ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Σημερα η στέψη!

Σημερα η στέψη!

ΣημεραΤρίτη (16/4) θα πραγματοποιηθεί η απονομή του πρωταθλήματος Ελλάδας στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, στο κλειστό του Ρέντη

Μία από τις σημαντικότερες στιγμές της ιστορίας του Ολυμπιακού θα γραφτεί την Τρίτη (16/4) στο κλειστό του Ρέντη, καθώς αμέσως μετά το τέλος του 2ου τελικού (19:00) της Volleyleague μεταξύ της πειραϊκής ομάδας και του Παμβοχαϊκού, ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ, κ. Γιάννης Στουραΐτης, θα κάνει την απονομή του τροπαίου του πρωταθλήματος Ελλάδας βόλεϊ γυναικών στις ερυθρόλευκες, ενώ παράλληλα θα βραβευτεί και η Δήμητρα Γιακουμή, η οποία αναδείχθηκε MVP (Πολυτιμότερη αθλήτρια).
Τόσο η ομάδα βόλεϊ ανδρών όσο και οι νταμπλούχες Ελλάδας αναμένεται να γνωρίσουν την αποθέωση από τους φιλάθλους που θα κατακλύσουν το κλειστό του Ρέντη για να ενισχύσουν την προσπάθεια των ερυθρολεύκων στον δεύτερο τελικό της Volleyleague και φυσικά για να χειροκροτήσουν τις βολεϊμπολίστριές που σε διάστημα δύο εβδομάδων κατέκτησαν παλικαρίσια το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας.

"Ανυπομονούμε για τη στιγμή που περιμένουμε όλοι. Και εμείς και ο κόσμος", τονίζει χαρακτηριστικά η αρχηγός της ομάδας βόλεϊ γυναικών, Δήμητρα Γιακουμή, και προσθέτει: "Η Τρίτη θα είναι η ημέρα του βόλεϊ του Ολυμπιακού. Καταρχήν θα ενισχύσουμε και εμείς μαζί με τους φιλάθλους μας την προσπάθεια των συναθλητών μας της ανδρικής ομάδας στον 2ο τελικό με τον Παμβοχαϊκό και αμέσως μετά θα έχουμε την τιμή να σηκώσουμε το τρόπαιο του πρωταθλήματος Ελλάδας, το πρώτο του Ολυμπιακού στο βόλεϊ γυναικών".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου