ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Παρών ο Μαρινάκης


Παρών ο Μαρινάκης

16/04/2013
 Πικραμένος από τα συνθήματα που ακούστηκαν προχθές από τους οπαδούς του Ολυμπιακού παρουσιάζεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Δεν τίθεται, όμως, θέμα αποχώρησής του.

Παρών ο Μαρινάκης
Δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Βαγγέλη Μαρινάκη από τον Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ παρουσιάζεται πικραμένος απ’ τα σε βάρος του συνθήματα που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όμως δεν προτίθεται να αποχωρήσει από την προεδρία του συλλόγου.

Πολλές φορές τη φετινή σεζόν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας αποδοκιμάστηκαν από τους οπαδούς, όμως την Κυριακή ήταν η πρώτη φορά που… κατηγορούμενος για την άσχημη εικόνα των «ερυθρολεύκων» ήταν και ο Μαρινάκης.

Μέχρι και για «στήσιμο» έκαναν οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Από προχθές αναπτύχθηκε έντονη φημολογία ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ σκέφτεται να τα παρατήσει ή να προχωρήσει ένα πλάνο «Ολυμπιακής Συμμαχίας».

Ο γνωστός εφοπλιστής είναι πικραμένος, αλλά δεν είναι διατεθειμένος να τα παρατήσει.

Σε κάθε περίπτωση ο Μαρινάκης έχει πολλά παράπονα από τους παίκτες και είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις στο (υπεράριθμο) ρόστερ εν όψει της επόμενης σεζόν.

Αυτό θα γινόταν ανεξάρτητα του αποτελέσματος στο προχθεσινό ντέρμπι. Το επόμενο διάστημα είναι καθοριστικό για άλλους και όλοι θα δώσουν «εξετάσεις» για να μπορέσουν να παραμείνουν στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως ειπώθηκε χθες «πρέπει και οι παίκτες να καταλάβουν κάποια πράγματα, να παίξουν και να πάρουν το Κύπελλο, είναι τρόπαιο και ο Ολυμπιακός δεν χαρίζει κανένα τρόπαιο».

Από την πλευρά του, ο Μίτσελ απολαμβάνει την προεδρική στήριξη και όπως λέγεται δεν μπορεί να κριθεί για μία ομάδα που δεν έχει προετοιμάσει ο ίδιος. Ο Ισπανός τεχνικός θα κριθεί του χρόνου, αν και αισθάνεται πίεση για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο λόγος είναι πως δεν θέλει να χάσει το τρόπαιο. Χθες ο 50χρονος προπονητής είχε ένα τετ-α-τετ με τον Γιάννη Βρέντζο και υπήρχε φήμη ότι συναντήθηκε με τον Μαρινάκη για να συζητήσουν αγωνιστικά θέματα.

Όσον αφορά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, το οποίο το 40ο στην ιστορία του συλλόγου, δεν αλλάζει κάτι με τη φιέστα που επρόκειτο να γίνει στο τελευταίο ματς με τον Πανιώνιο. Η μόνη αλλαγή αφορά την ημέρα της γιορτής των βετεράνων, η μετατίθεται στις 22 Απριλίου, για να είναι παρόντες και κάποιοι προσκεκλημένοι από το εξωτερικό, όπως οι Ζιοβάνι, Καρεμπέ.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου