ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Καραγκιοζιλίκια Αλαφούζου


Καραγκιοζιλίκια Αλαφούζου

4/12/2012


Στον Παναθηναϊκό θυμήθηκαν τον ΚΑΠ και δίνουν μόνο 10 προσκλήσεις στο ΟΑΚΑ ενώ μέχρι τώρα όλοι δίνουν από 20 και σε κάποιες περιπτώσεις μέχρι 40. Γελάει ο κόσμος...

Παρά το γεγονός ότι ο ΚΑΠ προβλέπει 10 προσκλήσεις είθισται στα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας, οι φιλοξενούμενοι να παίρνουν τουλάχιστον 20 προσκλήσεις. Οπως για παράδειγμα συνέβη στα εκτός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, τον Αρη. Πολλές φορές μάλιστα υπάρχουν παιχνίδια στα οποία ο φιλοξενούμενος παίρνει πολλές παραπάνω προσκλησεις. Ακόμα και 20. Και σε κάποιες άλλες ακόμα και 40.
Το ίδιο βέβαια κάνει και ο Ολυμπιακός στους φιλοξενούμενούς του. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός ξαφνικά θυμήθηκε τον ΚΑΠ. Και όλα αυτά με προσωπική εντολή του Αλαφούζου ο Ολυμπιακός θα πάρει μόνο 10 προσκλήσεις για το παιχνίδι της Κυριακής. Φανταστείτε, δηλαδή, να έκανε διαφορά. Στο μπουθ θα καθήσουν οι 10 επίσημοι του Ολυμπιακού. Στο ίδιο μπουθ θα κάθονταν και αν ήταν 20.
Μιλάμε για καραγκιοζιλίκια ολκής. Μιλάμε ότι γελάει όλη η Ελλάδα με τα καραγκιοζιλίκια του Αλαφούζου.
Βέβαια, ο Ολυμπιακός στο δεύτερο γύρο δεν θα αλλάξει τακτική. Θα δώσει όπως συνηθίζει 20 προσκλήσεις και δεν πρόκειται να ακολουθήσει αυτά τα καραγκιοζιλίκια. Αυτές τις αστειότητες.
Τέλος, υπάρχει και κάτι άλλο που δείχνει την κατάντια του Παναθηναϊκού. Είναι αστείο να διαρρέουν ότι είπαν να γίνει η προθέρμανση του Ολυμπιακού μπροστά στις Θύρες 17-19 και απέναντι από τους φανατικούς τους! Ξέρουν πολύ καλά ότι αυτό (το να προθερμανθεί ο Ολυμπιακός στο άλλο πέταλο για να μην πετάνε στους παίκτες φωτοβολίδες από τα γνωστά στιλό και όχι μόνο) το ζήτησε ο υπεύθυνος ασφαλείας του Ολυμπιακού στη σύσκεψη των μέτρων τάξης. Ελεος με την παραπληροφόρηση και την αστειότητά τους. Ούτε στα παιχνίδια Προοδευτική - Ιωνικός δεν γίνονται αυτά.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου