ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Γουέστ Χαμ και Σαουθάμπτον για Μέλμπεργκ

Γουέστ Χαμ και Σαουθάμπτον για Μέλμπεργκ

Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Όλοφ Μέλμπεργκ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο τόσο της Γουέστ Χαμ, όσο και της Σαουθάμπτον. Οι Βρετανοί γράφουν πως έχουν υπάρξει επαφές με τον Σουηδό.
Στον Ολυμπιακό αναμένουν με ανυπομονησία την απάντηση του Όλοφ Μέλμπεργκ στην πρόταση που του έχει γίνει για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο Σουηδός στόπερ είναι ιδιαίτερα σκεπτικός με το μέλλον της καριέρας του, με τα αγγλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο δύο ομάδων από την Premier League.
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα, ο Όλοφ Μέλμπεργκ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο τόσο της Γουέστ Χαμ, όσο και της Σαουθάμπτον, με τους Άγγλους να αναφέρουν πως έχουν υπάρξει, μάλιστα, και οι πρώτες επαφές με τον ποδοσφαιριστή.

Ο 35χρονος Σκανδιναβός στόπερ στο παρελθόν αγωνίστηκε με επιτυχία στην Άστον Βίλα και με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις "έχτισε" ένα καλό όνομα στην Premier League. Και το γεγονός πως μένει ελεύθερος το καλοκαίρι έχει κάνει ορισμένες ομάδες  από το "νησί" να ενδιαφερθούν για την περίπτωση του.

Ο Σουηδός σέντερ-μπακ δείχνει να προτιμάει τον Ολυμπιακό, αλλά λόγω ότι υπάρχει η οικονομική διαφορά στα 300 χιλιάρικα, το θέμα είναι στο ενδεχόμενο που βρει τα λεφτά που θέλει στην Αγγλία, αν θα τα προτιμήσει από το να συνεχίσει την καριέρα του στους Πρωταθλητές Ελλάδας.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου