ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Προβληματισμός μεν, αλλά...

Προβληματισμός μεν, αλλά...

15/04/2013
 Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για την απόδοση της ομάδας στο χθεσινό ντέρμπι. Πώς απαντούν στις αποδοκιμασίες. Κριτήριο τα εναπομείναντα ματς για κάποιους παίκτες.

Προβληματισμός μεν, αλλά...
Καθόλου ευχαριστημένοι με την εικόνα του Ολυμπιακού και το αποτέλεσμα του χθεσινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν είναι οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Κύκλοι της διοίκησης έλεγαν μετά το τέλος της αναμέτρησης πως «σε μια βραδιά που η ΑΕΚ υποβιβάστηκε στη Β' Εθνική, ο Παναθηναϊκός έμεινε μαθηματικά εκτός Ευρώπης και πανηγυρίζει για μια ισοπαλία με τη διαφορά να παραμένει στους 37 βαθμούς, εμείς είμαστε στενοχωρημένοι επειδή φέραμε "Χ". Αυτή είναι η διαφορά μας από όλους τους υπόλοιπους».

Στις τάξεις των Πειραιωτών, ωστόσο, επικρατεί προβληματισμός για την απόδοση των παικτών του Μίτσελ στο χθεσινό ματς, αφού δεν είχαν καθαρό μυαλό, φρεσκάδα και δεν έδειξαν αποφασιστικότητα να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Οι πρωταθλητές είχαν αρκετά κενά στην άμυνά τους και στην δεύτερη κλασική ευκαιρία που παρουσιάστηκε στο «τριφύλλι», οι παίκτες του την εκμεταλλεύτηκαν και έκαναν το 1-0.

Ταυτόχρονα, όμως, ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη και κλειστή άμυνα των «πρασίνων».

Εκτός από τους δύο στόπερ (Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μανωλά) σε κακή βραδιά βρέθηκαν οι δύο χαφ της ομάδας (ο Φέισα και ο Μανιάτης). Από την πλευρά του, ο Τζεμπούρ δεν δείχνει σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, αν και στο προηγούμενο ματς με τον Πλατανιά είχε πάρει «ανάσες» από τον Μίτσελ.

Ο κόσμος ήθελε να δει την ομάδα να κερδίζει τον Παναθηναϊκό, αφού ούτε με τον ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει νικηφόρο αποτέλεσμα.

Η διοίκηση έχει αρκετά παράπονα από τους παίκτες, στους οποίους καταλογίζει την ευθύνη για την εικόνα που εμφάνισε η ομάδα. Τα εναπομείναντα ματς ενδεχομένως να αποτελέσουν κριτήριο για το μέλλον αρκετών ποδοσφαιριστών εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σε κάθε περίπτωση, εν όψει και της επόμενης σεζόν η ομάδα δείχνει πως χρειάζεται ενίσχυση σε νευραλγικές θέσεις και από τη στιγμή που αποτελεί στόχος η διάκριση στην Ευρώπη, πρέπει να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά σε όλες τις διοργανώσεις.

Όσον αφορά την επόμενη μέρα, οι πρωταθλητές θέλουν να κάνουν το νταμπλ με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Την Πέμπτη (18/04) υποδέχονται τον Πανθρακικό στο «Καραϊσκάκη» και καλούνται να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μετά τη χθεσινή εμφάνιση.

Πλέον τα πράγματα είναι δεδομένα και δεν υπάρχει άλλος στόχος για την ομάδα του Μίτσελ πέρα από την κατάκτηση του τροπαίου.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου