ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Champions League:Tα αποτελεσματα της Τριτης (videos)

Champions League:Tα αποτελεσματα της Τριτης (videos)

06/11/2013

Παρί Σεν-Ζερμέν - Άντερλεχτ 1-1

Η Άντερλεχτ πέτυχε το πρώτο της γκολ στην διοργάνωση και πήρε ισοπαλία με 1-1 από την Παρί Σεν-Ζερμέν στην Γαλλία, έτσι η ομάδα του Λοράν Μπλαν δεν έχει πλέον το απόλυτο και δεν εξασφάλισε την πρόκριση
Η Παρί Σεν-Ζερμέν αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Άντερλεχτ στην Γαλλία, έτσι δεν έκανε το "4 στα 4" και δεν εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Οι Βέλγοι προηγήθηκαν μάλιστα στο 68' με το πρώτο τους γκολ στην φετινή διοργάνωση, αλλά απάντησε ο Ιμπραχίμοβιτς δύο λεπτά αργότερα με το 7ο γκολ του σε αυτές τις 4 αγωνιστικές.

  Η Άντερλεχτ "πάγωσε" το Παρίσι στο 68', καθώς άνοιξε το σκορ με το κοντινό πλασέ του Ντέμι ντε Ζέου, έπειτα από την προσπάθεια του Πρατ και την ασίστ του Κλιέσταν από αριστερά.
Άμεση όμως ήταν η απάντηση των Γάλλων, καθώς δύο λεπτά αργότερα ισοφάρισε σε 1-1 ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με το 7ο γκολ του στην διοργάνωση.
Από πάσα του Ματουιντί ο Σουηδός πλάσαρε από κοντά, αφού βρήκε την μπάλα ο Καμίνσκι αυτή χτύπησε στο δοκάρι, αλλά ο "Ίμπρα" πήρε το... ριμπάουντ και σε κενό πλέον τέρμα την έστειλε στα δίχτυα.

ΠΑΡΙ ΣΖ: Σίριγκου, Φαν ντερ Βιλ, Μαρκίνιος (62' Τιάγκο Σίλβα), Αλέξ, Μαξουέλ, Τιάγκο Μότα, Βεράτι (76' Μενέζ), Ματουιντί, Λούκας Μόουρα, Λαβέτσι (75' Παστόρε), Ιμπραχίμοβιτς.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Καμίνσκι, Βάντεν Μπόρε, Κουγιατέ, Μπεμπά, Ντεσχάχτ, Μιλιβόγιεβιτς, Κλιέσταν, Ντε Ζέου (91' Νάιτινκ), Ν'Σακαλά, Πρατ (79' Ατσεαμπόνγκ), Μίτροβιτς (87' Τίλεμανς).
*κόκκινη 82' Κλιέσταν

Βαθμολογία


1. Παρί Σεν-Ζερμέν 10 (13-2)
2. Ολυμπιακός 7 (6-5)
3. Μπενφίκα 4 (3-5)
4. Άντερλεχτ 1 (1-11)

Σκόρερς


8 γκολ
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

7 γκολ
Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Παρί ΣΖ)

5 γκολ
Σέρχιο Αγκουέρο (Μάν. Σίτι)

4 γκολ
Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)
Άλβαρο Νεγκρέδο (Μάν. Σίτι)

3 γκολ
Φρανκ Ριμπερί (Μπάγερν)
Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός)
Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)
Σίμον Ρόλφες (Λεβερκούζεν)

Παρί Σεν-Ζερμέν - Άντερλεχτ 1-1

Paris Saint Germain 1-1 Anderlecht All Goals από all-goals


Γιουβέντους - Ρεάλ 2-2, Κοπεγχάγη - Γαλατάσαράι 1-0

Γιουβέντους και Ρεάλ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2, έτσι η Ρεάλ δεν προκρίθηκε και η "Γιούβε" έπεσε 4η, καθώς η Κοπεγχάγη νίκησε 1-0 την Γαλατάσαράι
Η Ρεάλ έκανε ανατροπή μέσα στο Τορίνο με Ρονάλντο και Μπέιλ, αλλά τελικά αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την "γηραιά κυρία".
Δεν εξασφάλισε έτσι την πρόκριση μετά την πρώτη της απώλεια, ενώ η "Γιούβε" έχει 3 βαθμούς σε 4 ματς και έπεσε στην 4η θέση, καθώς η Κοπεγχάγη νίκησε 1-0 την Γαλατάσαράι (με γκολάρα του Μπράατεν) και έχουν αμφότερες από 4 βαθμούς.

Γιουβέντους - Ρεάλ 2-2


Σκόρερς: 42' πέν. Βιντάλ, 65' Γιορέντε / 52' Κρ. Ρονάλντο, 60' Μπέιλ
Γήπεδο: "Juventus Stadium", Τορίνο
Διαιτητής: Χάουαρντ Γουέμπ (Αγγλία)
Τρία λεπτά πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου η Γιουβέντους κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο Τορίνο με την εκτέλεση πέναλτι του Αρτούρο Βιντάλ.

Ο Πολ Πογκμπά το κέρδισε από τον συμπατριώτη του, Ραφαέλ Βαράν και ο Χιλιανός μέσος με ιδανική εκτέλεση στο αριστερό "γάμα" του Κασίγιας έκανε το 1-0 στο 42'.

Η απάντηση για την "βασίλισσα" ήρθε στο 52', με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κάνει το 1-1, φτάνοντας τα 8 γκολ φέτος στην διοργάνωση (έχει σκοράρει σε όλα τα ματς).

Ο Μαρτίν Κάσερες έκανε λάθος γύρισμα προς τα πίσω, η μπάλα έφτασε στον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος έκανε εξαιρετική ασίστ στον CR7 και ο Πορτογάλος με ψύχραιμο πλασέ από αριστερά μέσα στην περιοχή νίκησε τον Μπουφόν και ισοφάρισε.

Με αυτό το γκολ ο Ρονάλντο έχει λοιπόν 8 και έτσι ισοφάρισε το ρεκόρ των Φαν Νίστελροϊ, Ιντζάγκι και Κρέσπο με 8 γκολ στους ομίλους, έτσι έχει άλλους αγώνες να το σπάσει.
 Η ανατροπή για τους Ισπανούς ολοκληρώθηκε 8 λεπτά αργότερα, καθώς στο 60' εκ νέου σε αντεπίθεση ο Ρονάλντο τροφοδότησε τον Γκάρεθ Μπέιλ και ο Ουαλός με "κεραυνό" στην κλειστή γωνία του Μπουφόν (χαμηλά) έκανε το 1-2.
Άμεση όμως ήταν η απάντηση της "Γιούβε", καθώς ο Μαρτίν Κάσερες έκανε την σέντρα (πήρε το... αίμα του πίσω για το λάθος στο 1-1) και ο Φερνάντο Γιορέντε ισοφάρισε σε 2-2 με κοντινή κεφαλιά, παίρνοντας καλύτερη θέση από τον Βαράν.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μαρτίν Κάσερες, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κουάντουο Ασαμόα, Πίρλο, Βιντάλ, Πογκμπά, Μαρκίζιο, Τέβες (82' Κουαλιαρέλα), Γιορέντε (88' Τζοβίνκο).

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Πέπε, Μαρσέλο, Τσάμπι Αλόνσο (71' Ιγιαραμέντι), Κεντίρα, Μόντριτς, Μπέιλ (75' Ντι Μαρία), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (81' Χεσέ Ροντρίγκεθ).

Κοπεγχάγη - Γαλατάσαράι 1-0


Σκόρερ: 6' Μπράατεν
Γήπεδο: "Πάρκεν", Κοπεγχάγη
Διαιτητής: Μάρτιν Άτκινσον (Αγγλία)
Οι Δανοί προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό, με το εξαιρετικό τέρμα του Ντάνιελ Μπράατεν, ο οποίος άνοιξε το σκορ με εντυπωσιακό "τακουνάκι" στο ύψος της μικρής περιοχής, έπειτα από παράλληλη μπαλιά του Γκίσλασον από δεξιά.
Οι Τούρκοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και έτσι τους έπιασε στους 4 βαθμούς η Κοπεγχάγη, αλλά υστερεί στην ισοβαθμία (είχε χάσει 1-3 στην Πόλη).

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Βίλαντ, Γιάκομπσεν, Μέλμπεργκ, Σίγκουρτσον, Μπένγκτσον, Κλαουντεμίρ (87' Μάρκαϊτερ), Ντιλέινι, Γκίσλασον (56' Μπολάνιος), Μπράατεν, Γιόργκενσεν, Τουτού (75' Κρίστενσεν).

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Εράι Ιστσάν, Εμπουέ, Σεμίχ Καγιά (76' Ουμούτ Μπουλούτ), Σετζού, Ριέρα, Σελτσούκ Ινάν, Φελίπε Μέλο, Μπρούμα, Αϊντίν Γιλμάζ (62' Τσεϊχούν Γκιουλσελάμ), Ντρογκμπά, Μπουράκ Γιλμάζ (82' Αμραμπάτ).

Βαθμολογία


1. Ρεάλ 10 (14-4)
2. Γαλατάσαράι 4 (6-10)
3. Κοπεγχάγη 4 (3-8)
4. Γιουβέντους 3 (6-7)

Σκόρερς


8 γκολ
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

7 γκολ
Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Παρί ΣΖ)

5 γκολ
Σέρχιο Αγκουέρο (Μάν. Σίτι)

4 γκολ
Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)
Άλβαρο Νεγκρέδο (Μάν. Σίτι)

3 γκολ
Φρανκ Ριμπερί (Μπάγερν)
Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός)
Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)
Σίμον Ρόλφες (Λεβερκούζεν)

Γιουβέντους - Ρεάλ 2-2

Juventus 2-2 Real Madrid All Goals

 Κοπεγχάγη - Γαλατάσαράι 1-0

FC København 1-0 Galatasaray (Goal Daniel Omoya...  

Μάντσεστερ Σίτι - ΤΣΣΚΑ 5-2, Βικτόρια - Μπάγερν 0-1

Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτι έγιναν οι πρώτες ομάδες που πέρασαν στους "16" του Champions League, μετά τις νίκες τους με 1-0 επί της Βικτόρια Πλζεν και με 5-2 επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Η Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Σίτι έγιναν οι πρώτες ομάδες που προκρίθηκαν στους "16" του Champions League.
Οι Βαυαροί νίκησαν με 1-0 την Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία με γκολ του Μάντζουκιτς, ενώ οι "πολίτες" επικράτησαν 5-2 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Αγγλία, με χατ-τρικ του Νεγκρέδο και δύο τέρματα του Αγκουέρο.

Μάντσεστερ Σίτι - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 5-2


Σκόρερς: 3' πέν. και 20' Αγκουέρο, 30', 51' και 92' Νεγκρέδο / 45'+1 και 71' πέν. Ντουμπιά
Γήπεδο: "Σίτι οφ Μάντσεστερ", Μάντσεστερ
Διαιτητής: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία)
Το πρώτο γκολ της 4ης αγωνιστικής το πέτυχε η Μάντσεστερ Σίτι, με τον Σέρχιο Αγκουέρο να ανοίγει το σκορ με εκτέλεση πέναλτι στο 3ο λεπτό, με τον Αργεντινό να φτάνει τα 4 γκολ στην διοργάνωση.
Το 5ο του τέρμα δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 20' ο Αγκουέρο από την πάσα του Νασρί, έφερε την μπάλα μπροστά του με "τακουνάκι" μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 2-0.
Ο Αγκουέρο ήταν ο δημιουργός του 3-0 στο 30', καθώς έκλεψε στο κέντρο και αφού άλλαξε την μπάλα με τον Νεγκρέδο, έκανε την ασίστ στον Ισπανό στράικερ και αυτός με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Ακινφέεβ για 3η φορά.
Οι Ρώσοι αντέδρασαν πριν το ημίχρονο, καθώς στο 45'+1 ο Ντουμπιά μείωσε αφού πέρασε τον Παντιλίμον μετά την πάσα του Τόσιτς και πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 3-1.
Το δεύτερο γκολ και για τον Άλβαρο Νεγκρέδο ήρθε στο 51', με τον πρώην άσο της Σεβίλλης να κάνει το 4-1 πλασάροντας σε κενό τέρμα, έπειτα από την ασίστ του Σαμίρ Νασρί.
Μετά τους Αγκουέρο και Νεγκρέδο, για 2η φορά σκόραρε και ο Σεϊντού Ντουμπιά, με τον Ιβοριανό να μειώνει σε 4-2 στο 71' με εκτέλεση πέναλτι.
Ο Νεγκρέδο τελικά έκανε χατ-τρικ, καθώς διαμόρφωσε το τελικό 5-2 στο 92' με κεφαλιά από σέντρα του Τζέιμς Μίλνερ.
Μάλιστα είναι το "τέλειο χατ-τρικ", καθώς σκόραρε με δεξί, αριστερό και κεφάλι, κάτι που το είχε τελευταίος ο Μπουράκ Γιλμάζ στις 7 Νοεμβρίου 2012 για την Γαλατάσαράι κόντρα στην Κλουζ.

ΜΑΝ. ΣΙΤΙ: Παντιλίμον, Σαμπαλέτα, Νάστασιτς, Ντεμιτσέλις, Κλισί, Φερναντίνιο (46' Μίλνερ), Γιαγιά Τουρέ, Νασρί (76' Χεσούς Νάβας), Νταβίντ Σίλβα (66' Κολάροβ), Αγκουέρο, Νεγκρέδο.

ΤΣΣΚΑ: Ακινφέεβ, Ναμπάμπκιν, Αλεξέι Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Σενίκοβ, Μιλάνοφ (46' Ράσμους Ελμ), Βέρνμπλουμ, Χόντα (79' Βιτίνιο), Μούσα (45' Ζούμπερ), Τόσιτς, Ντουμπιά.
 

Βικτόρια Πλζεν - Μπάγερν 0-1


Σκόρερ: 65' Μάντζουκιτς
Γήπεδο: "Doosan Arena", Πλζεν
Διαιτητής: Αντόνιο Ματέου Λαόθ (Ισπανία)
Για κάτι περισσότερο από μία ώρα αγώνα άντεξε η Βικτόρια Πλζεν, καθώς ο Μάριο Μάντζουκιτς άνοιξε το σκορ για τους Βαυαρούς στο 65'.
Ο Φίλιπ Λαμ έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Κροάτης επιθετικός με φοβερή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στην απέναντι πλευρά και στα δίχτυα του Κοζάτσικ για το 0-1.
Η νίκη της Μπάγερν είναι η 9η συνεχόμενη στο Champions League, έτσι ισοφάρισε το ρεκόρ από την Μπαρτσελόνα το 2003.

ΠΛΖΕΝ: Κοζάτσικ, Ραϊτόραλ, Τσιζόβσκι, Προχάζκα, Χούμπνικ (71' Ρέζνικ), Χοράβα, Χόρβατ, Κόλαρ, Πετρζέλα, Ντούρις (86' Ποσπίζιλ), Τετσλ (87' Μπάκος).

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ραφίνια, Βαν Μπούιτεν, Κοντέντο, Αλάμπα, Λαμ, Σβάινσταϊγκερ (59' Χάβι Μαρτίνεθ), Κρόος, Γκέτσε (87' Βάιζερ), Ριμπερί, Τόμας Μίλερ (59' Μάντζουκιτς).

Βαθμολογία

1. Μπάγερν 12 (12-1)
2. Μάντσεστερ Σίτι 9 (10-6)
3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3 (6-11)
4. Βικτόρια Πλζεν 0 (2-12)

Σκόρερς

8 γκολ
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

7 γκολ
Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Παρί ΣΖ)

5 γκολ
Σέρχιο Αγκουέρο (Μάν. Σίτι)

4 γκολ
Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)
Άλβαρο Νεγκρέδο (Μάν. Σίτι)

3 γκολ
Φρανκ Ριμπερί (Μπάγερν)
Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός)
Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)
Σίμον Ρόλφες (Λεβερκούζεν)

Μάντσεστερ Σίτι - ΤΣΣΚΑ 5-2


Manchester City 5-2 CSKA Moscow All Goals

Βικτόρια - Μπάγερν 0-1

Viktoria Plzen 0-1 Bayern Munich (Goal Mario...

Σοθιεδάδ - Μάν. Γιουνάιτεντ 0-0, Σαχτάρ - Λεβερκούζεν 0-0

Ο Φαν Πέρσι έχασε πέναλτι και η ManUtd έμεινε στο 0-0 με την Σοθιεδάδ στην Ισπανία, όπως και η Σαχτάρ με την Λεβερκούζεν, έτσι δεν άλλαξε κάτι στον 1ο όμιλο, με Άγγλους και Γερμανούς να διατηρούν το πλεονέκτημα πρόκρισης
Ούτε γκολ δεν μπήκε στον 1ο όμιλο, καθώς στο 0-0 έμειναν στην Ισπανία η Σοθιεδάδ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στην Ουκρανία η Σαχτάρ με την Λεβερκούζεν.
Πιο κοντά στο γκολ έφτασε η ManUtd με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι (βουτιά Άσλεϊ Γιανγκ), το οποίο εκτέλεσε ο Ρόμπιν φαν Πέρσι και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

Σοθιεδάδ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0


Γήπεδο: "Ανοέτα", Σαν Σεμπαστιάν
Διαιτητής: Νικόλα Ριτσόλι (Ιταλία)
Ο Άσλεϊ Γιάνγκ στο 68' έπεσε στην περιοχή αφού τον ακούμπησε λίγο με το χέρι ο Μαρκέλ Μπεργκάρα (μάλλον δεν ήταν πέναλτι) και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε "χρυσή" ευκαιρία να ανοίξει το σκορ από τα 11 βήματα.
Ο Ρόμπιν φαν Πέρσι ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Ολλανδός αστόχησε, με την μπάλα να χτυπά χαμηλά στο αριστερό δοκάρι του Μπράβο.

ΣΟΘΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Κάρλος Μαρτίνεθ, Μίκελ Γκονθάλεθ, Ίνιγο Μαρτίνεθ, Ντε λα Μπέγια, Μπεργκάρα, Ρουμπέν Πάρντο (72' Τσάμπι Πριέτο), Θουρουτουθά, Βέλα, Γκριεζμάν (80' Σεφέροβιτς), Αχιρέτσε (63' Γκονσάλο Κάστρο).

MANUTD: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Φελαϊνί, Γκιγκς, Βαλένσια, Καγκάουα (92' Φιλ Τζόουνς), Ρούνεϊ (63' Φαν Πέρσι), Χαβιέρ Ερνάντες (63' Άσλεϊ Γιανγκ).
*χαμένο πέναλτι 69' Φαν Πέρσι
**κόκκινη 92' Φελαϊνί
 

Σαχτάρ - Λεβερκούζεν 0-0


Γήπεδο: "Ντόνμπας Αρένα", Ντόνετσκ
Διαιτητής: Γουίλιαμ Κόλουμ (Σκωτία)
Η Λεβερκούζεν κατάφερε να φύγει από το Ντόνετσκ με το 0-0, έτσι διατηρήθηκε 2η με +2 από τους Ουκρανούς και λόγω της νίκη της στην Γερμανία έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

ΣΑΧΤΑΡ: Πιάτοβ, Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Σεβτσούκ, Φερνάντο, Χούμπσμαν, Ντόουγκλας Κόστα (78' Τάισον), Μπερνάρντ (64' Ιλσίνιο), Αλέξ Τεϊσέιρα, Φακούντο Φερέιρα (78' Λουίζ Αντριάνο).

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Ντονάτι, Σπάχιτς, Τοπράκ, Μπένις, Ρόλφες, Λαρς Μπέντερ, Γκονσάλο Κάστρο (69' Εμρέ Τσαν), Σον Χέουνγκ-Μιν (77' Χέγκελερ), Σαμ (93' Ρόμπι Κρουζ), Κίσλίνγκ.

Βαθμολογία


1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 8 (6-3)
2. Λεβερκούζεν 7 (8-5)
3. Σαχτάρ 5 (3-5)
4. Σοθιεδάδ 1 (1-5)

Σκόρερ

Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

7 γκολ
Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Παρί ΣΖ)

5 γκολ
Σέρχιο Αγκουέρο (Μάν. Σίτι)

4 γκολ
Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)
Άλβαρο Νεγκρέδο (Μάν. Σίτι)

3 γκολ
Φρανκ Ριμπερί (Μπάγερν)
Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός)
Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)
Σίμον Ρόλφες (Λεβερκούζεν)

Σοθιεδάδ - Μάν. Γιουνάιτεντ 0-0


Real Sociedad 0-0 Manchester United Highlights  
  
Σαχτάρ - Λεβερκούζεν 0-0

Shakhtar Donetsk 0-0 Bayer Leverkusen Highlights

 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου