ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Τόμας: "O Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου μας"

Τόμας: "O Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου μας"

Ο Τόμας αποτελεί νέα προσθήκη στο ρόστερ της Τσεντεβίτα και στις δηλώσεις του τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στον όμιλο, κάτι που φάνηκε και από το "διπλό" στο Κάουνας.
Ο Κροάτης σμολ-φόργουορντ, Μάρκο Τόμας, αποτελεί πρόσφατη προσθήκη στο ρόστερ της Τσεντεβίτα και στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο ΣΕΦ δεν είχε αγωνιστεί. Ο 27χρονος διεθνής τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στον όμιλο, επισημαίνοντας πως αυτό φάνηκε από το "διπλό" που πήραν οι Πειραιώτες στο Κάουνας. Παράλληλα αναφέρθηκε στις λίγες ελπίδες της ομάδας του για πρόκριση στο TOP-16.
Ο Μάρκο Τόμας σχολίασε: "Θα παίξουμε κόντρα στους Πρωταθλητές Ευρώπης. Αυτή την στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου μας και αυτό αποδεικνύεται από τη μεγάλη νίκη τους επί της Ζαλγκίρις μέσα στο Κάουνας. Έχουν ήδη προκριθεί στο TOP-16, κάτι το οποίο ήξερα και πριν το παιχνίδι τους στο Κάουνας, αλλά είδατε πως έπαιξαν για τη νίκη και κέρδισαν την Ζαλγκίρις. Οπότε είναι δεδομένο πως θέλουν να μας νικήσουν στην έδρα μας.

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε κάποιες ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ηττηθεί η Αρμάνι στο Μιλάνο από την Ζαλγκίρις, συν το να κερδίσουμε εμείς τον Ολυμπιακό, ενώ υπάρχει βέβαια και η τελευταία αγωνιστική στο γκρουπ. Θα αντιμετωπίσουμε τους Πρωταθλητές στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Είχαμε την ευκαιρία μας να τους κερδίσουμε στον Πειραιά, αλλά δεν τα καταφέραμε στο τέλος. Αν είχαμε πάρει εκείνο το ματς θα ήμασταν ακόμη πιο κοντά στο TOP-16 τώρα. Περιμένουμε πάντως ένα πολύ δυνατό παιχνίδι την Πέμπτη".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου