ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Youth League : Ελεύθερη είσοδος στους Νέους

Youth League : Ελεύθερη είσοδος στους Νέους

Για το Youth League της UEFA, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Τετάρτη (6/11, 19:00) την Μπενφίκα και η πειραϊκή ΠΑΕ αποφάσισε η είσοδος να είναι ελεύθερη στο "Γ. Καραϊσκάκης" για όσους φίλους της ομάδας θέλουν να παρακολουθήσουν το ματς!
Οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού λειτουργούν ολοένα και περισσότερο στα πρότυπα των σπουδαίων ευρωπαϊκών συλλόγων και τα τρία τελευταία χρόνια τα βήματα προόδου είναι εμφανή σε όλα τα επίπεδα.
Μετά την πολύ αξιόλογη συμμετοχή της ομάδας Νέων την περσινή σεζόν στο "ΝextGen Series", όταν και αποκλείστηκε από την Άστον Βίλα στην Αγγλία για τα προημιτελικά του θεσμού, φέτος οι ερυθρόλευκοι παίρνουν μέρος στο Youth League της UEFA.

Πρόκειται ουσιαστικά είναι ένα Champions League Νέων με ομίλους ίδιους με αυτούς των πρώτων ομάδων.

Για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης οι Νέοι του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν τους αντίστοιχους της Μπενφίκα το απόγευμα της Τετάρτης (6/11, 19:00) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Η πειραϊκή ΠΑΕ αποφάσισε το παιχνίδι να διεξαχθεί με ελεύθερη είσοδο για όσους φίλους των Πειραιωτών θέλουν να παρακολουθήσουν ζωντανά και να στηρίξουν την προσπάθεια των νεαρών ποδοσφαιριστών του συλλόγου!

Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Youth League, ο Ολυμπιακός έχει δύο ισοπαλίες με 0-0 κόντρα σε Παρί Σεν Ζερμέν (εντός) και Μπενφίκα (εκτός), ενώ ηττήθηκε στο Βέλγιο με σκορ 4-2 από την Άντερλεχτ.

Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία για τους Νέους, κερδίζοντας τους Πορτογάλους το απόγευμα της Τετάρτης στο Φάληρο, να ξαναμπούν στο κόλπο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του θεσμού.

Και σίγουρα θα αποτελέσει γι' αυτούς έξτρα ώθηση η παρουσία πολλών οπαδών της ομάδας στις κερκίδες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όπου υπενθυμίζουμε η είσοδος θα είναι ελεύθερη!

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου