ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Ρε τι λεει ο Χατζατζαρης?

Ρε τι λεει ο Χατζατζαρης? 
 
03/11/2013 
 
Ρε τι μας λεει ο...Χατζημουσιας? ΠΛΛΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΙΒΑΝ? Μπας και θες να χασουμε το Πρωταθλημα για να το παρει ο...ΜΠΑΟΚ?
 
Ακουστε παιδια τι λεει ο ανθρωπος...
 
Θελει λεει να μην πεταει τα λεφτα του σε μια λεκανη και να τσεκαρει αν η διαιτησια θα ειναι ιση με τον Ολυμπιακο και τον ΠΑΟΚ...
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΥΖΗΤΑΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΚΙΑ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΣΤΗΝ θΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΦΙΛΙΚΟ?
Αμα κανεις τετοιες παρεες και τετοιες συμαχιες Ιβαν...οχι σε λεκανη θα τα πετας τα λεφτα σου αλλα στον Ωκεανο...καλα...δεν τα βλεπεις τα ζωντανα παραδειγματα ρε Χατζημουσια? Δεν βλεπεις τι καφενειο ειναι ο βαζελας? δεν βλεπεις τι καφενειο ειναι η ομαδα σου που πανηγυριζετε οταν κερδιζετε τον...Εργοτελη στην Τουμπα?
Τι να δεις δηλαδη αν ειναι η διαιτησια ειναι ιση με τον Ολυμπιακο και το καφενειο σου?
Εχεις το θρασσος να μιλας εσυ για διαιτησια? εσεις που εχετε ασυλο σε οτι και αν συμβει στην Θεσσαλονικη απο Αστυνομια και Κρατικους παραγοντες σε σχεση με τις υπολοιπες ομαδες της πολης?
Αμα θες να φιαξεις ομαδαρα ρε Χατζατζαρη ετσι οπως εταξες στα μπαοκια τους μπουνταλαδες πηγαινε κανε μεταγραφαρες για να νικας τον Ολυμπιακο μεσα κι εξω...και οχι με συναντησεις με τον Αλαφουζο..ηγια κοινο μετωπο εναντιον του Ολυμπιακου..ετσι απλα συνεχιζεις και συ την παραδοση της ομαδας σου απο τους προηγουμενους υποκλινουμενους ηγετες της στον ΠΟΑ και τις διοικησεις του...
Ενα Ελληνικο λαικο ρητο λεει...πες μου με ποιον πας να σου πω ποιος εισαι η αλλο ενα που λεει...αμα κατσεις το βραδυ  με στραβο το πρωι...αλλοιθωριζεις..
Γιαυτο λοιπον ξεκολα Σαβιδη..εδω δεν ειναι ουτε Θεσσαλονικη ουτε Ρωσσια και αυτα δεν περνανε...
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ...
Και για πες μας και κατι αλλο ρε μαγκα...
Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ Η ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΟΥ-ΜΑΟΥ ΣΟΥ?
 
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΧΑΤΖΗΜΟΥΣΙΑ...ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ...
 
 
ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ...

O Ιβάν στο Καραϊσκάκη



Ας μην έχει κανείς την ψευδαίσθηση ότι ο Σαββίδης δεν γνωρίζει ποια είναι η δυναμικότητα του τωρινού ΠΑΟΚ κόντρα στον φετινό Ολυμπιακό.
Ο ίδιος ήταν, άλλωστε,  που είχε δώσει πριμ για την ισοπαλία με τους "ερυθρόλευκους" στο ματς του πρώτου γύρου προκαλώντας μουρμούρες σε μεγάλη μερίδα του κόσμου της ομάδας και της αθλητικής κοινωνίας της Θεσσαλονίκης που θεώρησε εκείνη την κίνηση άστοχη.

Στο ρεπερτόριο του Σαββίδη, όμως, καμία κίνηση δεν είναι τυχαία. Κι όπως τότε αναγνώρισε την προσπάθεια των παικτών και την ωμή αλήθεια ότι το ρόστερ του ΠΑΟΚ ήταν πολύ φτωχό και άρα ήθελε ενίσχυση-όπως και έγινε-το Γενάρη, έτσι τώρα κρίνει ότι είναι η ώρα να ανεβάσει τους τόνους, αλλά και τις απαιτήσεις του από τους παίκτες και τον Γιώργο Δώνη.
Ο Ολυμπιακός παραμένει το φαβορί για τη νίκη, αλλά η διαφορά ποιότητας που τον χωρίζει από τον ΠΑΟΚ πλέον επιτρέπει στο "Δικέφαλο" να τον κοιτάζει στα μάτια.
Ο 54χρονος επιχειρηματίας θέλει να μετρήσει τις δυνάμεις του. Τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο (μέχρι που φθάνουν οι δυνατότητες του ΠΑΟΚ μετά τις προθήκες του Γενάρη), όσο και εξωαγωνιστικά.

Κυρίως, αν, σε επίπεδο διαιτησίας, η ομάδα του λογίζεται ισοβαρής με τους "ερυθρόλευκους".

Ο Ολυμπιακός είναι για τον "Τάβαριτς", όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη, το μέτρο σύγκρισης. Ο πήχης που πρέπει να ξεπεράσει για να πιάσει την κορυφή σε ελληνικό επίπεδο. Κι ο Σαββίδης το γνώριζε αυτό από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ιστορικής ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Ο ΠΑΟΚ είχε όλα τα εχέγγυα-κυρίως την τεράστια δυναμική σε κόσμο- για να το πετύχει, αλλά στο ξεκίνημα αυτής της περιόδου δεν ήταν έτοιμος να το κάνει. Εξού και η δήλωση "και τη Μπαρτσελόνα να φέρω πάλι δεύτεροι θα βγούμε" στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που έδωσε.
Πέρασαν, όμως, μήνες από τότε και ο Σαββίδης έχει δουλέψει αρκετά, και εντός και εκτός ομάδας, και ήρθε η ώρα να κάνει το πρώτο τεστ. Το περάσει, δεν το περάσει τα συμπεράσματα θα είναι πολύ χρήσιμα για την επένδυσή του στον ΠΑΟΚ.
Όχι μόνο για τη νέα σεζόν, που σκοπεύει να δημιουργήσει πραγματικά ένα σύνολο κορυφής ανεβάζοντας κατακόρυφα το μπάτζετ, αλλά και εν όψει πλέι οφ και, κυρίως, τελικού Κυπέλλου, όπου οι δύο ομάδες μπορούν να βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες.
Η απόφασή του-εκτός συγκλονιστικού απροόπτου-να βρεθεί στη σουίτα που του προσφέρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο "Καραϊσκάκης" φανερώνει πόσο μεγάλη αξία έχει για τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Γι' όλα αυτά που περιγράψαμε προηγουμένως, αλλά και γιατί θέλει να έχει συνέχεια το προ ημερών (άγνωστο πόσων ακριβώς) τετ α τετ που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όταν και τον ενημέρωσε ότι δεν έχει σκοπό να ρίχνει χρήματα σε μία λεκάνη.

Ουσιαστικά η αυτοπρόσωπη παρουσία τους στις εξέδρες του γηπέδου του μεγαλύτερου αντιπάλου του, δείχνει την διάθεση που έχει ο Σαββίδης να εμπλακεί πολύ δυνατά στο προσκήνιο του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Νιώθει έτοιμος να το κάνει, προφανώς γιατί ξέρει πλέον μετά και τις τελευταίες επενδύσεις του στην Ελλάδα, πόσο βαθιά μπορεί να βάλει το χέρι στην τσέπη του για να δει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή.
Και από τη φιλοδοξία αυτή του Σαββίδη να σπρώξει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή κερδισμένο σίγουρα θα βγει το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού στην πλέον μίζερη εποχή της επαγγελματικής περιόδου, αποκτά νέο ενδιαφέρον και συνθήκες να δημιουργηθεί, επιτέλους, μετά από χρόνια ανταγωνισμός.    


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου