ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Κινδύνευσε να καεί μητέρα με παιδί στα επεισόδια στην Κατεχάκη (video)

Κινδύνευσε να καεί μητέρα με παιδί στα επεισόδια στην Κατεχάκη (video)

04/11/2013
Κινδύνευσε να καεί μητέρα με παιδί στα επεισόδια στην Κατεχάκη (video)


Βεντέτα φαίνεται πως άνοιξε μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Ιωνικού. Δεν πέρασε και πολύς καιρός, άλλωστε, από το... φιλικό (ας το πούμε έτσι) της 14ης Σεπτεμβρίου, όπου το γήπεδο της Νίκαιας είχε μετατραπεί σε πεδίο μάχης.
Αυτήν τη φορά το σκηνικό μεταφέρθηκε στη λεωφόρο Κατεχάκη, στο ύψος του Βύρωνα.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, φέρεται ότι οπαδοί της ΑΕΚ (οι οποίοι είχαν κατεύθυνση το ΟΑΚΑ για τον αγώνα της ομάδας τους με την Τρίγλια Ραφήνας) που... συναντήθηκαν με οπαδούς του Ιωνικού (πήγαιναν στον Βύρωνα για το ματς με την Δόξα) ήρθαν στα χέρια.
Ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα, ξύλο και γενικότερα μεγάλη ένταση για αρκετά λεπτά, ενώ έγινε και ρίψη μολότοφ!
Μάλιστα, ένα αυτοκίνητο πήρε φωτιά, στο οποίο επέβαιναν μια μητέρα με το παιδί της. Ευτυχώς οι πυροσβέστες και κάποιοι κάτοικοι της περιοχής κατάφεραν να βγάλουν και τους δύο με ασφάλεια έξω από το όχημα.
Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η περιοχή μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, ενώ προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο. Επί τόπου έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και αργότερα η κατάσταση ηρέμησε.
Για όσα συνέβησαν, ανακοίνωση εξέδωσε και η Δόξα Βύρωνα, η οποία αναφέρει:
"Το Δ.Σ. του ΠΑΟ Δόξα Βύρωνος και σύσσωμη η οικογένεια της ιστορικής ομάδας της πόλης μας εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την απρόκλητη και προμελετημένη επίθεση που δέχτηκαν τα πούλμαν των οπαδών του Ιωνικού Νικαίας στην διασταύρωση του κόμβου Καισαριανής και Κατεχάκη.
Καταδικάζουμε χωρίς εξαιρέσεις και χωρίς κανέναν ενδοιασμό και με τον πιο εμφατικό τρόπο κάθε ενέργεια βίας που ουσιαστικά πλήττει το ποδόσφαιρο και την προσπάθεια που κάνουν ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες για να κρατήσουν υψηλά στην συνείδηση και στην καρδιά του φίλαθλου κόσμου αθλητικά ιδεώδη, αρχές και κανόνες που υπηρετούν τον «Βασιλιά των σπορ», το ποδόσφαιρο.
Ευχαριστούμε την Διοίκηση και τους φιλάθλους του φιλικού και ιστορικού Σωματείου του Ιωνικού Νικαίας για την συνεργασία τους και την ψύχραιμη αντιμετώπιση των απαράδεκτων επεισοδίων, για τα οποία κατηγορηματικά δηλώνουμε ότι δεν αφορούν και δεν εμπλέκονται φίλαθλοι της ομάδας μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια.
Καλούμε τις διοικητικές και ανακριτικές αρχές να διερευνήσουν με νηφαλιότητα σε βάθος την υπόθεση και άμεσα να οδηγήσουν τους εμπνευστές αυτής της επίθεσης στη δικαιοσύνη.
Τέλος, δηλώνουμε απερίφραστα ότι η Διοίκηση του ΠΑΟ Δόξα Βύρωνος, δεν θα ανεχτεί ούτε σήμερα, ούτε στο μέλλον οποιεσδήποτε συμπεριφορές, ενέργειες ή δραστηριότητα δυναμιτίζει τα αθλητικά ιδεώδη και το «ευ αγωνίζεσθαι». Ο Βύρωνας ήταν, είναι και θα παραμείνει, πόλη φιλόξενη για τον αθλητισμό". 



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου