ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Βενγκέρ: "Καταπληκτικός σκόρερ ο Μήτρογλου"

Βενγκέρ: "Καταπληκτικός σκόρερ ο Μήτρογλου"

Ο Αρσέν Βενγκέρ σε ερώτηση του RedPlanet.gr χαρακτήρισε καταπληκτικό σκόρερ τον Κώστα Μήτρογλου, ενώ εξέφρασε παράπονα για το γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακού, υποστηρίζοντας πως δεν υπήρχε κόρνερ στην κεφαλιά του Μασάντο.
Ο τεχνικός των "κανονιέρηδων" δεν είχε όρεξη για πολλά - πολλά στην συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ολυμπιακό και την ήττα με 2-1 από τους ερυθρόλευκους. Παραπονέθηκε για το γκολ της ισοφάρισης του Μανιάτη, ενώ αστειεύτηκε λίγο στην ερώτηση του RedPlanet.gr που αφορούσε τον Κώστα Μήτρογλου που στα δύο παιχνίδια κόντρα στην Άρσεναλ σκόραρε ισάριθμες φορές για λογαριασμό των Πειραιωτών.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλσατός τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου:

"Είχαμε καλό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο δεν πήγαμε καλά, διότι αρκετοί παίκτες της ομάδας δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους και ήταν δύσκολο να διατηρήσουμε τον ίδιο ρυθμό. Είχαμε μια κακή απόφαση εναντίον μας (σ.σ. ο Αλσατός τεχνικός υποστήριξε πως στην κεφαλιά του Μασάντο δεν υπήρξε απόκρουση του Στσέζνι και κόρνερ αλλά δοκάρι και άουτ), παρόλο που δεν μου αρέσει να μιλάω γα την διαιτησία. Ήμουν μακριά από την φάση και δεν ξέρω αν έφταιγε ο Στσέζνι στο γκολ.

Ο Βόιτσεχ μου είπε πως ο βοηθός διαιτητής τον ενημέρωσε πως δεν υπήρχε κόρνερ και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και έφυγε άουτ. Όπως και να έχει έπρεπε να αποκρούσουμε στο κόρνερ. Ό, τι έγινε, έγινε. Ο Ροσίτσκι δεν είχε κάποια πρόβλημα, τον απέσυρα διότι έχει να αγωνιστεί σχεδόν έξι μήνες. Έχουμε νέους παίκτες με πολλή ποιότητα και όταν είναι σε καλή κατάσταση μπορούν να βοηθήσουν. Σίγουρα μας επηρεάζουν οι τραυματισμοί και τον Ιανουάριο θα δούμε αν χρειαζόμαστε ενίσχυση.

Στην κλήρωση για τους "16" θα θέλαμε να... Χριστουγεννιάτικο δώρο. Ίσως είναι μειονέκτημα που έχουμε τον επαναληπτικό εκτός έδρας, κάτι που βέβαια δεν αποδεικνύεται στατιστικά", τόνισε χαρακτηριστικά ο Αρσέν Βενγκέρ ενώ έπειτα από ερώτηση του RedPlanet.gr αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον Κώστα Μήτρογλου, χωρίς όμως να πει πολλά...

"Πρόκειται για ένα καταπληκτικό σκόρερ. Και τα δύο γκολ που πέτυχε εναντίον μας στο Λονδίνο και εδώ, ήταν εξαιρετικά. Δεν θέλω να σας πω περισσότερα γιατί θα νομίζετε πως θέλω να τον αγοράσω! Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Το πρόβλημα ήταν πως ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα, μετά έχασε και από εμάς, οπότε ήταν πολύ δύσκολο να επανέλθει στην διεκδίκηση της πρόκρισης. Δεν είναι θέμα ποιότητας, είναι μεγάλο ντεζαβαντάζ που το ελληνικό πρωτάθλημα ξεκινάει αργά και δεν προλαβαίνει η ομάδα να βρεθεί σε καλή φόρμα στο ξεκίνημα του Champions League".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου