ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Ερασιτεχνης ΟΣΦΠ:Αντρες και γυναικες σε κρισιμες αναμετρησεις

 Ερασιτεχνης ΟΣΦΠ:Αντρες και γυναικες σε κρισιμες αναμετρησεις

 

Χριστοφιδέλης: "Κομβικό ματς, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας"

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης ζήτησε τη συμπαράσταση των φιλάθλων του Ολυμπιακού, στην κρίσιμη εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νόλικο Μαασέικ (6/11, 18:00).
Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού να γεμίσει την Τετάρτη (6/11, 18:00) το κλειστό γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" για να στηρίξει την ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού στον αγώνα του Champions League με αντίπαλο τη Νόλικο Μαασέικ απεύθυνε ο αρχηγός Κώστας Χριστοφιδέλης. Είναι κομβικό παιχνίδι για εμάς. Η Νόλικο είναι δυνατή ομάδα, αλλά εμείς παίζουμε στην έδρα μας και θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε.
Σε αυτήν την προσπάθειά μας, θέλουμε δίπλα τον κόσμο μας. Καλούμε τους φίλους της ομάδας να έρθουν στο Ρέντη για να μας δώσουν ώθηση για τη νίκη. Υποσχόμαστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη και να τους δώσουμε χαρά", είπε ο έμπειρος ακραίος του Ολυμπιακού.
Για το απόλυτο στο Ρέθυμνο
Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Ρέθυμνο την Τετάρτη (6/11, 16:00), σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 1η αγωνιστική της Α1.
Στο Ρέθυμνο ταξιδεύει την Τετάρτη (6/11) η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού προκειμενου να αντιμετωπίσει το απόγευμα (16:00) την τοπική ομάδα σε ματς της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1.

Τα κορίτσια του Γιάννη Νικολάκη έχουν ήδη δυο νίκες στη διοργάνωση και... επιστρέφουν στην πρεμιέρα, η οποία είχε αναβληθεί, με στόχο να πάρουν άλλο ένα τρίποντο.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει ζητήσει από τις παίκτριες του να δίνουν το 100% σε όλους τους αγώνες γιατί έτσι μόνο έρχονται τα θετικά αποτελέσματα.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου, μιλώντας για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο σημείωσε: "Είναι ένα δυνατό παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Θα πρέπει να είμαστε σοβαρές και συγκεντρωμένες για να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η επίτευξη της νίκης. Η ομάδα παρά τις συνεχείς ατυχίες με τραυματισμούς και ιώσεις τα πήγε πολύ καλά και τώρα που είμαστε πάλι όλες μαζί θα δείξουμε περισσότερα πράγματα".


ALEX WEB RADIO/TV


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου