ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Η ομάδα του Ολυμπιακού (Κ15) διακρίθηκε στο Νike Premier Cup

Η ομάδα του Ολυμπιακού (Κ15) διακρίθηκε στο Νike Premier Cup

Η ομάδα του Ολυμπιακού Κ-15 διακρίθηκε στο τουρνουά της NIKE, κατακτώντας την πρώτη θέση. Θα ταξιδέψει στη Σλοβενία και θα λάβει μέρος στον Ευρωπαϊκό τελικό τον Μάη.
Το τριήμερο 12 με 14 Απριλίου, η Nike διοργάνωσε το ποδοσφαιρικό τουρνουά Nike Premier Cup με στόχο την ανάδειξη της συμμετοχής που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη διοργάνωση Manchester United Premier Cup. 
Η διεθνής διοργάνωση δίνει την ευκαιρία σε νέους παίκτες και ομάδες από όλο τον κόσμο να συναγωνιστούν σε κορυφαίο επίπεδο, ξεπερνώντας τις γλωσσικές και πολιτιστικές διαφορές τους και να μοιραστούν μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική εμπειρία.

Στην Ελλάδα 8 ομάδες φιλόδοξων ποδοσφαιριστών κάτω των 15 ετών, προερχόμενες από ακαδημίες γνωστών συλλόγων, αγωνίστηκαν στο Star Football Club στην Βούλα. Γεμάτες όρεξη, δύναμη και ταλέντο έλαβαν μέρος σε knock out αγώνες. Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της ακαδημίας του Ολυμπιακού η οποία κέρδισε την ομάδα του Ατρόμητου στον τελικό με σκορ 1-0.

Η ομάδα του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει στην Λουμπλιάνα της Σλοβενίας όπου θα διεξαχθεί ο Ευρωπαϊκός τελικός από τις 9 έως τις 13 Μαΐου. Επόμενο βήμα για τις ομάδες που θα προκριθούν είναι η συμμετοχή στον Παγκόσμιο τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης ποδοσφαίρου τον Ιούλιο.

Οι ομάδες που συμμετείχαν στο ποδοσφαιρικό τουρνουά Nike Premier Cup είναι οι Α.Ο.Κ Γλυφάδας, Αστέρας Βάρης, Ατρόμητος, Εν. Αγ. Αναργύρων, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟ Ρούφ, ΠΑΣ Γαλάτσι.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου