ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Γιαννακη κοψε τα ληγμενα αγορι μου...

Γιαννακη κοψε τα ληγμενα αγορι μου...

 03/11/2013

 

 Ενταξει ρε παιδια...Γιαννακης ειναι...ολο και καποια παπαρια θα πει για να καλυψει την διοικητικη του ανικανοτητα και την ανυπαρξια του καφενειου που διοικει...

 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΡΕ ΣΕΙΣ...ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΑΤΕ...

Εγω λεω να πουμε στην Super League οταν θα παιζουμε με την βαζελα να καταργουνται τα φαουλ κατα του Παναθα...και εμεις επειδη ειμαστε και large ατομα θα τους καταργησουμε και τα οφσαιντ..

Επισης πρεπει να στειλουμε τον Γιαννακη για κανενα drug test  ρε παιδια...περσυ λεει...σπασανε οι κακοι γαυροι την καμερα του ΣΚΑΙ στο ΣΕΦ και οτι τραυματισαμε τον Λαγο με κροτιδα...

Προφανως δεν ειδε οτι η κροτιδα που εσκασε διπλα στον Πρανιτςπροοριζοταν για τον Σαμαρη ε?επισης οταν τρωει κροτιδα ο διαιτητης δεν πιανεται γιατι δεν ειναι παικτης ε?

Γιαννακη...κοψε τα ληγμενα αγορι μου...

Αλαφούζος: "Δεν αξίζαμε την ήττα, ήταν πολλά τα φάουλ"

Ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν άξιζε την ήττα, αναφέρθηκε στη στήριξη του κόσμου και εξέφρασε τα παράπονα του για τη διαιτησία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ για το ντέρμπι:"Δεν αξίζαμε να χάσουμε, αλλά δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Άλλες φορές κερδίζεις δίκαια ή άδικα και το αντίστροφο.
Δεν είναι δυνατό να έχουμε περισσότερη κατοχή μπάλας από τον Ολυμπιακό και να καταλογίζονται εις βάρος μας τόσα πολλά φάουλ. Ο διαιτητής έκανε πολλά λάθη. Είναι κουραστικό, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει.
Πέρυσι στο Καραϊσκάκη έσπασαν κάμερα του ΣΚΑΪ, τραυμάτισαν τον Λαγό με κροτίδα κτλ. Σήμερα δεν νομίζω ότι έγινε κάτι τέτοιο. Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου