ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την Κωνσταντινούπολη

Ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την Κωνσταντινούπολη

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ξεκίνησε την προετοιμασία της για το τρίτο ματς της σειράς κόντρα στην Εφές στην Κωνσταντινούπολη, το οποίο θα γίνει την Τετάρτη (17/4, 20:00). Μετά είδαν και το ντέρμπι.
Το απόγευμα της Κυριακής (14/4) η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ξεκίνησε την προετοιμασία της στο ΣΕΦ για το τρίτο ματς των playoffs της Euroleague κόντρα στην Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη, παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη (17/4) το βράδυ (20:00).
Πέρα των περιπτώσεων του Βαγγέλη Μάντζαρη και του Δημήτρη Μαυροειδή, οι οποίοι λόγω τραυματισμού είναι εκτός δράσης, οι ερυθρόλευκοι δεν αντιμετωπίζουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα και οι υπόλοιποι έλαβαν κανονικά μέρος στην προπόνηση. Το κλίμα είναι άψογο στις τάξεις των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, είναι ικανοποιημένοι από το 2-0 με το οποίο προηγούνται στη σειρά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν εφησυχάζονται ενόψει της συνέχειας. Ξέρουν πολύ καλά πως ακόμη δεν έχουν προκριθεί στο Final-Four. Θα πανε στην Τουρκία σεμνά και ταπεινά, αντιμετωπίζοντας με σεβασμό τον αντίπαλο τους, αλλά έχοντας φυσικά σκοπό να πάρουν μία νίκη εκεί ώστε να "σφραγίσουν" το εισιτήριο για το Λονδίνο στην Πόλη που δοξάστηκαν τον περασμένο Μάη, κάνοντας το 3-0 στα playoffs.

Η αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού την Δευτέρα (15/4) θα πραγματοποιήσει διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, θα κάνει άλλη μία το πρωί της Τρίτης (16/4) και το απόγευμα της ίδιας μέρας οι ερυθρόλευκοι θα αναχωρήσουν για την Κωνσταντινούπολη. Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ των ερυθρολεύκων παρακολούθησαν το παιχνίδι των ποδοσφαιριστών του συλλόγου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου