ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Super League:Pre game 11ης αγωνιστικης-διατητες-καιρικες συνθηκες

Super League:Pre game 11ης αγωνιστικης-διατητες-καιρικες συνθηκες

09/11/2013


 Η 11η ημέρα της Super League, φέρνει δύο μεγάλα ματς, με την αρχή να γίνεται το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, όπου ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και το φινάλε την Κυριακή στο Φάληρο, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ.  
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Μια μεγάλη μονομαχία… Ο Νίκος Αναστόπουλος, άρτι αφιχθείς στα Χανιά εναντίον του Μπάμπη Τεννέ, που μετράει μερικές εβδομάδες στη Ριζούπολη. Δύο προπονητές που παραδοσιακά παίζουν για το αποτέλεσμα και το πρώτο πράγμα που κοιτάζουν είναι η άμυνα πρέπει να βρουν λύσεις. Ο Πλατανιάς έχει τη χειρότερη εντός έδρας άμυνα στο πρωτάθλημα και μέχρι τώρα σε πέντε ματς δεν έχει κατορθώσει να πανηγυρίσει νίκη στα Περιβόλια. Ο Απόλλων έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα σε εκτός έδρας παιχνίδια – συνδυαστικά με τη χειρότερη επίθεση – και μακριά από τη Ριζούπολη έχει μέχρι τώρα το απόλυτο. Πέντε ήττες σε πέντε παιχνίδια! Οι δύο ομάδες έχουν και μια μικρή προϊστορία από τους πρόσφατους αγώνες κυπέλλου και τη Γ’ Εθνική, με την κάθε ομάδα να μετράει από μία νίκη και να έχουν δύο ισοπαλίες.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΟΦΗ
Ξεκίνησαν τη σεζόν με πολλές φιλοδοξίες… Ο ΠΑΣ λίγο πριν εκτροχιαστεί έκανε την αλλαγή που χρειαζόταν, πήρε τη νίκη επί του Πλατανιά και δεν έχει χάσει την επαφή του με την πεντάδα, στόχο τον οποίο καλείται ο Σάκης Τσιώλης να πετύχει! Οι Ηπειρώτες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα παίρνουν δύναμη από την έδρα τους, όπου έχουν τέσσερις νίκες και μία ήττα, κάτι που θέλουν να συνεχίσουν και απέναντι στον ΟΦΗ. Η προϊστορία σε έναν αγώνα που έχει τις ιδιαιτερότητές του, είναι μοιρασμένη ανάμεσα στον ΠΑΣ και στο «Χ», με τους Κρητικούς να έχουν κερδίσει μόνο δύο φορές σε 16 ματς. Ο ΟΦΗ παραμένει χωρίς νίκη μακριά από την έδρα του, ωστόσο έσπασε το ρόδι την προηγούμενη Κυριακή απέναντι στον Άρη και θέλει να έχει ανάλογη συνέχεια ώστε να αναρριχηθεί στην βαθμολογία.

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Το πρώτο ντέρμπι… Μπορεί η προβληματική κατάσταση του Άρη τα τελευταία δύο χρόνια να έχει αλλάξει τα δεδομένα που γνωρίζαμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο ούτε ο Παναθηναϊκός είναι εγγύηση, αλλά και το «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι μια διαφορετική ιστορία. Του λόγου το αληθές αποδεικνύει η περυσινή νίκη του Άρη επί του τριφυλλιού στη Θεσσαλονίκη, όπως και η προ διετίας νίκη του. Συνολικά η παράδοση δεν είναι υπέρ του γηπεδούχου, που μετράει 18 νίκες, ενώ ο Παναθηναϊκός 19 και 16 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Ο Άρης ξεκίνησε πάλι αρνητικό σερί κι έχει χάσει δύο συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ ακόμα αγνοεί την εντός έδρας νίκη. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο ντέρμπι και ψάχνει τη νίκη που θα φτιάξει την ψυχολογία του, όμως μακριά από τη Λεωφόρο έχει κερδίσει μόνο μια φορά κι έχει αποσπάσει μια ισοπαλία.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Ένα κλασικό ντέρμπι γειτονιάς… Η Νέα Σμύρνη φιλοξενεί το Περιστέρι με παρελθόν, παρόν και μέλλον! Ο Πανιώνιος, που παρά τα οικονομικά προβλήματα, συνεχίζει και μάχεται έχει ως ορμητήριο τη φετινή σεζόν την έδρα του, όπου έχει μαζέψει τους εφτά από τους δώδεκα βαθμούς που έχει ως τώρα στο πρωτάθλημα. Απέναντι στον Ατρόμητο, όμως, η παράδοση είναι μάλλον μοιρασμένη, αφού οι κυανέρυθροι έχουν κερδίσει έξι ματς, ο Ατρόμητος τέσσερα και δύο φορές έχουν έρθει ισόπαλοι. Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο μήνα, με άνετες νίκες στο Περιστέρι, με μια σπουδαία επικράτηση στην Ξάνθη, όμως ο Παναιτωλικός έβαλε φρένο στην ξέφρενη πορεία τους. Παρά την ισοπαλία, ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που έχει να ηττηθεί από τις 16 Σεπτεμβρίου και που θέλει να διατηρήσει τη διαφορά από τους διώκτες της για την τρίτη θέση.

ΒΕΡΟΙΑ-ΚΑΛΛΟΝΗ
Δύο παιχνίδια με την Καλλονή, δύο νίκες για τη Βέροια… Αυτά είναι τα καλά νέα για την ομάδα της Ημαθίας που θέλει από κάπου να πάρει ορμή για να κατορθώσει να πανηγυρίσει μια νίκη στο πρωτάθλημα. Οι ισοπαλίες, ακόμα και οι εκτός έδρας, δεν αρκούν, κάτι που έχει διαπιστώσει η Βέροια από την τελευταία θέση της βαθμολογίας που βρίσκεται. Η «βασίλισσα του Βορρά» έχει να κερδίσει από τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος και τον αγώνα με τον ΟΦΗ κι έκτοτε έχει τρεις ήττες και μια ισοπαλία στα εντός έδρας ματς. Η Καλλονή έσπασε το αρνητικό της σερί με τη νίκη επί του Πανιωνίου την περασμένη Κυριακή, έχει ακριβώς το ίδιο ρεκόρ σε εντός και εκτός έδρας ματς – λογικό αφού δεν έχει ουσιαστικά έδρα – αλλά τελευταία επιτυχία σε τυπικά εκτός έδρας ματς ήταν τον Σεπτέμβριο στη Ριζούπολη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Πρόκειται για την ομάδα έκπληξη της σεζόν. Όχι μόνο για τα αποτελέσματα, αλλά και για τη φιλοσοφία που έχει στο γήπεδο και για τη σταθερότητα που παρουσιάζει. Οι νεοφώτιστοι έχουν δεχτεί δύο γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια, έχουν διατηρήσει το μηδέν παθητικό σε πέντε ματς στην έδρα τους (σ.σ. η μοναδική ομάδα που έχει τέτοια επίδοση ως τώρα), ενώ σκοράρουν ανελλιπώς στα τελευταία τέσσερα ματς. Τι μπορεί, λοιπόν, να πάει στραβά κόντρα στον Λεβαδειακό, που έχει μόλις μια ισοπαλία εκτός έδρας και παθητικό δώδεκα τερμάτων; Να μιλήσει η παράδοση και όχι η λογική. Η ομάδα της Βοιωτίας, που έχει καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού, έχει κερδίσει τη μοναδική αναμέτρηση που έχουν δώσει οι δυο τους για την Α’ Εθνική και συνολικά σε εντός ή εκτός έδρας ματς έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές σε δέκα ματς από τον Παναιτωλικό.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
Ένα γκολ στο 80’, άλλο ένα στο 90’ και κάπως έτσι μπορούν να έρθουν δύο συνεχόμενες ήττες και να πληγεί το γόητρο και η ψυχολογία μιας ομάδας που πήγαινε τρένο… Ο Εργοτέλης έχασε στα δύο συνεχόμενα μεγάλα ματς που είχε και το παιχνίδι με τον Πανθρακικό είναι από εκείνα που δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Οι Κρητικοί θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, ώστε να παραμείνουν σε τροχιά πεντάδας, αλλά και να πάρουν τρεις βαθμούς, ένα μήνα μετά την τελευταία τους νίκη. Ο Πανθρακικός δεν είναι εύκολη υπόθεση και μοιάζει απρόβλεπτος, έχοντας ηττηθεί μόλις μια φορά φέτος μακριά από την Κομοτηνή. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει φέτος δύο ισοπαλίες απέναντι σε Κρητικούς (σ.σ. 1-1 με Πλατανιά και ΟΦΗ) και θέλει να τριτώσει το καλό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ
Επιτέλους ντέρμπι! Κάποτε θα υπήρχαν τουλάχιστον οκτώ με δέκα από αυτά που θα έκριναν το πρωτάθλημα. Φέτος και με δεδομένη τη βαθμολογία τα ματς που θα βγάλουν τον πρωταθλητή είναι ουσιαστικά δύο! Το πρώτο έρχεται την Κυριακή το βράδυ, με τον Ολυμπιακό – έχοντας και αέρα τριών βαθμών – να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι με την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, με μέσο όρο γκολ τέσσερα στο Στάδιο Καραϊσκάκη θέλουν τη νίκη για να ξεφύγουν έξι βαθμούς και να αγχώσουν τον δικέφαλο του βορρά. Ο ΠΑΟΚ, όμως, μοιάζει πιο σίγουρος και πιο έτοιμος από ποτέ για να διεκδικήσει τη νίκη και το πρωτάθλημα. Οι Θεσσαλονικείς έχουν την ποιότητα και τον χαρακτήρα για να μπορέσουν να φύγουν με κάτι καλό από το Φάληρο και επιπλέον έχουν και την παράδοση των τελευταίων ετών, αφού στα τελευταία έξι παιχνίδια για πρωτάθλημα και κύπελλο έχουν χάσει μόλις τα δύο!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΞΑΝΘΗ
Η αλλαγή έγινε για καλό, όμως προς το παρόν ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει δει τα αποτελέσματα που θα ήθελε. Ο Σάκης Τσιώλης έφυγε, όμως μαζί του δεν έχουν φύγει όλα τα κακά σημάδια που έδειχναν οι Αρκάδες από την αρχή της σεζόν. Στην Κομοτηνή δεν κατόρθωσαν να πανηγυρίσουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη και απέναντι στην Ξάνθη θέλει να διατηρήσει την ισχυρή του έδρα και να πάρει μια νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην πεντάδα. Το πρόβλημα για τον Αστέρα είναι η παράδοση, καθώς δεν έχει κατορθώσει ποτέ να κερδίσει την ακριτική ομάδα στην Τρίπολη και μετράει σε εφτά ματς τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Αυτό είναι το καλό για την Ξάνθη, που μετά από ένα εκρηκτικό 15νθήμερο, τώρα ψάχνει εκ νέου να βρει τα πατήματά της. Μακριά από τα Πηγάδια έχει μόλις μία νίκη και τέσσερις ήττες γεγονός που καθιστά την αποστολή της ακόμα πιο δύσκολη.

Οι σφυριχτρες της 11ης αγωνιστικης



Πρωτάθλημα: SUPER LEAGUE
Σεζόν: 2013-2014
Αγωνιστική: 11η
Ορισμοί διαιτητών: ΚΕΔ/ΕΠΟ



ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ

Ημερομηνία: Δευτέρα: 11/11/2013
Ώρα διεξαγωγής: 19:30
Γήπεδο: "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Διαιτητής: ΚΟΥΤΣΙΑΥΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ (ΑΡΤΑΣ)
Α' Βοηθός: ΜΑΓΙΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΑΡΤΑΣ)
Β' Βοηθός: ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΑΙΤ/ΝΙΑΣ)
4ος: ΚΑΜΠΑΞΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΕΥΒΟΙΑΣ)
Παρατηρητής: ΓΡΥΛΛΑΚΗ ΣΟΦΙΑ (ΧΑΝΙΩΝ)

ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ημερομηνία: Κυριακή 10/11/2013
Ώρα διεξαγωγής: 17:15
Γήπεδο: Παγκρήτιο

Διαιτητής: ΔΕΛΦΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΑΡΚΑΔΙΑΣ)
Α' Βοηθός: ΜΠΑΛΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΑΧΑΪΑΣ)
Β' Βοηθός: ΚΟΥΡΟΜΠΙΛΙΑ ΧΡΥΣΑ (ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ)
4ος: ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ)
Παρατηρητής: ΣΙΠΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΦΛΩΡΙΝΑΣ)

ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ημερομηνία: Κυριακή 10/11/2013
Ώρα διεξαγωγής: 17:15
Γήπεδο: Παναιτωλικού

Διαιτητής: ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (ΚΑΒΑΛΑΣ)
Α' Βοηθός: ΚΑΡΑΤΖΙΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
Β' Βοηθός: ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
4ος: ΣΕΛΙΜΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΛΑΚΩΝΙΑΣ)
Παρατηρητής: ΜΠΕΓΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ)

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ημερομηνία: Κυριακή 10/11/2013
Ώρα διεξαγωγής: 19:30
Γήπεδο: "Γ. Καραϊσκάκης"

Διαιτητής: ΠΑΠΠΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
Α' Βοηθός: ΑΚΡΙΒΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
Β' Βοηθός: ΠΟΝΤΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΠΡΕΒΕΖΑΣ)
4ος: ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ (ΗΛΕΙΑΣ)
Παρατηρητής: ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΛΑΚΩΝΙΑΣ)

ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ημερομηνία: Κυριακή 10/11/2013
Ώρα διεξαγωγής: 15:00
Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Διαιτητής: ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ)
Α' Βοηθός: ΚΑΡΣΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ)
Β' Βοηθός: ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΦΛΩΡΙΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
4ος: ΜΑΝΤΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (ΗΜΑΘΙΑΣ)
Παρατηρητής: ΚΑΛΑΘΕΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ)

ΠΑΕ ΑΡΗΣ - ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ημερομηνία: Σάββατο 09/11/2013
Ώρα διεξαγωγής: 19:30
Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"

Διαιτητής: KAKOΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΚΕΡΚΥΡΑΣ)
Α' Βοηθός: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΚΟΖΑΝΗΣ)
Β' Βοηθός: ΚΟΥΛΑ ΧΑΣΑΝ (ΞΑΝΘΗΣ)
4ος: ΑΜΠΑΡΚΙΟΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΚΑΒΑΛΑΣ)
Παρατηρητής: ΜΠΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ)

ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Ημερομηνία: Κυριακή 10/11/2013
Ώρα διεξαγωγής: 17:15
Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Βέροιας

Διαιτητής: ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
Α' Βοηθός: ΤΑΡΑΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
Β' Βοηθός: ΑΠΤΟΣΟΓΛΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
4ος: ΛΙΑΧΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)
Παρατηρητής: ΒΕΛΛΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΞΑΝΘΗΣ)

ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΕ ΟΦΗ

Ημερομηνία: Σάββατο 09/11/2013
Ώρα διεξαγωγής: 17:15
Γήπεδο: "Οι Ζωσιμάδες"

Διαιτητής: ΚΥΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΔΡΑΜΑΣ)
Α' Βοηθός: ΣΑΡΑΪΔΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)
Β' Βοηθός: ΘΑΝΑΣΑΚΟΥΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)
4ος: ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΤΡΙΚΑΛΩΝ)
Παρατηρητής: ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΕΥΒΟΙΑΣ)


ΠΑΕ ΑΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ημερομηνία: Σάββατο 09/11/2013
Ώρα διεξαγωγής: 15:00
Γήπεδο: ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ - ΧΑΝΙΩΝ

Διαιτητής: ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
Α' Βοηθός: ΤΟΥΜΠΑΚΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
Β' Βοηθός: ΓΕΩΡΓΑΡΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
4ος: ΦΟΥΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)
Παρατηρητής: ΤΣΟΡΤΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΑΧΑΪΑΣ)

 Ο καιρος στα Ελληνικα γηπεδα


Ενημερωθειτε για τις καιρικες συνθηκες που θα επικρατουν στα Ελληνικα γηπεδα

Τοπικές βροχές και καταιγίδες

Χαλάει πάλι ο καιρός από την Κυριακή. Τη Δευτέρα θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση

Σάββατο
Καιρός

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά και βόρεια.
Άνεμοι

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε μικρή περαιτέρω άνοδο.

Κυριακή
Καιρός

Νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες στο Ιόνιο και την δυτική Κρήτη με πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών μετά το μεσημέρι. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές.
Άνεμοι

Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν από νοτιοδυτικούς με τάσεις ενίσχυσης στο Ιόνιο σε μέτριους 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία
Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δευτέρα
Καιρός

Στη δυτική Ελλάδα θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές.
Άνεμοι

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και κατά τόπους στα πελάγη 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

























ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου