ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 17-5

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 17-5

Πάρτι στον Πειραιά με τον Παναθηναϊκό για τους παίκτες του Ολυμπιακού, που συνέτριψαν τον αιώνιο αντίπαλο με 17-5, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1 πόλο ανδρών!
Διπλή γιορτή στο "Παπαστράτειο"! Οι οπαδοί και οι υπάλληλοι στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό πανηγύρισαν την κατάκτηση του κυπέλλου στο βόλεϊ γυναικών και μια μεγάλη σε έκταση νίκη με αντίπαλο τον "αιώνιο" αντίπαλο Παναθηναϊκό.
Μέχρι δε να τελειώσει ο αγώνας, είχαν ενημερωθεί και για τη νίκη του γυναικείου τμήματος στη Βουλιαγμένη και γιόρτασαν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στην Α1 Γυναικών.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου επιβλήθηκε με 17-5 του Παναθηναϊκού για την 19η αγωνιστική της Α1 Ανδρών και διατήρησε το αήττητο της τη φετινή σεζόν.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς με 3-0, προτού ο Παπαδόγκωνας πετύχει το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού στο πρώτο οκτάλεπτο. Η διαφορά άνοιξε στα πέντε γκολ (7-2).

Οι πράσινοι μείωσαν στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου τη διαφορά στα τρία γκολ (7-4) με γκολ του Γιώργου Αφρουδάκη στον παίκτη παραπάνω, όμως με ένα σερί 5-0 ο Ολυμπιακός τελείωσε τον αγώνα.

Πρώτος σκόρερ ήταν ο Γιάννης Φουντούλης με πέντε γκολ, ενώ ο Χριστόδουλος Κολόμβος πρόσθεσε τέσσερα, τα δύο εκ των οποίων στην τελευταία περίοδο του ματς.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 3-2, 6-2, 4-0.

Τα γκολ των δύο ομάδων σημείωσαν οι:

Ολυμπιακός (Θ. Βλάχος): Κολόμβος 4, Φουντούλης 5, Μάζης 2, Μάλιαρακ 1, Σχίζας 1, Μπλάνης 1, Καπότσης 2, Ντόσκας 1,

Παναθηναϊκός (Φ. Κουντουδιός): Παπαδόγκωνας 2, Δερμιτζάκης 1, Γ.Αφρουδάκης 1, Κόχειλας 1.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου