ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Σάμαρης: "Η ευκαιρία παρουσιάζεται μία φορά στη ζωή"

Σάμαρης: "Η ευκαιρία παρουσιάζεται μία φορά στη ζωή"

Ο Ανδρέας Σάμαρης μίλησε για την απόφασή του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και να αρπάξει από τα μαλλιά την τεράστια ευκαιρία καριέρας που του παρουσιάστηκε.
Ο 24άχρονος μέσος του Πανιώνιου, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, μίλησε για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην "OTE TV".
"Σκέφτηκα ότι η ευκαιρία παρουσιάζεται μία φορά στη ζωή και, αν είσαι ευχαριστημένος με τη δουλειά που κάνεις, είσαι σίγουρος πως θα πετύχεις. Πάντα, όταν είναι τόσοι ποδοσφαιριστές σε ένα ρόστερ, είναι δύσκολο να πάρεις αυτό που θες απ' ό,τι αν ήταν λιγότεροι, αλλά αν προσπαθείς και δουλεύεις σκληρά τότε σίγουρα παίρνεις τις ευκαιρίες που σου αναλογούν".

Για τη φετινή εικόνα του Ολυμπιακού, είπε: "Ο Ολυμπιακός πάντα πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και έχει στόχο και μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Στην αρχή της χρονιάς μπορεί η ομάδα να θυσιάσει το θέαμα για την ουσία και καλό είναι πάντα να κρατάμε την ουσία. Ο Ολυμπιακός φέτος πήρε το Πρωτάθλημα και είναι στους "4" του Κυπέλλου. Δεν θα ήταν καλό αν είχε θέαμα και όχι την ουσία, οπότε καλύτερα που παίρνει τους τίτλους φέτος και δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο από το να γινόταν το αντίθετο".

Για τη θέση που του αρέσει να παίζει, υποστήριξε: "Εσωτερικός μέσος σε σύστημα 4-3-3". Όσο για την Εθνική Ελλάδας, ανέφερε: "Κάθε ποδοσφαιριστής σκέφτεται την Εθνική και πιστεύω για τους περισσότερους ίσως είναι και ο υψηλότερος στόχος γιατί είναι μεγάλη τιμή για τον καθένα. Θα δουλέψω σκληρά και εγώ να το καταφέρω".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου