ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Σιόβας: "Δεν χάνουμε από τον Παναθηναϊκό"

Σιόβας: "Δεν χάνουμε από τον Παναθηναϊκό"

Σίγουρος για τη νίκη με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο προσκεκλημένος στην εκπομπή Super Ball, Δημήτρης Σιόβας. Ποια η άποψή του για διαιτησία, Ζαρντίμ και τη συνέχεια του Ολυμπιακού στο Europa League, ποιος ο παίκτης-πρότυπό του αλλά και τι επιλέγει μεταξύ Ρονάλντο-Μέσι
"Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουμε. Διπλό, μόνο διπλό", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας διεθνής μεσοαμυντικός όταν ρωτήθηκε για το επικείμενο ντέρμπι της 9ης Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, τον οποίο χαρακτήρισε τυχερό για τον τρόπο με τον οποίο έφυγε νικητής από τη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Δημήτρης Σιόβας μίλησε στην Live Web εκπομπή SUPER BALL.
Για το Πανιώνιος-Παναθηναϊκός: "Ήθελα να έρθει ισοπαλία, ήταν τυχερός ο Παναθηναϊκός. Έπαιξε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος και θα μπορούσε να έρθει ισόπαλο το παιχνίδι. Στα γκολ του Παναθηναϊκού έγιναν λάθη αρκετά από τους παίκτες του Πανιωνίου".

Για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: "Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουμε. Διπλό, μόνο διπλό. Έχουμε ημέρες να ξεκουραστούμε μετά το ματς με την Άρσεναλ και θα πάμε για τη νίκη".

Για το αν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα: "Δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, πρέπει να κερδίσουμε και τα άλλα ματς και να πάρουμε μία βαθμολογική απόσταση από τους άλλους. Πιστεύω πάντως ότι θα αυξήσουμε τη διαφορά μέχρι τέλους".

Για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και αν θα κρατήσει τη θέση του μετά την επιστροφή Αβραάμ: "Δουλεύω για να παίζω, αν θα παίζω βασικός θα το αποφασίσει ο προπονητής".

Για την μείωση των εισιτηρίων στα γήπεδα λόγω της οικονομικής κρίσης: "Μπορεί να υπάρχει κρίση, αλλά ο κόσμος έρχεται στο γήπεδό μας, ιδιαίτερα στο Τσάμπιονς Λιγκ ενώ πιστεύουμε ότι θα τον έχουμε κοντά μας και στα ντέρμπι στον δεύτερο γύρο".

Για το αν είναι αισιόδοξος για το Europa League: "Πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε μακριά στο Europa League. Αν παίξουμε όπως στα τελευταία παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ θα κάνουμε καλη πορεία".

Για το αν θα πήγαινε στον Παναθηναϊκό: "Δεν θα απαντήσω σε αυτό, από τη στιγμή που πήγα στον Ολυμπιακό, τώρα θα ήταν δύσκολο. Είμαι καλά στον Ολυμπιακό, δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει περίπτωση να πάω".

Για το πού αισθάνεται καλύτερα όταν παίζει, στην άμυνα ή στα χαφ: "Τα τελευταία χρόνια είμαι άνετος όταν παίζω στην άμυνα αλλά τελευταία μου αρέσει και πιο μπροστά".

Για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ: "Είναι καλός προπονητής, ξέρει να κερδίζει τον παίκτη ώστε να δίνει το 100% στο γήπεδο. Στο πρωτάθλημα μόνο δύο ματς δεν έχουμε κερδίσει ενώ και έχουμε κάνει καλά ματς και στην Ευρώπη".

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: "Υπάρχουν δυσκολίες, ειδικά στις μικρές ομάδες. Παίκτες δεν πληρώνονται, δεν προπονούνται στα δικά τους αθλητικά κέντρα. Ελπίζω να βελτιωθούν τα πράγματα".

Για το δίλημμα Κριστιάνο Ρονάλντο ή Λιονέλ Μέσι: "Μου αρέσει πιο πολύ ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μου αρέσει το θέαμα για αυτό υποστηρίζω τον Κριστιάνο Ρονάλντο".


 
Για το ποιος αντίπαλος έχει δυσκολέψει περισσότερο τον Ολυμπιακό: "Ο Αστέρας Τρίπολης μας έχει δυσκολέψει περισσότερο. Μας δημιούργησε πολλές φάσεις, είχαμε τρέξει πολύ, ήταν η μόνη ομάδα που μας δυσκόλεψε".

Για τον Πάουλο Μασάντο: "Έχει καλά στοιχεία, θέλει χρόνο, ήρθε από το εξωτερικό. Πιστεύω στη συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερος, υπάρχει άλλωστε και η περίπτωση του Αμπντούν που βελτιώθηκε σημαντικά σε σχέση με πέρυσι".

Για τους Μήτρογλου και Τζιμπούρ: "Και οι δύο είναι πολύ καλοί, οι κορυφαίοι στην Ελλάδα. Δυσκολεύουν τον αντίπαλο. Ο Κώστας είναι πολύ καλός με τη μπάλα κάτω, έχει εκτόπισμα, ο Τζιμπούρ με την κίνηση".

Για αν είχε τη δυνατότητα να πάει σε οποιαδήποτε ομάδα επιθυμούσε, σε ποια θα πήγαινε: "Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα. Ισπανικό πρωτάθλημα".

Για το ποιος ήταν ο αγαπημένος παίκτης όταν ήταν μικρός: "Ήθελα να μοιάσω στον Άντζα, αυτό ήταν το πρότυπό μου, σε αυτόν ήθελα να μοιάσω".

Για τη διαιτησία: "Πρέπει να κοιτάξουν την ομάδα τους. Αυτοί που μιλούν για τη διαιτησία δε νομίζω ότι έχουν καλή ομάδα. Έχουμε καλύτερη ομάδα και το δείχνουμε, αυτοί που μιλούν για διαιτησία δεν μπορούν να νικήσουν τις μικρές ομάδες. Ας κοιτάξουν να φτιάξουν καλύτερη ομάδα. Πού ευνοηθήκαμε φέτος; Πιστεύω ότι είναι καλή διαιτησία, σε σχέση με τις άλλες χρονιές πιστεύω ότι είναι καλύτερη. Έχει πέσει πολύ το θέμα με τη διαιτησία και δεν είναι σωστό. Ακόμα και ο κύριος Δώνης που είναι καλός προπονητής ζήτησε ενίσχυση για τον ΠΑΟΚ, ότι θέλουν καλύτερους παίκτες. Δεν πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στη διαιτησία".

Για τον Αριέλ Ιμπαγάσα: "Είναι πολύ ποιοτικός και δημιουργικός παίκτης, βοήθησε πάρα πολύ στο ματς με τον Πλατανιά".

Για το ποιο θεωρεί μέσα στην περίοδο ότι ήταν το κομβικό σημείο που άλλαξε τον Ολυμπιακό: "Το ματς με την Άρσεναλ, μετά παίξαμε καλύτερα,δέσαμε περισσότερο. Εκείνο το ματς αποτέλεσε την κομβική περίοδο που γίναμε καλύτεροι και αλλάξαμε κάποια πράγματα, όπως π.χ το πρέσινγκ ψηλά".

Για το αν θα προτιμούσε να παίζει βασικός στον Ολυμπιακό ή να βρίσκεται σε ομάδα του εξωτερικού στον πάγκο:"Βασικός στον Ολυμπιακό, εννοείται".

Για το ποιον θεωρεί ως τον πιο επικίνδυνο παίκτη του Παναθηναϊκού ενόψει ντέρμπι: "Όποιος παίξει σέντερ φορ, γιατί οι άλλοι δε νομίζω ότι θα σκοράρουν. Τοτσέ ή Πετρόπουλος λοιπόν".

Για τον ποιον παίκτη θα πρέπει να πάρει ο Ολυμπιακός από τον Πανιώνιο: "Είναι πολλοί. Υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί που μπορούν να αντεπεξέλθουν. Σάμαρης, Κολοβός, ο Ντούνης για παράδειγμα σήμερα ήταν πολύ καλός. Και ο Φανούρης Γουνδουλάκης είναι ποιοτικός παίκτης, απλά σε σχέση με τους υπόλοιπους είναι μεγαλύτερος σε ηλικία".

Για τον Γιάννη Φετφατζίδη: "Πολύ ποιοτικός παίκτης, εμένα μου αρέσει. Ίσως είναι διαφορετική η φιλοσοφία του προπονητή. Πιστεύω πάντως ότι θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες".

Για το αν κάνει ορθολογικές επιλογές ο Ζαρντίμ: "Αυτόν που βλέπει σε καλύτερη κατάσταση στην προπόνηση, αυτόν βάζει στο ματς. Κάνει ορθολογικές επιλογές".

Για τον ΠΑΟΚ: "Καλή ομάδα αλλά χρειάζεται ενισχύσεις. Δεν πιστεύω ότι μας δημιούργησε προβλήματα στο μεταξύ μας παιχνίδι. Θεωρώ ότι ήμασταν άτυχοι".

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Σάββα Θεοδωρίδη: "Ο κύριος Σάββας είναι καθημερινά στο Ρέντη. Ο ρόλος του είναι να εμψυχώνει τον παίκτη. Εμένα με έχει ανεβάσει στα παιχνίδια που παίζω με τα πράγματα που λέει. Ο Μαρινάκης μας υποστηρίζει, μας εμπιστεύεται. Μας λέει να παίζουμε για τον κόσμο, για την ομάδα και την Ελλάδα".

Για το τι μήνυμα έχει να δώσει για το ντέρμπι που έρχεται: "Δεν αγχώνομαι, χαίρομαι που θα είμαι σε αυτό το ντέρμπι. Εύχομαι να κερδίσουμε. Οι πρωταγωνιστές είμαστε εμείς, πρέπει να προσφέρουμε θέαμα. Για μένα όλα τα ματς είναι σημαντικά για μένα, είτε παίζουμε με τον Παναθηναϊκό, είτε με μικρές ομάδες, είτε στο Τσάμπιονς Λιγκ".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου