ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους οι παίκτες

Αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους οι παίκτες

Οι ποδοσφαιριστές έκαναν την αυτοκριτική τους, ενημερώθηκαν για το σκέλος στην ανακοίνωση της διοίκησης που αφορούσε εκείνους παίρνοντας το... μήνυμα, παραδέχτηκαν πως εκείνοι φταίνε και δείχνουν αποφασισμένοι να αντιδράσουν κατακτώντας το Κύπελλο.
Το πρώτο σκέλος στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε αναφορά ξεκάθαρη στους ποδοσφαιριστές: "Η ομάδα μας απόψε δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε. Το πάθος και η δύναμη έλειπαν από τους ποδοσφαιριστές μας. Πλέον, τους λείπουν και οι δικαιολογίες. Τους παρέχονται τα πάντα για να μας δίνουν χαρά και όχι να μας απογοητεύουν. Ότι χρειάζεται να γίνει για την ομάδα θα γίνει και οι φίλαθλοι μας μπορούν να είναι βέβαιοι για αυτό", γράφει.
Με αυτό το σχόλιο της διοίκησης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πήραν το... μήνυμα της ΠΑΕ. Άπαντες κατάλαβαν τις ευθύνες τους, έκαναν την αυτοκριτική τους και δείχνουν την διάθεση να αντιδράσουν ενόψει της συνέχειας, κατακτώντας το Κύπελλο και το νταμπλ στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις. Οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιάννης Μανιάτης, Αριέλ Ιμπαγάσα, Νταβίδ Φουστέρ, Κώστας Μήτρογλου και Χοσέ Χολέμπας, βγήκαν μπροστά και μίλησαν, και στις δηλώσεις τους όλοι παραδέχτηκαν πως η ομάδα δεν παρουσιάστηκε όπως πρέπει, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες τους, λέγοντας "εμείς φταίμε". Στεναχωρέθηκαν με τις αποδοκιμασίες του κόσμου, αλλά ξέρουν πως οι ίδιοι έδωσαν δικαιώματα με την κάκιστη αγωνιστική τους παρουσία κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Γνωρίζουν πως και η διοίκηση είναι δυσαρεστημένη με την απόδοση τους στα τελευταία παιχνίδια και θέλουν να επανορθώσουν κλείνοντας την χρονιά με την κατάκτηση του νταμπλ, κάνοντας μόνο νίκες τόσο στα διπλά ματς για το Κύπελλο κόντρα στον Πανθρακικό στα ημιτελικά, όσο και στον τελικό φυσικά, ώστε να πάρουν το τρόπαιο, αλλά και να παρουσιαστούν όπως πρέπει και στην τελευταία αγωνιστική της Super League απέναντι στον Πανιώνιο. Ζητούμενο, βέβαια, να συνδυαστεί και η ουσία με το θέαμα, ώστε να ολοκληρωθεί η σεζόν με γλυκιά γεύση.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου