ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Έφτασε στο Ζάγκρεμπ με Περπέρογλου

Έφτασε στο Ζάγκρεμπ με Περπέρογλου

Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται στο "παγωμένο" Ζάγκρεμπ, καθώς την Πέμπτη (6/12) θα αντιμετωπίσει την Τσεντεβίτα (19:30). Στην αποστολή των Πειραιωτών κανονικά ο Περπέρογλου.
Στην Κροατία βρίσκεται ο Πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης Ολυμπιακός, καθώς την Πέμπτη (6/12) το απόγευμα (19:30, ΝOVAsports3) θα αντιμετωπίσει την Τσεντεβίτα για την 9η αγωνιστική της Euroleague στο "παγωμένο" Ζάγκεμπ. Στην πρωτεύουσα της χώρας έχει πολύ κρύο με την θερμοκρασία να "γράφει" -1 βαθμούς Κελσίου, με την πόλη έχει αρκετό χιόνι.
Την αποστολή του Ολυμπιακού στο Ζάγκρεμπ ακολούθησε κανονικά ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος αντιμετωπίζει μία στομαχική γρίπη, αλλά ο Έλληνας φόργουορντ δείχνει καλύτερα. Το κατά πόσο θα τον χρησιμοποιήσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην αναμέτρηση θα φανεί κατά την διάρκεια του αγώνα, αλλά από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο επισημαίνουν πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την κατάσταση του παίκτη.

Οι ερυθρόλευκοι με το που έφτασαν στο αεροδρόμιο, κατευθύνθηκαν αμέσως στο ξενοδοχείο "Τhe Westin Zagreb" και δεν θα κάνουν προπόνηση, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας προτίμησε οι παίκτες του να ξεκουραστούν από το ταξίδι. Την Πέμπτη (6/12) το πρωί όμως θα πάνε στην έδρα της Τσεντεβίτα, "Ντομ Σπορτόβα", ώστε να προπονηθούν χαλαρά, δοκιμάζοντας κυρίως σουτ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου