ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Ναι..σιγα να μην τους ..τιμωρησουν

Ναι..σιγα να μην τους ..τιμωρησουν

 03/11/2013

Καλα..σιγα...για χαλαρωστε λιγακι...

Σιγα να μην τους τιμωρησουν και ειδικα με αποκλεισμο εδρας για οσα συνεβησαν στην Λεωφορο στο ντερμπυ Παναθηναικου-Ολυμπιακου , μα ακομα και αν τους τιμωρησουν θαναι με προστιμο που δεν υα ξεπερναει το ποσο των 2.500 αντε και μεχρι 5.000 ευρω για να ειμαστε μεσα...Αν με ρωτησει κανεις την αποψη μου? χεστηκα αν θα τους τιμωρησουν..αλλα και παλι δεν αξιζει τιμωρια με αποκλεισμο εδρας...εχουμε δει και χειροτερα και στην Λεωφορο και στο ΟΑΚΑ...

Εδω εχουν τεσσερεις προσφυγες απο χρεη και εχουν παρει αδειοδοτηση απο την ΕΠΟ που κανονικα δεν θα επρεπε να παιζουν στην Super League...το προστιμο με πειραζει τωρα...αστο..βρωμαει..

Αν γινονταν αυτα στο Καραισκακη θα τρωγαμε 150.000 προστιμο και 2 αγωνιστικες...νομιζω? ...Δεν χρειαζεται να πουμε τιποτε αλλο για τα αυτονοητα...!

Ιδου και η ειδηση...

Αισιοδοξουν μονο για πρόστιμο στον Παναθηναϊκό

 Το φύλλο αγώνα δεν είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τον Παναθηναϊκό και εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα τιμωρηθούν με απλό πρόστιμο για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αισιοδοξία για… πρόστιμο στον Παναθηναϊκό
Με ένα πρόστιμο αισιοδοξούν στις τάξεις του Παναθηναϊκού πως θα τιμωρηθούν για τα όσα έγιναν στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», αποφεύγοντας την τιμωρία της έδρας.

Ο διαιτητής Μάνταλος έγραψε μεν στο φύλλο αγώνα για τις δύο διακοπές που υπήρχαν στο ματς και για τη φωτοβολίδα που τον τραυμάτισε ελαφρά, ωστόσο δεν έχει αναφέρει τον τραυματισμό του Πράνιτς από φωτοβολίδα, αλλά και το περιστατικό όπου άλλη μία πέρασε ξυστά από τον Μίτσελ.

Η πλευρά του Ολυμπιακού έκανε λόγο για «ζούγκλα» δια στόματος του Σάββα Θεοδωρίδη και του Κώστα Καραπαπά, αλλά ο Γιάννης Μώραλης χαρακτήρισε πολύ καλή τη φιλοξενία του Παναθηναϊκού με την ιδιότητα του προέδρου της Σούπερ Λίγκας, αλλά και του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ.

Σε περίπτωση τιμωρίας της έδρας του Παναθηναϊκού, το επόμενο εντός έδρας ματς για το πρωτάθλημα είναι στις 24 Νοεμβρίου απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου