ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Αποστασιοποιείται ο Μαρινάκης!

Αποστασιοποιείται ο Μαρινάκης!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί από την ΠΑΕ Ολυμπιακός έπειτα από τις έντονες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αυξημένες αρμοδιότητες στον Γιάννη Βρέντζο.
Τα σκληρά συνθήματα και οι έντονες αποδοκιμασίες σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, έχουν ενοχλήσει αφάνταστα τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι πολύ προβληματισμένος για όσα έγιναν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", το βράδυ της Κυριακής (14/4).
Για πρώτη φορά επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη, αποδοκιμάστηκε τόσο έντονα ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου, με αποτέλεσμα να είναι πικραμένος και απογοητευμένος, καθώς ξοδεύει χρήματα και χρόνο, αλλά το αντίτιμο είναι να τον βρίζουν.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί και να δώσει μεγαλύτερο πεδίο δράσης στον Γιάννη Βρέντζο. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν αποχωρεί από την πειραϊκή ομάδα, απλά δεν θα ασχολείται όλη την ημέρα με τον Ολυμπιακό, όπως έπραττε μέχρι τώρα.

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε εντολή στον στενό συνεργάτη του, Γιάννη Βρέντζο, να πάρει περισσότερες ευθύνες και αρμοδιότητες, κάτι που αναμένεται να συμβεί στο μέλλον.

Να σημειωθεί πως η "Θύρα 7" αναμένεται να βγάλει ανακοίνωση, σχετικά με τα συνθήματα που ακούστηκαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το κατά πόσο ήταν κατευθυνόμενα ή αυθόρμητα. Τη νύχτα της Δευτέρας γινόταν σύσκεψη της "Θύρας 7" και σύντομα θα έχουμε τοποθέτηση επί του θέματος.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου