ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Η ανακοινωση του βαζελα- Ο ALEX WEB RADIO/TV AΠΑΝΤΑ...

 Ο ALEX WEB RADIO/TV AΠΑΝΤΑ...

Η ανακοινωση του βαζελα:«Δεν απαντάμε στο παραλήρημα του Ολυμπιακού»

15/04/2013
 
 Λίγα λεπτά χρειάστηκαν για να έρθει μέσω ανακοίνωσης η απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Σε αυτήν οι «πράσινοι» κάνουν λόγο για «παραλήρημα» με στόχο, όπως λένε, τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν από οπαδούς του Ολυμπιακού σε βάρος του ιδιοκτήτη της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία απάντησης στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αφενός επειδή δεν έχει νόημα να απαντήσεις σε ένα παραλήρημα και αφετέρου επειδή είναι προφανές ότι αυτή η ανακοίνωση εξυπηρετεί έναν και μόνο στόχο: να αποπροσανατολίσει τη φίλαθλη κοινή γνώμη από το να εστιάσει στο πραγματικό γεγονός της βραδιάς που δεν είναι άλλο από το ό, τι ένα κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» διέσυρε εν χορώ τον ιδιοκτήτη του ίδιου του Ολυμπιακού, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι «κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας"»!

 Ο ALEX WEB RADIO/TV AΠΑΝΤΑ...



ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΒΑΖΕΛΙΑ...ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ  ΠΛΕΥ-ΩΧ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΧΤΕΣ...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΑΙΤΗΣΕ....ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ...ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ...ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΙΤΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΒΑΖΕΛΙΑ...

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου