ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Η 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League

  Η 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League

05/11/2013Η

4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League ξεκινάει με τέσσερις δυνατές αναμετρήσεις και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην «μάχη» του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα
 
Το πρώτο ξεσκαρτάρισμα θα γίνει στους αγώνες της τέταρτης αγωνιστικής του Champions League. Στο πρόγραμμα της Τρίτης δεσπόζει το Γιουβέντους-Ρεάλ Μαδρίτης.

Η τέταρτη αγωνιστική του Champions League αναμένεται να μας δώσει μία σαφέστερη εικόνα για το μέλλον στη φετινή διοργάνωση. Κάποιες ομάδες πιθανώς να σφραγίσουν πρόωρα το εισιτήριο για τους «16» κι άλλες να αποχαιρετήσουν πρόωρα κάθε τέτοια ελπίδα.

Το μενού της Τρίτης είναι χορταστικό, αφού πέρα από το κυρίως ελληνικό πιάτο του αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα, υπάρχει η τιτανομαχία Γιουβέντους-Ρεάλ Μαδρίτης, όπως κι άλλα ενδιαφέροντα παιχνίδια.

1ος Όμιλος

Στο πιο «ανοικτό» γκρουπ της διοργάνωσης η ουραγός και άποντη Σοσιεδάδ φιλοξενεί την πρωτοπόρο Μαν. Γιουνάιτεντ. Οι γηπεδούχοι δείχνουν σε καλή κατάσταση με τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους στο ισπανικό πρωτάθλημα. Οι «διάβολοι» φαίνεται επίσης πως έχουν αφήσει πίσω τους την αγωνιστική κρίση. Ο Ντέιβιντ Μόγες δεν υπολογίζει στους Κάρικ, Έβανς και Ράφαελ, σε αντίθεση με τους Εβρά, Γουέλμπεκ και Κλέβερλι που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους.

Η Σαχτάρ θέλει να πάρει ρεβάνς από τη Λεβερκούζεν για το προ δύο εβδομάδων 4-0. Η γερμανική ομάδα προέρχεται από την απρόσμενη ήττα με 1-0 από την Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ, αλλά αυτή τη φορά θα παίξει ο Κίσλινγκ που προφυλάχθηκε το Σάββατο.

To πρόγραμμα:

Ρεάλ Σοσιεδάδ-Μαν. Γιουνάιτεντ
Σαχτάρ Ντόνετσκ-Λεβερκούζεν

Βαθμολογία: Μαν. Γιουνάιτεντ 7 (6-3), Λεβερκούζεν 6 (8-5), Σαχτάρ 4 (3-5), Σοσιεδάδ 0 (1-5)

Επόμενη αγωνιστική (27/11): Λεβερκούζεν-Μαν. Γιουνάιτεντ, Σαχτάρ-Σοσιεδάδ.

2ος Όμιλος

Το ματς της ημέρας, τουλάχιστον βάσει ονομάτων και μεγεθών των δύο συλλόγων, διεξάγεται στο Τορίνο. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στον τελικό του 1998 στο Άμστερνταμ (νίκη με 1-0 για τη «βασίλισσα») και συνολικά 15 φορές στο παρελθόν, με την έδρα να παίζει καθοριστικό ρόλο, αφού στην Ιταλία οι νίκες είναι 5-1 και στην Ισπανία 5-2. Η Γιουβέντους δεν έχει περιθώρια απώλειας μετά τον απογοητευτικό πρώτο γύρο με συγκομιδή μόλις δύο βαθμών, ενώ η Ρεάλ με νίκη τσεκάρει από τώρα το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ο Αντόνιο Κόντε δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο-λόγω της αποβολής του στο «Μπερναμπέου»-Κιελίνι, ενώ στον αντίποδα ο Κάρλο Αντσελότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Κοεντράο, αλλά είναι διαθέσιμος πλέον ο Τσάμπι Αλόνσο.

Στη Δανία η Κοπεγχάγη υποδέχεται τη Γαλατάσαραϊ, με τους πρωταθλητές Τουρκίας να θέλουν τη νίκη σε μία έδρα όπου η βασική τους ανταγωνίστρια για τη δεύτερη θέση, Γιουβέντους, στραβοπάτησε. Ο Αλτιντόπ από τη Γαλατά και ο Ντιλέινι από τους γηπεδούχους είναι οι δύο βασικές απουσίες.

To πρόγραμμα:

Γιουβέντους-Ρεάλ Μαδρίτης
Κοπεγχάγη-Γαλατάσαραϊ

Βαθμολογία: Ρεάλ Μαδρίτης 9 (12-2), Γαλατάσαραϊ 4 (6-9), Γιουβέντους 2 (4-5), Κοπεγχάγη 2 (1-8)

Επόμενη αγωνιστική (27/11): Ρεάλ Μαδρίτης-Γαλατάσαραϊ, Γιουβέντους-Κοπεγχάγη

3ος Όμιλος

Την ώρα που ο Ολυμπιακός θα δίνει τη μάχη του με την Μπενφίκα στο «Καραϊσκάκη», η Παρί θέλει να εξασφαλίσει μαθηματικά την πρόκριση υποδεχόμενη την Άντερλεχτ. Για τους γηπεδούχους ο Ιμπραΐμοβιτς είναι στην αποστολή αν και με μικροπρόβλημα τραυματισμού, ενώ εκτός έμεινε ο Καβάνι. Επίσης παρότι ο Τιάγκο Σίλβα αποθεραπεύτηκε πιθανώς να μη ριχτεί στη μάχη μετά από ενάμιση μήνα αποχής. Ο Σουάρες χάνει όλη τη σεζόν για την Άντερλεχτ, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Ζιλέ.

To πρόγραμμα:

Ολυμπιακός-Μπενφίκα
Παρί Σεν Ζερμέν-Άντερλεχτ

Βαθμολογία: Παρί 9 (12-1), Ολυμπιακός 4 (5-5), Μπενφίκα 4 (3-4), Άντερλεχτ 0 (0-10).

Επόμενη αγωνιστική (27/11): Παρί-Ολυμπιακός, Άντερλεχτ-Μπενφίκα.

4ος Όμιλος

Ένα ακόμη βήμα προς τους «16» θέλει να κάνει η Σίτι που φιλοξενεί στο Μάντσεστερ την ΤΣΣΚΑ με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες της απέναντι στους Ρώσους. Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι έχει στο απουσιολόγιο τα ονόματα των Κομπανί και Γιόβετιτς, ενώ θα κρατήσει και πάλι τον Χαρτ (που πληρώνει την γκάφα στο ματς με την Τσέλσι) στον πάγκο διατηρώντας στην εστία τον Παντιλίμον. Η ομάδα του Λεονίντ Σλούτσκι παίζει πρακτικά το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Μπάγερν θέλει να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία της στην έδρα της αδύναμης Πλζεν. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν πήρε μαζί του τον ανέτοιμο Ρόμπεν, όπως και τους τραυματίες, Τιάγκο, Σακίρι, Πισάρο και Μπαντστούμπερ.

To πρόγραμμα:

Μάντσεστερ Σίτι-ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Πλζεν-Μπάγερν Μονάχου

Βαθμολογία: Μπάγερν 9 (11-1), Μαν. Σίτι 6 (6-4), ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3 (3-7), Πλζεν 0 (2-11).

Επόμενη αγωνιστική (27/11): Μαν. Σίτι-Πλζεν, ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπάγερν (19:00).
21.45 Ποδόσφαιρο
Champions League
Γιουβέντους - Ρεάλ
Novasports 1

21.45 Ποδόσφαιρο
Champions League
Ολυμπιακός - Μπενφίκα
Novasports 2


21.45 Ποδόσφαιρο
Champions League
Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Γ.
Novasports 3

21.45 Ποδόσφαιρο
Champions League
Παρί Σεν Ζερμέν - Αντερλεχτ
Novasports 7


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου