ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Αργοτερα τα πανηγυρια..σενάρια για Βίλοτιτς?

Αργοτερα τα πανηγυρια..σενάρια για Βίλοτιτς?

03/11/2013
 Ενθουσιασμός στον Ολυμπιακό για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά και επιχείρησης άμεσης προσγείωσης εν όψει Μπενφίκα και ΠΑΟΚ. Η κατάσταση των τραυματιών. Τι γίνεται με τα σενάρια για Βίλοτιτς.

Θα πανηγυρίσει σε μια εβδομάδα
Πολλά τα χαμόγελα στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με 1-0. Οι Πειραιώτες σε ένα ματς ειδικών συνθηκών κατάφεραν να επικρατήσουν του «αιώνιου αντιπάλου» χάρη στο γκολ του Κώστα Μήτρογλου στο 90’ διατηρώντας τη διαφορά και την πρωτοπορία στη Super League.

Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να μην ενθουσίασαν με το ποδόσφαιρο που έπαιξαν, ωστόσο ήταν και πάλι αποτελεσματικοί και επικράτησαν στη Λεωφόρο για το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια! Επιβράβευση, δε, για το πολύτιμο τρίποντο που πήραν ήταν τα συγχαρητήρια και το πριμ που υποσχέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και η υποδοχή στου Ρέντη αργά το βράδυ από περίπου 200 οπαδούς.

Πάντως στον Ολυμπιακό ήδη… προσγειώνονται. Παίκτες και τεχνικό τιμ γνωρίζουν πως μέσα σε επτά μέρες έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν δύο ακόμη άλματα προς την επίτευξη των στόχων τους. Αρχικά υποδεχόμενοι την Τρίτη την Μπενφίκα για το Champions League, όπου με τρίποντο φτάνουν πολύ κοντά στην πρόκριση στους «16», κι εν συνεχεία την Κυριακή που ξανά στο «Καραϊσκάκη» φιλοξενούν τον δεύτερο ΠΑΟΚ με την ευκαιρία να αυξήσουν στους έξι βαθμούς τη διαφορά από τη δεύτερη θέση.

Επιστροφές με Μπενφίκα

Από σήμερα κιόλας η προσοχή στρέφεται στο ματς με την Μπενφίκα. Ο Ολυμπιακός με νίκη κάνει άλμα πρόκρισης στους «16» του Champions League. Ο Μίτσελ πιθανότατα θα έχει διαθέσιμους τους Τσόρι Ντομίνγκες και Γκαετάν Μπονγκ, έστω και για την αποστολή. Αντίθετα, δύσκολα θα είναι στη 18άδα ο Πάουλο Μασάντο, ενώ εκτός είναι και οι Μάικλ Ολαϊτάν και Αριέλ Ιμπαγάσα. Αρκετοί από τους παίκτες που έπαιξαν χθες έχουν κάποια χτυπήματα από κλωτσιές και δυνατά μαρκαρίσματα, αλλά κανείς δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό.

Διαψεύδουν, αλλά…

«Δεν υπάρχει θέμα με Βίλοτιτς», έλεγαν χθες στον Ολυμπιακό για τις δηλώσεις του μάνατζερ του Σέρβου αμυντικού. Πάντως δεδομένου ότι ο Μεντζανί είναι (σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ) δανεικός και οι Μανωλάς και Σιόβας έχουν τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων του εξωτερικού, τίποτα δεν αποκλείεται…

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου