαστούμε όλους τους παίκτες"

Ζαρντίμ: "Θα χρειαστούμε όλους τους παίκτες"

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μίλησε για τον αγώνα με τον Πλατανιά, αλλά και για τους παίκτες, χωρίς μεγάλο χρόνο συμμετοχής, που χρησιμοποίησε στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού εξέφρασε την ικανοποίησή του για τους παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στην Παναχαϊκή, υπογραμμίζοντας πως όλοι θα χρειαστούν μέχρι το τέλος της σεζόν.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Λεονάρντο Ζαρντίμ στην κάμερα της Nova:

Κύριε Ζαρντίμ, το πρόγραμμα με τα συνεχόμενα παιχνίδια κάθε τρεις - τέσσερις ημέρες, σας υποχρέωσε να χρησιμοποιήσετε σχεδόν το σύνολο των παικτών σας. Είστε ικανοποιημένος απ' την παρουσία των ποδοσφαιριστών σας που δεν είναι βασικές επιλογές στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη;

"Έχουμε πει απ' την αρχή της περιόδου πως υπολογίζουμε όλους τους ποδοσφαιριστές. Γιατί ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα η οποία έχει πάρα πολλές υποχρεώσεις, πάρα πολλά παιχνίδια. Είναι μία ομάδα που παίζει πάντα για να κερδίζει. Οπότε έχουμε την υποχρέωση να παρουσιαζόμαστε πάντα καλοί. Επίσης θα υπάρχουν τραυματισμοί κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς. Επομένως, στηριζόμαστε σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας. Όλοι ήταν στη διάθεσή μας όποτε τους χρειαστήκαμε και ανταποκρίθηκαν σε ότι τους ζητήσαμε. Και αυτό είναι που προσπαθούμε πάντα να πετυχαίνουμε".

Οπότε να περιμένουμε ορισμένοι απ' τους αναπληρωματικούς να πάρουν ευκαιρίες και στη Σούπερ Λίγκα;

"Ναι, σίγουρα. Ακόμη βρισκόμαστε στον πρώτο γύρο. Το πρωτάθλημα είχε πάρα πολύ δρόμο ακόμα. Έχουμε το κύπελλο, έχουμε το Europa League. Επομένως, σίγουρα θα χρειαστούμε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουμε στη διάθεσή μας. Σίγουρα θα πάρουν το χρόνο τους. Και εκείνοι περιμένουν την ευκαιρία για να δείξουν την ποιότητα και την αξία τους".

Σας προβληματίζει το χαμηλό ποσοστό αξιοποίησης των ευκαιριών των παικτών σας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ; Ήταν θέμα τύχης ή έλλειψης καθαρού μυαλού στην τελική προσπάθεια;

"Σίγουρα, είναι κάτι που μας απασχολεί. Για παράδειγμα στο παιχνίδι του κυπέλλου είχαμε 25 τελικές προσπάθειες, απ' τις οποίες μόλις πέντε ήταν στο στόχο. Θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε μία ομάδα η οποία επιθετικά δουλεύει έτσι, δηλαδή δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Όμως, πρέπει να δουλέψουμε στην αποτελεσματικότητα".

Ακολουθεί ο αγώνας με τον Πλατανιά για το πρωτάθλημα. Ο αντίπαλός σας προέρχεται από μία σημαντική νίκη επί του Παναθηναϊκού. Φαντάζομαι θα παρακολουθήσατε το τελευταίο ματς του επόμενου αντίπαλου σας. Τι εικόνα σχηματίσατε;

"Είναι μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Σύμφωνα με το παράδειγμα και των υπόλοιπων αντιπάλων μας που έρχονται στο Καραϊσκάκη, θα προσπαθήσει να μας αντιμετωπίσει παίζοντας κυρίως αμυντικά. Φανταζόμαστε πως θα κλειστεί πίσω. Θα επιχειρήσει με αυτόν τον τρόπο να μας δημιουργήσει πρόβλημα. Εμείς πρέπει να παίξουμε καλά σε ότι αφορά στην κυκλοφορία της μπάλας. Πρέπει να βρούμε τρόπους να νικήσουμε αυτήν την ομάδα. Αλλά κυρίως να δώσουμε και ένα καλό θέαμα στους φιλάθλους μας".

Εν κατακλείδι, φαντάζει στα μάτια σας κρίσιμο το δεκαήμερο που ακολουθεί, αφού μετά τον Πλατανιά υπάρχει το ματς με την Άρσεναλ και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό;

"Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Οι βαθμοί που θα διεκδικήσουμε απέναντι στον Πλατανιά, είναι ίδιοι με αυτούς που θα διεκδικήσουμε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Επομένως, εμείς κοιτάζουμε το πρόγραμμα, παιχνίδι με παιχνίδι. Πάντα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίζουμε, ώστε να μαζεύουμε πόντους για το στόχο μας".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου