ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Ζερβινιό: "Είμαστε συνηθισμένοι"

Ζερβινιό: "Είμαστε συνηθισμένοι"

Ο Ζερβινιό μίλησε για την αναμέτρηση της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό, πλέκοντας το εγκώμιο των ερυθρολεύκων καθώς όπως τόνισε οι "κανονιέρηδες" είναι συνηθισμένοι να αγωνίζονται κόντρα σε μεγάλες ομάδες.
Ολυμπιακός - Άρσεναλ και Μονπελιέ - Σάλκε είναι τα δύο τελευταία ματς στην αυλαία του Β' ομίλου του Champions League, όπου το μόνο που έχει να κριθεί όσον αφορά τη συνέχεια της διοργάνωσης είναι η πρωτιά ανάμεσα στην αγγλική και τη γερμανική ομάδα (ο Ολυμπιακός έχει προκριθεί στο Europa League και θέλει νίκη για μια καλύτερη κλήρωση). Ο Ζερβινιό μίλησε για την αναμέτρηση του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", πλέκοντας το εγκώμιο των Πειραιωτών τους οποίους χαρακτήρισε ως μια μεγάλη ομάδα.
"Η Άρσεναλ είναι μεγάλος σύλλογος και έχουμε συνηθίσει να αντιμετωπίζουμε μεγάλες ομάδες. Έχουμε ρόστερ με διεθνείς ποδοσφαιριστές και έχουμε δώσει πολλά τέτοια παιχνίδια. Όλα είναι δυνατά στο ποδόσφαιρο. Η Μονπελιέ έφερε ισοπαλία στη Σάλκε, άρα μπορεί να το κάνει και στο γήπεδό της. Ελπίζω ο Ολιβιέ Ζιρού να κάνει μερικά τηλέφωνα στον πρώην προπονητή και τους πρώην συμπαίκτες του, ώστε να μας βοηθήσουν. Σοβαρά τώρα, αν η Μονπελιέ κερδίσει κι εμείς όχι, θα είναι άσκοπο. Άρα, πρώτα από όλα πρέπει να κάνουμε το χρέος μας. Πιστεύω πως όλα μπορούν να συμβούν τη φετινή σεζόν. Υπάρχουν ομάδες που κατέκτησαν το Champions League όταν δεν το περίμενε κανείς", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιβοριανός άσος της Άρσεναλ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου