ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Μπαρτζώκας: "Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα παραγωγής τίτλων και όχι παικτών"

Μπαρτζώκας: "Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα παραγωγής τίτλων και όχι παικτών"

Ο Μπαρτζώκας έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο και μεταξύ άλλων τόνισε: "Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα παραγωγής τίτλων και όχι παικτών", ενώ αναφέρθηκε και στον Γκετσεβίτσιους. Αγγέλου: "Το ματς δεν σηκώνει κριτική".
Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε για τη νίκη της ομάδας του επί του Άρη με σκορ 100-65 στο ΣΕΦ. Ο Έλληνας τεχνικός μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα παραγωγής τίτλων και όχι παικτών. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην εξαιρετική απόδοση του Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, ενώ ο κόουτς του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου, ευχαρίστησε την πειραϊκή ΚΑΕ για την βράβευση που του έγινε.
"Ο Άρης έπαιξε πολύ καλά στο πρώτο μέρος. Ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστικός", δήλωσε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

"Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και στις συνεργασίες μας και τελικά πήρε αυτή την έκταση το σκορ. Νομίζω ότι αυτές είναι όμορφες στιγμές και ο κόσμος του Ολυμπιακού ξέρει να εκτιμάει εκείνους που πραγματικά προσφέρουν και αναφέρομαι στις βραβεύσεις. Εμείς συνεχίζουμε. Θα ήθελα να μιλήσω για τον Κατσίβελη, ο οποίος είχε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη όλους τους παίκτες του. Και κάτω από αυτό το πρίσμα είναι σημαντικό που όποιος μπαίνει μέσα αγωνίζεται με αυτόν τον τρόπο. Συγχαρητήρια στον Βαγγέλης και πάλι ο Άρης έχει αρχές στο παιχνίδι του και καλή συνέχεια".

Στη συνέχεια είπε: "Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα παραγωγής τίτλων και όχι παικτών. Αυτό, λοιπόν που μετράει είναι οι δύο περυσινοί τίτλοι του σταφ και για αυτό θα μείνουν στην ιστορία. Είναι πετυχημένοι και για την απόκτηση του Χάινς και το Λο που τους θέλει η ομάδα. Όσον αφορά τον Λο ήταν θέμα ροτέισον για αυτό δεν έπαιξε δεν έχει πρόβλημα τραυματισμού. Για τον Πάουελ η προσαρμογή του είναι σε καλό επίπεδο. Εκεί που θα πρέπει να προσαρμοστεί δεν είναι τόσο στον Ολυμπιακό που προσαρμόζεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο, αλλά στον ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού. Φυσικά και υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσει, αλλά είναι ένας από τους παίκτες που μας βοήθησαν να πάρουμε αυτές τις τρεις νίκες στην Ευρωλίγκα".

Για το αν είναι... παράλογα φορμαρισμένη η ομάδα: "Το ζητούμενο είναι να είμαστε έτοιμοι όταν κρίνονται οι τίτλοι και να είμαστε υγιείς. Στόχος μας είναι να πηγαίνουμε όλο και καλύτερα. Αν αυτό είναι να παίξουμε όπως παίζουμε τώρα πιστεύω ότι θα ήταν άτοπο να προβληματιστούμε επειδή παίζουμε καλά. Θα πω ξανά ούτε ήμασταν κακή ομάδα όπως στην αρχή της χρονιά, ούτε τώρα είμαστε αχτύπητοι. Εμείς θέλουμε να διεκδικήσουμε μέσα από την καθημερινή προπόνηση τους στόχους μας".

Για τον Γκετσεβίτσιους δήλωσε: "Ο Γκετσεβίτσιους, επαλαμβάνω, γιατί μίλησα και στη Λιθουανία επειδή ήταν τότε το κεντρικό πρόσωπο, όταν χρειάζεται δίνει τον καλύτερο του εαυτό. Αυτό θεωρώ ότι χρειάζεται ο κάθε παίκτης, αν θέλει να παίξει σε μεγάλο σύλλογο".

Για το αν χρειάζεται ο Ολυμπιακός βελτίωση: "Σε όλους τους τομείς χρειαζόμαστε βελτίωση. Θα έλεγα ότι στοχεύσαμε πάρα πολύ στην Ευρωλίγκα που ήταν και ο αρχικός μας στόχος και το καταφέραμε. Ο Ολυμπιακός υποχρεούται κάθε μέρα να βελτιώνεται".

Ο Δημήτρης Κατσίβελης ανέφερε: "Δεν θέλαμε να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε καλύτερα σουτ από ότι στο πρώτο ημίχρονο και καταφέραμε να πάρουιμε τη νίκη με αυτή την διαφορά. Τώρα κοιτάζουμε τα επόμενα παιχνίδια και θέλουμε να πάρουμε ότι καλύτερο από αυτά".

Αγγέλου: "Το ματς δεν σηκώνει κριτική"

Ο προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου τόνισε από την πλευρά του: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το μπάσκετ που παίζει. Παίζει πολύ καλά και είναι χαρά μας να βλέπουμε τον Ολυμπιακό σε αυτή την κατάσταση. Ευχαριστούμε και εγώ και ο Μιχάλης για τη βράβευση. Το παιχνίδι δεν σηκώνει κριτική. Θέλουμε να έχουμε το κεφάλι ψηλά και για τα επόμενα ματς. Εμείς από το ματς κρατάμε τα 25-30 λεπτά και συνεχίζουμε γιατί ο δικός μας δρόμος είναι και δύσκολος και δεν μας επιτρέπει εφησυχασμό ή να σκύβουμε το κεφάλι".

Για τα προβλήματα του Άρη είπε: "Πιστεύω ότι η δουλειά στον Άρη έχει ιδιαιτερότητες. Κρατάω κάτι που έχει πει ένας φίλος. Πρέπει να έχεις την νοοτροπία του τζακιού. Όχι κοντά να μην καίγεσαι και όχι μακριά να μην κρυώνεις".

Ο Μποχωρίδης δήλωσε τα εξής: "Ήρθαμε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό, ο οποίος ξέραμε τι ομάδα είναι. Παίξαμε για την περηφάνια μας. Στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να είμαστε μαζί. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοση του, εμείς δεν βάλαμε κάποια σουτ ξέφυγε και πήρε τη νίκη.

Για τα νέα παιδιά που είναι στον Ολυμπιακό δήλωσε: "Όλοι χαίρονται να βλέπουν νέα παιδιά να απαρτίζουν τον κορμό του Ολυμπιακού".



www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου