ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Κατάμεστο και την Κυριακή το«Καραϊσκάκη»-Ανακοίνωση για τα ΑΜΕΑ με ΠΑΟΚ

 Κατάμεστο και την Κυριακή το«Καραϊσκάκη»

06/11/2013
 
 Κατάμεστο θα είναι και στο κυριακάτικο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ το «Γ. Καραϊσκάκης», αν κρίνουμε από την κίνηση τις δύο πρώτες μέρες διάθεσής τους.

Περίπου 8.000 εισιτήρια έχουν διατεθεί στις δύο πρώτες μέρες από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ (διαδικτυακά είχαν κυκλοφορήσει από τη Δευτέρα).

Ο κόσμος των «ερυθρολεύκων» έχει ενθουσιαστεί από τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας και την ερχόμενη αναμένεται να είναι κατάμεστο για δεύτερο συνεχές παιχνίδι το «Γ. Καραϊσκάκης».

Τα εισιτήρια του αγώνα διατίθενται από τα εκδοτήρια έξω από τη Θύρα 25 έως την Παρασκευή με ώρες διάθεσης 10:00-18:00, το Σάββατο 10:00-15:00 και την Κυριακή από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα. Εισιτήρια διατίθενται και μέσω Internet (www.olympiacos.org) έως την εξάντλησή τους. Οι τιμές τους είναι από 18 μέχρι 150 ευρώ.

Ανακοίνωση για τα ΑΜΕΑ με ΠΑΟΚ

Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) ενημερώνει για τα εξής:
Για την 11η Αγωνιστική Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο Στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Κυριακή 10/11/2013 και ώρα 19:30, τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες θα μπορούν να επικοινωνούν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, ο οποίος θα λειτουργεί την Παρασκευή 8/10/2013 έως την κάλυψη των θέσεων, και ώρες 11:00 - 15:00 και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους.
Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι Α.Μ.Ε.Α., το όνομά τους θα καταγράφεται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων.
Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από την ΠAE Ολυμπιακός, προκειμένου να αποφεύγεται η προσέλευση περισσοτέρων Α.Μ.Ε.Α. στο γήπεδο και ως εκ τούτου η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου