ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

«Δικαιωμένος που ήρθα στον ΟΣΦΠ»

«Δικαιωμένος που ήρθα στον ΟΣΦΠ» 

2/12/2012

«Δικαιωμένος που ήρθα στον ΟΣΦΠ» 
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ την προσεχή Τρίτη με την Άρσεναλ, ωστόσο μπροστά του ανοίγεται ο… δρόμος του Europa League.

Όπως τόνισε ο Λεάντρο Γκρέκο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν όλα τα εφόδια να φτάσουν μακριά στο θεσμό και θα «παλέψουν» για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο Ιταλός μέσος εμφανίστηκε απόλυτα δικαιωμένος με την επιλογή να… πιάσει Λιμάνι, ενώ αποθέωσε και τον κόσμο της ομάδας, στέλνοντας μήνυμα στήριξης για τη συνέχεια.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Λεάντρο Γκρέκο στην κάμερα της Nova:

Λεάντρο, φθάνοντας στο τέλος της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League, τι θεωρείς πως έλειψε απ' τον Ολυμπιακό για να διεκδικούσε στο ματς με την Άρσεναλ την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης;
«Πιστεύω πως το πρόβλημά μας ήταν το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Σάλκε στο Καραϊσκάκη, το οποίο και χάσαμε, κάνοντας ένα μέτριο παιχνίδι. Αυτή ήταν η κύρια αιτία. Στη συνέχεια, στο Λονδίνο αν και παίξαμε πολύ καλά απέναντι στην Άρσεναλ, δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι καλό. Συμπερασματικά αυτό ήταν το μεγάλο μας πρόβλημα».

Συμφωνείς πως θα ήταν παράδοξο να ήταν απόλυτα έτοιμος ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα των ομίλων, σε εκείνο το ματς με την Σάλκε; Και το αναφέρω διότι η ομάδα είχε νέο προπονητή και σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της.
«Πιστεύω ότι επηρέασαν πολλά πράγματα την πορεία της ομάδας. Ακόμα και στη Γερμανία κάναμε ένα καλό παιχνίδι και έως το τελευταίο λεπτό ήμασταν μέσα στη διεκδίκηση του ματς. Γενικά θα μπορούσα να πω ότι κάναμε ένα καλό Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Πόσο διαφορετική περιμένεις την Άρσεναλ την Τρίτη, σε σχέση με το ματς του «Εμιρέιτς»;
«Δεν είμαι σίγουρος αν θα εμφανιστεί διαφορετική. Γιατί και για την Άρσεναλ είναι ένα σημαντικό ματς, διότι κερδίζοντας εμάς, θα έχει πιθανότητες να βγει πρώτη στον όμιλο σε σχέση με την Σάλκε. Απ' την άλλη πλευρά εμείς είμαστε μία νεανική ομάδα. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση μπροστά στον κόσμο μας».

Είναι σημαντικό κίνητρο για εσάς να μπείτε στο γκρουπ των ισχυρών στην κλήρωση του Europa League; Διευκρινίζουμε πως αυτό θα συμβεί, πιθανότητα με νίκη επί των «Λονδρέζων».
«Σίγουρα είναι πολύ ισχυρό κίνητρο, γιατί είμαστε μία νεανική ομάδα και όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι σημαντικά. Κερδίζοντας την Άρσεναλ, θα μπορέσουμε να δείξουμε ένα ακόμη καλό πρόσωπο στην Ευρώπη, η οποία είναι πολύ σημαντική για εμάς».

Πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει ο Ολυμπιακός στο Europa League;
«Σίγουρα είναι αρκετά δύσκολο. Αλλά ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει ν' αντιμετωπίσει ξεχωριστά κάθε ένα παιχνίδι. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά».

Το γκολ σου επί της Μονπελιέ είναι η σημαντικότερη στιγμή σου στους «ερυθρόλευκους»;
«Ναι, απ' την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό, δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, Σίγουρα η στιγμή που σκόραρα κόντρα στην Μονπελιέ ήταν πολύ όμορφη. Απ' τη στιγμή που συνοδεύτηκε απ' τη νίκη επί της Μονπελιέ ήταν ακόμη καλύτερα. Έχω κάνει πολλά καλά παιχνίδια. Δεν είναι τόσο σημαντικό μόνο να σκοράρω, αλλά να μπορώ να βοηθάω σε κάθε παιχνίδι την ομάδα για τη νίκη. Σίγουρα ήταν μία έντονη στιγμή και την απόλαυσα πάρα πολύ».

Αισθάνεσαι δικαιωμένος για την επιλογή σου να έρθεις στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό;
«Ναι, αισθάνομαι απολύτως δικαιωμένος. Ήταν μία επιλογή που έκανα αξιοποιώντας πολλούς παράγοντες. Είμαι ένας νέος ποδοσφαιριστής και το να βρίσκομαι σε μία ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, μου δίνει τη δυνατότητα να ανέβω επαγγελματικά. Αλλά με βοηθάει και σε προσωπικό επίπεδο. Γιατί είναι μία ξεχωριστή εμπειρία και σίγουρα αισθάνομαι δικαιωμένος».

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα προς τον κόσμο που θα βρεθεί την Τρίτη στο γήπεδο Καραϊσκάκη;
«Το χαίρομαι πάρα πολύ να παίζω μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού. Είναι απίστευτος ο κόσμος, όπως ήταν στα προηγούμενα παιχνίδια και κόντρα στην Μονπελιέ. Και μόνο γι' αυτό αξίζει να παίζει κάποιος και να δίνει τον καλύτερό του εαυτό».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου