ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Ρομπέρτο αλανι για παντα στο λιμανι...(video)

Ρομπέρτο  αλανι για παντα στο λιμανι...(video)
 Ρομπερτο αλανι, για παντα στο λιμανι...
07/11/2013
Με μία εμφάνιση βγαλμένη από σελίδες κόμικ, ο Ρομπέρτο έπεισε και τον πλέον δύσπιστο φίλο του Ολυμπιακού πως η ομάδα βρήκε τον άνθρωπό της κάτω από τα δοκάρια. Ο Ισπανός γκολκίπερ είναι ο βασικός… υπεύθυνος για τη νίκη επί της Μπενφίκα και για πολλοστή φορά φέτος αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή της ομάδας του.

Ουδείς αμφιβάλλει πια ότι είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ για τους «ερυθρόλευκους». Όχι μόνο για την τρέχουσα σεζόν, αλλά και για το μέλλον. Άλλωστε οι μεγάλες ομάδες ξεκινούν από τον «άσο» τους και ο Ρομπέρτο έχει αποδειχτεί τέτοιος από το… μανίκι του Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός ήταν αυτός που ξάφνιασε το καλοκαίρι με την επιμονή του να αποκτηθεί γκολκίπερ παρά την παρουσία των Μέγιερι και Κάρολ που κάλυπταν από αξιοπρεπώς μέχρι πολύ καλά τη θέση. Και λίγους μήνες μετά μπορεί να αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή του.

Προφανώς η Ατλέτικο Μαδρίτης γνώριζε καλά τις δυνατότητες του Ρομπέρτο, όταν τον παραχωρούσε χωρίς οψιόν αγοράς δανεικό στον Ολυμπιακό. Πλέον η δεδομένη προσπάθεια των Πειραιωτών να αγοράσει τα δικαιώματα του 27χρονου γκολκίπερ θα αρχίσει με διαπραγμάτευση εκ του μηδενός. Οι «ροχιμπλάνκος» μπορούν να αξιώσουν όσα χρήματα θέλουν για να τον πουλήσουν και είναι δεδομένο πως αν το επιχειρήσουν θα βρουν αρκετούς υποψηφίους να δαπανήσουν μεγάλα ποσά, βάσει και των καταπληκτικών εμφανίσεων του Ρομπέρτο στη «βιτρίνα» του Champions League.

Και λέμε ΑΝ τον πουλήσει η Ατλέτικο. Γιατί μπορεί και να μην το κάνει. Πολλά θα εξαρτηθούν από τον Τιμπό Κουρτουά. Ο 21χρονος Βέλγος κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις, αλλά είναι δανεικός και φέτος από την Τσέλσι στους Μαδριλένους. Όσο υπάρχει ο Πετρ Τσεχ, οι «μπλε» δεν δείχνουν να έχουν θέση για τον Κουρτουά, όμως ο νεαρός γκολκίπερ βολιδοσκοπείται από μεγάλους συλλόγους, όπως η Μπαρτσελόνα.

Μοιάζει δύσκολο ο Ρομπέρτο μετά την εξαιρετική του φετινή σεζόν να επιστρέψει στην Ατλέτικο για να αποτελεί τη ρεζέρβα ενός σχεδόν… εφήβου. Όπως δεδομένα δύσκολη θα είναι και η προσπάθεια του Ολυμπιακού να τον αγοράσει από την Ατλέτικο. Ασφαλώς η ομάδα της Μαδρίτης δεν θα τον δώσει… κοψοχρονιά και θα προσπαθήσει να εισπράξει το μεγαλύτερο δυνατό ποσό.

Όπλο του Ολυμπιακού, πέρα από την διάθεσή του να ξοδέψει (όχι όμως αλόγιστα) για να αγοράσει τα δικαιώματα του Ρομπέρτο, είναι και η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Νιώθει για πρώτη φορά στην καριέρα του να αναγνωρίζεται η αξία του στο υψηλότερο επίπεδο, αφού στην Μπενφίκα είχε αμφισβητηθεί έντονα (αλλά πήρε την Τρίτη τη «ρεβάνς» του) και στην Ατλέτικο δεν καθιερώθηκε ποτέ. Με τον Ολυμπιακό είναι πρωταγωνιστής στην Ελλάδα, προχωρά στο Champions League και κερδίζει το θαυμασμό και το χειροκρότημα όλων. Συν τοις άλλοις, ο ίδιος και η σύζυγός του έχουν αγαπήσει την Ελλάδα, περνούν υπέροχα μαζί με τα παιδιά του στην Αθήνα και δηλώνουν ευτυχείς από όλες τις απόψεις.

Ο Ολυμπιακός μάλλον δεν θα αργήσει να χτυπήσει την πόρτα της Ατλέτικο, αν και το πιθανότερο είναι η υπόθεση να… τραβήξει καιρό. Όμως ο Ρομπέρτο έχει πείσει τους πάντες πως αξίζει το χρήμα, τον κόπο και την αναμονή για να ρίξει άγκυρα στο λιμάνι.

Ο Ρομπέρτο κατέβασε ρολά


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου