ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός:Φουλ για τιτλους


Ερασιτέχνης Ολυμπιακός:Φουλ για τιτλους

09/11/2013 

Συγχαρητήρια Ερασιτέχνη σε Πρέκα

Στην Εθνική ομάδα πόλο κλήθηκε ο 17χρονος Μανώλης Πρέκας. Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για τον παίκτη.

Συγχαρητήρια Ερασιτέχνη σε Πρέκα
Τα συγχαρητήρια του στο Μανώλη Πρέκα έδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός μέσω επίσημης ανακοίνωσης, λόγω της κλήσης του παίκτη στην Εθνική ομάδα πόλο των αντρών. Ο νεαρός πολίστας ήταν μέσα στις επιλογές του Σάκη Κεχαγιά για το επερχόμενο παιχνίδι απέναντι στην Ουγγαρία στα πλαίσια της πρεμιέρας του Γουόρλντ Λιγκ.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π συγχαίρει τον αθλητή της ομάδας πόλο Μανώλη Πρέκα για την κλήση του στην Εθνική ομάδα των Ανδρών. Ο 17χρόνος αθλητής έμαθε πόλο στις Ακαδημίες του συλλόγου μας και είναι μεγάλη τιμή για όλους η κλήση του στην Εθνική Ανδρών εν όψει του αγώνα του Γουόρλντ Λιγκ με την Ουγγαρία. Ο σύλλογος μας δουλεύει με πρόγραμμα και συνέπεια στο κομμάτι των Ακαδημιών και αξίζουν συγχαρητήρια στον έφορο του τμήματος κ. Κώστα Γούρα για τα σπουδαία αποτελέσματα».

Ο 17χρονος παίκτης θα προπονηθεί με τους υπόλοιπους δεκαεπτά πολίστες που κλήθηκαν την Κυριακή, στις 11 το πρωί στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ». Αμέσως μετά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σάκης Κεχαγιάς θα ανακοινώσει τους «13» που θα ταξιδέψουν στην Ουγγαρία την Δευτέρα.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ… παντού!

Μπορεί τα φώτα του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ να είναι στο Καραϊσκάκη, όμως στο Ρέντη τα αντρικά τμήματα βόλεϊ θα δώσουν τη δική τους μάχη για την 5η αγωνιστική της Volleyleague.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ… παντού!
Μια μέρα νωρίτερα απ’ το ποδοσφαιρικό ντέρμπι του Ολυμπιακού και τον ΠΑΟΚ, οι δύο ομάδες θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους για την 5η αγωνιστική της Volleyleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχτούν τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη το Σάββατο (9/11) στις 19.00, με στόχο να επανέλθουν στις νίκες μετά τη βαριά ήττα στο Ζηρίνειο απ’ την Κηφισιά. Βέβαια, η ψυχολογία των παικτών ανέβηκε μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Τετάρτης και τη νίκη επί της βελγικής Νόλικο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έρχεται από μια εύκολη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-1, που τον κράτησε στην 3η θέση της βαθμολογίας της Volleyleague.

Οικογενειακή υπόθεση

Πέρα απ’ τη βαθμολογική σημασία, η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού θα τεθούν αντίπαλοι για ακόμα μια φορά τα αδέρφια Καζάζη.

Οι δυο προπονητές θα βρεθούν απέναντι, ενώ στις δηλώσεις τους συμφώνησαν σε δύο σημεία: Πως οι ομάδες τους είναι κουρασμένες από τις συνεχείς υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και πως στόχος των ομάδων τους είναι η νίκη.

«Μυαλό μόνο στο πρωτάθλημα»
Ο Δημήτρης Καζάζης τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει ως πρώτο στόχο το πρωτάθλημα και θέλει μια νέα αρχή στο ερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Το μυαλό μας είναι στραμμένο πλέον αποκλειστικά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα και μέσα σ' αυτό το μήνα να καλύψουμε το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία. Πρώτος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και σε κάθε ματς πρέπει να δίνουμε το 100% για να πανηγυρίζουμε κάθε πόντο, κάθε σετ. Το σημαντικότερο είναι να υπάρχει συγκέντρωση στο στόχο και θέληση. Όλα από εκεί ξεκινούν και αυτά τα στοιχεία σου δίνουν και τις νίκες. Ο ΠΑΟΚ έχει δυνατή ομάδα αλλά εάν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα».

«Θέλουμε τη νίκη»
Από την άλλη ο Στέλιος Καζάζης θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, όμως τόνισε πως η κούραση απ’ τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ.

«Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ξεπεράσει την αγωνιστική κοιλιά που έκανε στους αγώνες με Μπελογκόριε και Κηφισιά. Με τη Νόλικο έδειξε ένα πιο φρέσκο πρόσωπο και λογικά το ίδιο πρόσωπο θα παρουσιάσει και με μας. Ξέρουμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Η ομάδα μου έδωσε 9 αγώνες σε 27 ημέρες. Προσπαθούμε να κάνουμε σωστή διαχείριση των δυνάμεων μας και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και δυνατοί. Δεν κρύβουμε πως θέλουμε τη νίκη. Για να το πετύχουμε πρέπει να λειτουργήσουν όλα σωστά και κυρίως η τακτική μας έναντι του Ολυμπιακού».

Μία νίκη στο «Μελίνα Μερκούρη»
Είναι η 37η αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ από το 1998 οπότε και καθιερώθηκε το σύστημα άμεσου πόντου. Ο Ολυμπιακός έχει 31 νίκες και ο ΠΑΟΚ 5 νίκες. Στην έδρα του Ολυμπιακού έχουν γίνει 18 αγώνες και ο ΠΑΟΚ έχει μόλις μία νίκη τη σεζόν 2010-11 με 3-2 σετ.

Ρέντη Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» 19.00: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (Novasports-3)
Διαιτητές: Θεμελής, Φραγκάκης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Τοψιδέλης, Βλάχος, Παρατηρητής: Σπυριδάκη 

«Ο Ολυμπιακός κοιτάει μπροστά…»

Τα οφέλη που αποκόμισε ο Ολυμπιακός από την κοινή προετοιμασία με τη Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς ανέφερε σε δηλώσεις του στο sport-fm.gr ο Χριστόδουλος Κολόμβος.

«Ο Ολυμπιακός κοιτάει μπροστά…»
Τις δυνάμεις του μέτρησε ο πρωταθλητής Ολυμπιακός στα ιδιαιτέρως δυνατά φιλικά παιχνίδια που έδωσε αυτή την εβδομάδα με την πανίσχυρη Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς. Για την πορεία της κοινής προετοιμασίας με τους Σέρβους και τις εμπειρίες που απέκτησε από αυτή μίλησε στο sport-fm.gr ο φουνταριστός των Πειραιωτών, Χριστόδουλος Κολόμβος.

Συνέντευξη στον Ορέστη Κανελλόπουλο:

«Αντιμετωπίσαμε μια δυνατή ομάδα που διαθέτει παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Έχουμε ανάγκη τέτοια παιχνίδια, εφόσον έχουμε στόχο μια καλή Ευρωπαϊκή πορεία. Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση μας απέναντι στη Ραντνίτσκι, όπως και από τη βελτίωση που δείξαμε στο παιχνίδι μας. Είναι αλήθεια πως δεν είχαμε δοκιμάσει τις δυνατότητες μας απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους. Δείξαμε ετοιμότητα. Δυστυχώς το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος δεν μπορεί να μας προσφέρει τεστ επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ όπως αυτά απέναντι στους Σέρβους» σχολίασε αρχικά ο διεθνής φουνταριστός.

Όσον αφορά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα για τη δεύτερη αγωνιστική της Α1 των ανδρών, ο Χριστόδουλος Κολόμβος τόνισε: «Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Στόχος από τέτοιου είδους παιχνίδια είναι κρατάμε τη συγκέντρωση μας και τον αγωνιστικό μας ρυθμό σε υψηλά επίπεδα».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου