ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Θεοδωρίδης: "Δεν σκέφτηκε να φύγει ποτέ ο Μαρινάκης"

Θεοδωρίδης: "Δεν σκέφτηκε να φύγει ποτέ ο Μαρινάκης"

Ο Θεοδωρίδης δήλωσε πως ο Μαρινάκης ποτέ δεν σκέφτηκε να φύγει από τον Ολυμπιακό, ενώ για τις αποδοκιμασίες σχολίασε πως υπάρχουν ορισμένοι οπαδοί που είναι αχάριστοι και αγνώμονες.
Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101.8" και στις δηλώσεις του τόνισε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ποτέ δεν σκέφτηκε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Παράλληλα, χαρακτήρισε αχάριστους και αγνώμονες ορισμένους φιλάθλους για τις αποδοκιμασίες.
Ο Σάββας Θεοδωρίδης είπε τα εξής: "Η ομάδα, ο κόσμος και η διοίκηση γιορτάζουν το 40ο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου και κανένας δεν μπορεί να στερήσει αυτήν την μεγάλη χαρά από τα 5 εκατ. των φιλάθλων του Ολυμπιακού σε όλη την Ελλάδα. Κρίση έχουν άλλες ομάδες, οι οποίες είτε κινδυνεύουν με υποβιβασμό όπως είναι η ιστορική ΑΕΚ, μια ομάδα της προσφυγιάς, στην οποία συμπαραστεκόμαστε, σε κρίση όμως είναι και ο Παναθηναϊκός ο οποίος είναι 40 βαθμούς πίσω στην βαθμολογία. Αυτές οι ομάδες είναι σε κρίση και όχι ο Ολυμπιακός.

Για τις αποδοκιμασίες έχω να πω ότι υπάρχουν κάποιοι λίγοι αχάριστοι και αγνώμονες. Δεν έχω καταλάβει πως έχουν παρεισφρύσει μεταξύ των φιλάθλων, αλλά θα ψάξω το θέμα προσωπικά για να ανακαλύψουμε από που προέρχονται.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα γεμίσει την Κυριακή το Καραϊσκάκη για την φιέστα, και όλα θα γίνουν όπως πρέπει με τις μεταγραφές που θα κάνει ο Ολυμπιακός, ώστε να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η ομάδα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν σκέφτηκε ποτέ την αποχώρηση. Ποτέ. Ούτε για μια στιγμή, δεν πέρασε από το μυαλό του προέδρου μια τέτοια σκέψη. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προέρχεται από πατέρα Ολυμπιακό, και ο ίδιος είναι Ολυμπιακός από μικρό παιδί. Όσο για τα όσα γράφτηκαν για τους διαλόγους στις εφημερίδες το 90% αυτών είναι μυθεύματα κι αυτό μπορώ να σας το διαβεβαιώσω γιατί ήμουν παρών στην συζήτηση. Οι μόνοι που μίλησαν ήταν οι αρχηγοί και διαβεβαίωσαν ότι θα εντείνουν τις προσπάθειές τους ώστε και το 2ο τρόπαιο εντός Ελλάδας, δηλαδή το Κύπελλο, να καταλήξει στον Πειραιά".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου